Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Kirra, 7 ноя 2012.

1. Serg_genesis

Serg_genesis Member

А міг би хтось відписатись, коли зьявиться вода. По факту появи. Дякую велике!

2. Businka_V

Businka_V Active Member

Дуже дякую Вам за інформацію.
    Справа в тому, що собака його навіть не слухається. Я попросила притримати її, щоб ми змогли пройти, хазяїн здалеку покликав, але собака до нього не пішла. Роблю висновок, що пес некерований.
    Не вмієш виховувати тварину, вигулюй на повідку. А ще краще - не заводь.
    Ці жарти до першого нещасного випадку.
    На сьогоднішній день дитина дуже налякана :(

Oksana02@ и Melluni нравится это.
  3. Serg_genesis

Serg_genesis Member

Скажіть будь ласка, чи дали воду на Горького 5 б?

4. Орел

Орел Member

Так

Serg_genesis нравится это.
  5. Serg_genesis

Serg_genesis Member

Дякую!

6. Oksana02@

Oksana02@ New Member

Доброго дня всім мешканцям Софії Київської. Підписалась на Ваш форум,так як розглядаю варіант вкласти інвестиції в будівництво нового будинку по Чубинського 8а. Читаючи Ваші переписки, бачу що забагато проблем з комунальними-то води не має, то світла...., то не адекватні собаки,яких я боюсь... Але комплекс мені сподобався і територіально і по ціні. Порадьте будь ласка, чи варто купувати квартиру, чи надійний забудовник,чи не було у Вас проблем з документами (з оформленням)-нам запропонували оформити договір купівлі майнових прав , як далі проводили оформлення квартири після здачі будинку , чи перевіряли ви документи на землю (земля у приватній власності у фіз.особи-я замовила платний витяг по кадастровому номеру-чекаю відповіді),на скільки затримували здачу Ваших будинків, комунальні проблеми(тарифи), яка шумоїзоляцію в будинках, двері і вікна від забудовника краще міняти?Питань дуже багато...Буду дуже вдячна, якщо хтось відгукнеться

7. onix77

onix77 New Member

Проблемы есть у всех комплексах. Проблемы в нашем комплексе не больше, чем в других - воду отключают, свет иногда тоже отключают, Интернет не очень стабильный, но и в Киеве никто не застрахован от аварий.
    Инфраструктура у нас мне не очень нравиться (в магазинах продукты дороже, да и не всегда свежие). Выезжать по утрам сложновато, но зато маршрутки ходят каждые две минуты.
    С документами проблем не было, после получения ключей за две недели (за дополнительную плату) сделали право собственности.
    Дома строят очень быстро, наш (Чубинского, 4) сдали даже чуть раньше.
    По тарифам - обязательно поставьте счетчик на тепло, ну и до тех пор, пока дом не поставят на баланс в энерго, за электричество первые 100 кВт будут стоить по 1.68 грн.
    Звукоизоляция плохая, очень жалею что не сделали хотя бы что-то, но первые года полтора она не спасет, пока будут делать ремонты. Не покупайте квартиру возле лифта (лифты шумные).
    Входную дверь нужно менять однозначно, мы окна не меняли, но стоило бы, хотя уже второй год живем с ними (вызвали мастера, он их настроил и вроде нормально).

Опять же по форуму видно, что нужно покупать не хорошую квартиру, а хороших соседей, но это уже как повезет. Удачи Вам в выборе!

8. Oksana02@

Oksana02@ New Member

Дуже дякую за відповідь!!! В кожному ЖК свої мінуси і плюси. Судячи по форму всі мешканці дружні і активні, можна дізнатись по перепискі багато інформації. Ще більше запуталась... Дукуючи таким форумам можна адекватно все зважити і прийняти надіюсь правильне рішення

Melluni нравится это.
  9. Andrii-SK75

Andrii-SK75 New Member

Оксана, доброго дня.

Так, у всіх ЖК є свої плюси та мінуси. Я сам тільки нещодавно купував квартиру і в мене також було безліч питань. АЛЕ:

