Болталка ЖК Квартал Авиа (первая тема по ЖК на форуме - обо всем)

Тема в разделе "ЖК Квартал-Авиа", создана пользователем Asheron, 2 авг 2011.

1. Laki

Laki New Member

--- добавлено: 25 апр 2018 ---
    Стосовно нюансів - каналізаційна труба була пошкоджена ( не мною), крани на воду були вперті в стіну так, що про те щоб класти плитку в майбутньому і мови не йшло. Вхідні двері вже пробиті...Скарга була написана, на наступний день трубу заміни (тяп ляп) кран поставили в іншу сторону... вже розумію, що буде складно, проте радість є що процес не стоїть на місці.

цікавить питання- чи немає якоїсь групи інвесторів 6 секції в Вайбері наприклад? мені здається це значно зручніше ніж тут на форумі...

Последнее редактирование: 25 апр 2018
  2. Petruchi

Petruchi Member

А хто такий цей Юрій Іванович? Скажу на будівництві і в ЖЕКу там не розберешся без ста грамів хто головний, а Анатолій Єлісєєвич людина слова, ми вже теж пройшли усі формальності і робимо ремонт!!! Взагалі нарешті у відділі продажу з'явилась відповідальна і компетентна Оксана, яка усім інвесторам допоможе в питаннях прийняття квартир та початку ремонтних робіт. Давайте за літо вже робімо усі ремонти та на осінь заселяймося, бо дуже довго чекали, аж діти вже у старшу школу пішли:) !!!

3. Laki

Laki New Member

Так, з Анатолієм Єлісєєвичем вже знайома, відчуваю до нього часто звертатимусь)) І з Оксаною також, приймає всі скарги і доволі швидко вирішують питання. Просто думаю,що певні питання краще вирішувати на будівництві-коли ще не поробили ремонт, так як заміна труби, що була в мене зачепила і сусідів зверху, добре що вони ще не зробили ремонт. Так що 80% як підуть справи по будинку залежить від самих інвесторів.

4. Шановні мешканці 6 секції!

Прохання не залишати будівельне сміття, в місцях загального користування. Бажаючим користуватися сміттєвим баком для будівельних відходів, потрібно звернутися в ЖЕК «Квартал-Авіа Сервіс».

Дякуємо!

5. Petruchi

Petruchi Member

• Прошу Вас шановні мешканці не кидати у каналізацію будівельне сміття і інший непотріб, оскільки виявляється на першому поверсі під стелею майже усі стояки каналізації завертають, а це означає що викинутий камінь або інше сміття автоматично розбивають або блокують стояк і перший поверх, і те що там буде, магазин чи ресторан чи ще щось автоматично будуть заливатися (а можливо і другі поверхи через закупорки стояку на згині), і ми залишатимемося без каналізації і водопостачання!!!
    Також додаю і фото каналізаційної труби, яку здав забудовник. А щоб було зрозуміло пояснюю: одразу у перекритті ця каналізаційна система из горе-пластикових труб переходить у звичайну плівку!!!

PS
    Ми своє сміття вивезли, набрався цілісенький Камаз!

Вложения:

Последнее редактирование: 7 май 2018
    Laki нравится это.
  6. Laki

Laki New Member

Відчуваю- нас чекає ще не один "приємний сюрприз" від забудовника(.

Квартира здається гола-а те що в ній і є зроблено недобросовісно та неякісно... а на всі питання відповідь одна "таке технічне рішення"...

Petruchi нравится это.
  7. Laki

Laki New Member

Доброго дня! Додайте будь ласка мене хтось в групу ВАЙБЕР (6 секція).

8. roan

roan New Member

Доброго дня, і мене в группу вайбер 6 секція додайте )))

9. Alex_Alex

Alex_Alex New Member

Доброго дня, БРЕХУНИ!!!

Можете прояснити ситуацію з підключенням ТП?

Скільки можа платити за електроенергію по 2,5грн за кіловат?!!!

Чи яка повинна настати осінь?

Осінь 2030-го?!!!

Якщо не можете підключити, то візміть на себе відповідальність і компенсуйте за свій рахунок різницю між промисловим тарифом і тарифом для населення!

