Новостройка по Боголюбова 6, Софиевская Борщаговка

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Dmitry, 5 май 2011.

  1. Паша

    Паша Active Member

    Сьогодны був в офісі обох забудовників. Наш забудовник мені сподобався більше. Збираюся задаток принести через пару днів але є одне "але"!. Менеджер з яким я спілкувався раніше мені сказав що якщо брати розстрочку на 2 роки - то під 7 % річних. А цей менеджер який був в офісі сказав мені що зараз щось по типу літньої акції і можна брати розстрочку без відсотків. Хтось володіє достовірною інформацією? Різниця виходить у 2500 доларів - це серйозно. Які зараз умови?
     
  2. Arien

    Arien Well-Known Member

    Про "обох забудовників" - це Ви дарма :). В містечку їх 3, Мамедов просто з'явився відносно недавно і от-от буде здавати свій перший будинок.
     
  3. Sashko

    Sashko Well-Known Member

    Ми весною дивились в 4 будинку квартири - то теж були під 7%. але вирішили почекати квартир у шостому - і виявилось виграли. зараз на два роки без 7% дають. це точно
     
  4. Butterfly22

    Butterfly22 Well-Known Member

    Якщо ви будете брати через відділ продажу, то на 2 роки буде без відсотків, а якщо у брокерів, то 7%, здається на другий рік.
     
  5. Алинка

    Алинка Active Member

    Всім привіт!
    Хто володіє інформацією, скажіть Богдан Миколайович - це особа з відділу продажу, чи безпосередньо брокер?:)
     
  6. Butterfly22

    Butterfly22 Well-Known Member

    Привіт!
    Це особа з відділу продажу.
     
  7. Алинка

    Алинка Active Member

    Дякую.
     
  8. Алинка

    Алинка Active Member

    Просто ми з ним спілкувалися, то він сказав, що перший рік без відсотків а другий 7% на залишок. А тут я читаю на форумі, що 2 також без відсотків......
     
  9. Sashko

    Sashko Well-Known Member

  10. Алинка

    Алинка Active Member

    Дякую.
     
  11. Алинка

    Алинка Active Member

    Нікого не смущає той факт, що по документах здача будинку стоїть аж до кінця 2012 року. З цієї сторони Журба себе застрахував, але для нас це великий ризик, ми нічого не зможимо зробити, якщо будинок по не відомих причинах (пху-пху) до березня місяця ми не отримаємо.:(
     
    mark нравится это.
  12. greench

    greench Well-Known Member

    Смущало пару страниц назад. Перечитайте ветку, одни и те же вопросы по кругу с появлением нового человека.
     
  13. Sashko

    Sashko Well-Known Member

    Перестраховується забудовних - це зрозуміло. Але це не найбільший ризик, який несуть покупці. І не тільки при купівлі в Журби, а й у будь-якого забудовника. Краще дивіться на темпи будівництва і подивіться як здавались попередні будинки.

    А якщо в забудовника будуть проблеми (надіємось, що ні)- то Вам всерівно не світять а ні штрафи, передбачені договором, а ніповернення коштів. Скільки довгобудів по Україні. Хоча б "свічки" на Троєщині". Знайомі колись вклали в будівництво котеджу. забудовник збанкрутував. суд постановив виплатити вкладчикам кошти. але з чого виплачувати? Сказали - хочете забирайте буд. маеріали зі свого будинку. А там один фундамент. а при внесених 70% - це було смішно.

    Тому ВСІ ризикують. І вибираючі забудовника в першу чергу треба дивитись на те, що він зробив, і як робиться зараз. Пару цікавих матеріальів можете найти на форумі в темі про афери будівельні.
     
  14. Олеся

    Олеся Well-Known Member

    Всім привіт!! Можливо хтось буде на будівництві, зробіть пару фоточок, хочеться подивитись як просувається робота... :eek:ops:
     
  15. Sashko

    Sashko Well-Known Member

    Поки-що наші темпи будівництва радують. В квітні 6 будинок ще був на стадії фундаменту. МОжете порівняти, що зробили за кілька місяців.
     
  16. Алинка

    Алинка Active Member

    Я спостерігаю за даним будівництвом вже давно! Потрібно звертати увагу на документи, а не вірити словам!!!!!:rolleyes: Я думаю Вам відомо, що взагалі таке здати будинок в "експлуатацію"?!
    p.s Що буде в майбутньому відомо лише Богу!:)
     
  17. Олеся

    Олеся Well-Known Member

    Нажаль, в нашій країні документи не завжди все рішають...
     
  18. Sashko

    Sashko Well-Known Member

    А одним словам ніхто не вірить. Просто мені всерівно яка дата здачі в договорі стоїть. Мені не потрібна пеня від забудовника. мені важливіше збудований будинок. а тому важливо знати історію об"єктів забудовника. Коли перший раз дивились на квартири в квітні - то теж не вірили, що 4 будинок буде готовий до осені, а 6 - до весни наступної. але подивились за темпами. і вирішили брати в шостому будинку. тепер тримаєм кулачки, щоб все вийшло.

    У Львові знаю люди вклали в будинок в комплексі, який ще не будувався. Так їх будинок досі в фундаментів. а вже кілька років пройшло. а по паперах все чудово. і кредит люди виплачують. Правда згодились поміняти на іншу квартиру в першій черзі - то вже рік чекають на введення вексплуатацію. а якби чекали свого будинку - то залишились би з діркою від бублика.
     
    Dmitry и Олеся нравится это.
  19. Алинка

    Алинка Active Member

    Ви вже купили квартиру? Чи дали завдаток?
     
  20. Алинка

    Алинка Active Member

    Це Ваша особиста думка! Напевно у Вас малий досвід з документами.....:( Вони багато чого вирішують.....
     

Поделиться этой страницей