1. Ціна м2 в ЖК СК більш ніж адекватна. У навколишніх комплексах на порядок вищі ціни.
    2. Гарні умови по розстрочці (50-60% 1й внес. і далі протягом обумовленого періоду частинами доплачуєте, без додаткових %). Сам скористався такою пропозицією.
    3. Будинки зводяться як гриби. Всі останні новобудови здавались з випередженням графіку. Ще не чув щоб в когось були проблеми з оформленням документів. Деякі мої друзі в інших ЖК роками не можуть оформити на себе квартиру.
    4. Є комірки на останньому поверсі. По чудових цінах.
    5. Якість зведення будинків не найгірша. Порівнювали з іншими ЖК - відчутно якісніші матеріали та кладка.
    6. Наш ЖК один ж перших від Кільцевої (це якщо по вул Соборній дивитись). Тому, все ж таки виїхати в Київ простіше і швидше аніж з різних ЖК Львівських Петрівських і т.п. Також немаловажливим є те, що можна обрати 2 виїзди: Київська і Соборна.
    7. Двері, вікна, шумоізоляція, як і ремонт загалом - у ваших руках. Я свої вікна міняти не буду. Шумоізоляція: є квартири де стіни між сусідами зі шлакоблоку. Звісно що там все буде чутно. Потрібно ізолювати. В мене зовнішні стіни квартири всі несучі. З цим проблем менше. На Чубинського 4а і двері від забудовника не такі вже й погані. В кого гроші впритик - з заміною можуть і не спішити.
    8. Територія & інфраструктура: от не розумію - всім всього не вистачає. Кафе/бари відкриваються, магазинчики один за одним з'являються. Будматеріали є. Аптека є. А чого ви чекали? Манни небесної? Так, там дорожче - так зате під боком. Хочете дешевше - Ашан/Караван недалеко.
    Паркомісць море. лавочки є, освітлення всюди є, зелені зони облаштовують. Дитсадок будують. Школа в плані також є. Не все одразу, майте терпіння.
    9. По комуналці ще особливо сказати не можу, ще не живу тут. Я вважаю так: ставите лічильники і платите стільки скільки використали. Ціни на комунальні всюди однакові.

П.С.
    Тексту багато :) Підсумок короткий.
    Цей ЖК мені порекомендували друзі, які вже тут живуть. І я всім задоволений. І я рекомендуватиму.
    А ви читайте, думайте, і приймайте рішення самостійно.

П.П.С.
    Всім гарних продуктивних вихідних і сонячного настрою :)

Ліля89, Melluni, TetyanaM. и ещё 1-му нравится это.
  10. Oksana02@

Oksana02@ New Member

--- добавлено: 20 окт 2017 ---
    Дякую:) за такі розширені рекомендації. Нам розстрочку пропонували при 40% авансу, а при 100% оплаті -кладовка у подарунок(гарна пропозиція,якщо при здачі будинку не скажуть доплачувати). Я також звернула увагу,що на території ЖК є все необхідне і аптека і магазин і т.д. Доїхала від м.Академ на 301 маршруткі за 20хв. Читала на форумі,що до Кільцевої дороги можна і пішки пройтись(не пробувала). Ще цікавить школа-розташування від ЖК,репутація,чи переповнена...Стільки інформації за сьогодніyr9.Плануємо ще на вихідних подивитись пару жк в районі Теремків і треба вже приймати рішення
    П.С.
    Дякую ,Вам також гарних вихідних

Последнее редактирование: 20 окт 2017
  11. Алла08

Алла08 New Member

Кому потрібна шпаклівка Фініш Кнауф 25 кг, є 3 мішки?по 90грн

12. A&L

A&L Member

Потрібний один мішок, залиште контакт щоб з Вами зв’язатися.

13. Ilikeit

Ilikeit Member

Кто-нибудь знает когда будет отопление?

14. A&L

A&L Member

На вхідних дверях висить об’ява що подача газу буде 25 числа згідно графіку. Зв’язано це із подачею тепла, чи ні ЖЕК не проінформував.

15. Алла08

Алла08 New Member

0977029920

16. Клім71

Клім71 Well-Known Member

Вона вже хоче тепла.

Вложения:

• foto 151.jpg
      foto 151.jpg
      Размер файла:
      122,8 КБ
      Просмотров:
      760
    Oksana02@, zver79, Utah и ещё 1-му нравится это.
  17. Клім71

Клім71 Well-Known Member

На Чубинського 2 вже тепло.)))

18. A&L

A&L Member

. Дякую уже не актуально, шпаклівка була потрібна ще у понеділок тому брав у нашому будмагазині S.V., правда вийшло на 22 грн. дорожче.

Последнее редактирование: 26 окт 2017
  19. Teplolichilnuk

Teplolichilnuk New Member

Всем доброго дня.
    Установка тепловых счетчиков: механических, по желанию заказчика ультразвуковых.
    В комплекс услуг включено:
    - Тепловой счетчик;
    - Техническая документация;
    - Технические условия;
    - Установка;
    - Согласование (ввод в эксплуатацию);
    Оплата после установки, стоимость терморегуляторов оговаривается отдельно.
    Предоставляется гарантия на тепловой счетчик - 36 месяцев. Корпус тепловых счетчиков - латунь.
    Поверочный период - 4 года.
    т. м. (050) 623 30 86
    т.м. (067) 608 25 39

20. Julia_s999

Julia_s999 New Member

Добрый день,порекомендуйте хорошего ,с золотыми руками- плиточника!
    Заранее спасибо!

Поделиться этой страницей