P.S. ЗАБУДОВНИК МЕГАБРЕХУН І НЕ ВИКОНУЄ СВОЇ ЗОБОВ'ЯЗАННЯ!!!
    ЖИВЕШ У ВИШНЕВОМУ, А ПЛАТИШ ЗА КОМУНАЛКУ БІЛЬШЕ НІЖ НА ЛИПКАХ!!!

Amilo3910 и Petruchi нравится это.
  10. Petruchi

Petruchi Member

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ, ЩО РОБЛЯТЬ РЕМОНТИ У 6-Й СЕКЦІЇ!!!

КАНАЛІЗАЦІЯ НЕ ПРИЗНАЧЕНА ДЛЯ ТОГО, ЩОБ У НЕЇ ВИКИДАТИ БУДІВЕЛЬНЕ СМІТТЯ!!!
    ВОНА ВІД ЦЬОГО ЗАБИВАЄТЬСЯ!!!
    ПРОШУ ВАС І ВАШІ РЕМОНТНІ БРИГАДИ НЕ ВИЛИВАТИ У КАНАЛІЗАЦІЮ ЗАЛИШКИ ШТУКАТУРКИ ТА ІНШЕ СМІТТЯ!!!
    ЯКЩО ВАМ БАЙДУЖЕ, ЩО ЗАЛИВАЄТЕ СУСІДІВ НИЖЧЕ, ТО МИ ВЗАГАЛІ ПЕРЕКРИЄМО ВОДУ!!!
    БУДЬТЕ ЛЮДЬМИ, ПОВАЖАЙТЕ СУСІДІВ І ДОТРИМУЙТЕСЯ ПРОСТИХ ПРАВИЛ!

PS
    ІНАКШЕ ВЕСЬ ТОЙ БРУД БУДЕМО ВИЛИВАТИ ВАМ ПІД ПОРІГ!!!

11. james

james Member

Добрый день! Добавьте в группу вайбер, пожалуйста, 4 секция.

12. Petruchi

Petruchi Member

Щодо паркування автомобілів: прийняті нові ДБН, згідно з якими ніяких парковок в середині житлових кварталів і проїздах для пожежної та іншої спеціальної техніки:
    "При проектуванні і будівництві проїзди для пожежної та іншої спеціальної техніки до житлових і громадських будинків повинні передбачатися з усіх боків.
    Такі нововведення передбачені новою ДБН Б.2.2-12: 2018 «Планування і забудова територій», який вже затверджений і буде опублікований найближчим часом.
    У документі сказано, що для житлових будинків вище 9 поверхів і громадських будівель вище 5 поверхів проїзди спецтехніки на подвір’я обов’язково передбачаються з усіх боків, а для будівель меншої поверховості – проїзд з однієї поздовжньої сторони.
    Крім того, цією ДБН також забороняється організація парковок для автомобілів всередині нових житлових кварталів".

Rozzetta и Amilo3910 нравится это.
  13. ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ 6-Ї СЕКЦІЇ!
    Доводимо до Вашого відома, що всі будівельно-ремонтні роботи дозволяється проводити агрегатами з споживаною напругою не більше 220 вт.

14. Andrew28

Andrew28 New Member

Добрый день, я представитель компании NORVIN. Мы занимаемся продажей гардеробных систем немецкого производителя Element System и MDF панелей high gloss.
    Наш сайт http://www.norvin.com.ua/
    Номер телефона (044)5666454

15. Edjbar

Edjbar New Member

Доброго дня, як можна додатися до групи у вайбері

16. Edjbar

Edjbar New Member

6-та секція

17. forgetmenot

forgetmenot New Member

Добрый день! Возник срочный вопрос: а где вы покупаете редукторы давления воды? И какие? А то мы одни купили, а они не подошли. И как добавиться в группу в Viber? 6я секция.

18. annavznk

annavznk Active Member

пишите номер, добавим

19. Alex+

Alex+ New Member

Шановні сусіди. Добавте і мене в вайбер 6 секції. Кв 145 тел. 0636697851

20. Padlec

Padlec New Member

Напевно менеджер Променади :)

Поделиться этой страницей