ЖК "Аметист"

Тема в разделе "Петропавловская Борщаговка", создана пользователем Orho, 27 июн 2013.

1. ecvilibrum

ecvilibrum Well-Known Member

Якби у нас народ був хоч трохи активніший було б звичайно краще. А так, хоч накладуть на голову, скажуть - о тепліше стало.
    До чого це все. Про продаж кладовок повідомляли зразу, ну не дзвонили кожному але оголошення було. Навіть в коханій вайбергрупі зазивалою було це озвучено, не уявляю які там масонські збори відбувалися з приводу цієї дискусії але було озвучено на старті продажів.
    З кладовками взагалі все дуже сумно, їх на поверсі 8 і я знаю одну темну конячку , котра одна із перших купила взагалі зразу 4 штуки ну і квартира там теж під продаж. . . Продати їх можуть реально хоч хлопцу з Свазіленду, головне аби гроші уплочені були, далі самі як хочете так і любіться, як то кажуть це бізнес.. Там хоч склад наркотиків і радіоактивних відходів можна буде зробити, ЖЕК скаже - це часна собствіность, не знаємо або розберемся. Коли просиш людей створити ОСББ і прописуєш чіткі , жорсткуваті але логічні правила , то навіть 10% з активоної частини жильців лише змогли проголосувати, про що чи як до вас достукуватися ?)
    З приводу фасаду це теж було не аби яким фактором при виборі ЖК, думаю у вас однушка на 47.9 або 48.6 в першій секції десь середні поверхи.
    Є в мене одна ідея з вирішенням фасаду, дуже ефективна але тут треба щоб реально кожен постарався і увага дав свої грошенята ( а це фатаморгана на 99% ).
    Був вчора на будівництві, є там гора металу, під кондиціонери точно є, попросіть жильців, можливо хтось фотографію сюди запиляє з цим матеріалом.

2. Oksana_ya

Oksana_ya Member

Добрый день! Как думаете, успеют завершить работы (без фасада) до 30.10? Или опять сроки выдачи ключей перенесут?

3. ecvilibrum

Перенесуть

4. ecvilibrum

16.10.2017
    Щось та й роблять хлопци. Ідіотизм таки по фасаду, 1-2 черга приблизне співвідношення мокрого до вентильованого фасаду 55\45, зараз 90\10 , це чесна перемога по договору.
    WP_000488.jpg WP_000489.jpg WP_000490.jpg WP_000491.jpg

O_Sidorenko, Irina Ag и Elekrtim нравится это.
  5. zasu-vasy

zasu-vasy New Member

Прекрасные квартир! дизайн супер вобще все понрав)

6. ecvilibrum

23.10.2017
    Варто викладати фотографії ? А то щось тихо тут, всі в вайбернадзорі ?)
    WP_000492.jpg WP_000493.jpg WP_000494.jpg WP_000495.jpg

O_Sidorenko и Elekrtim нравится это.
  7. Elekrtim

Elekrtim Member

Конечно варто. Спасибо за фото!

Только не понятно, меняется что-то или они опять забили..

8. ecvilibrum

Міняється. Доробили каналізацію, фасад роблять ( як завжди помалу ). Щось там на парковці роблять. Якщо в когось із жильців буде бажання, нехає зроблять кілька фото з середини, це у них краще вийде ніж у мене.

koyotaa нравится это.
  9. katy.paloy

katy.paloy New Member

Ребят вчера квартиры смотрели в Аметисте весь день:) уже стемнело и поехали. Забыли местность осмотреть, что по магазинам, супермаркетам. Все рядом или как?

10. ecvilibrum

Мабуть варто почати з того, які саме квартири дивлися і що конкретно цікавить по магазинам-супермаркетам. Якщо квартири по оголошенню дивилися - скиньте лінк ( можна в приват ), щоб дати вам реальну оцінку справ.

11. katy.paloy

katy.paloy New Member

Спасибо,буквально вчера еще раз побывали там.Район понравился,тихий,вроде все необходимое есть,спасибо!

12. Aleksandr_P.

Aleksandr_P. Active Member

К - качество :)))
    IMG_0839.JPG

ecvilibrum нравится это.
  13. ecvilibrum

14. Elekrtim

Elekrtim Member

Д - двадцать пятое декабря

15. ecvilibrum

хз чи 25 грудня ( це четвертий перенос ), через тиждень можна давати реальну оцінку якого 25-го числа це все відбудеться.

06.11.2017
    Фасад як завжди дуже кволо роблять. А так, зробили вже каналізацію - асфальтують. Потепління обіцяють в небесній канцелярії, це добре. Робота кипить - це радує. WP_000513.jpg WP_000514.jpg WP_000515.jpg WP_000516.jpg
    WP_000509.jpg

Последнее редактирование: 6 ноя 2017
    Irina Ag нравится это.
  16. Elekrtim

Elekrtim Member

Это жесть. На фейсбуке люди радуются и восхваляют бога за то, что бд холдингу полиция помогла накрыть группу преступников, которые их шантажировали. Я конечно тоже рад за них, так как напрямую связан с их деятельностью, но это вообще не мои проблемы, и рассказы о том, что их шантажировали и они поэтому переносят сроки сдачи ключей, как уважительная причина - никого вообще не должно волновать. Когда они начинали этот бизнес и брали у вас деньги, все прекрасно понимали, какие риски их могут ожидать.

Посмотрите рейтинг и почитайте комментарии их же отдела "бд сервис" в том же фейсбуке. Вот с чем нам придется столкнуться. Все дело в том, что большинство людей - терпилы.

В общем я это к тому, что требуйте денежную компенсацию за это все.

P.S. Вот вы спокойно терпите и платите за съемную квартирую уже полгода сверх срока и зимой будете делать ремонт, а представьте, что вы не оплатите установку котла и вывоз мусора - ХYZ вам кто ключи выдаст!

Всем продуктивного дня.

17. n.mayska

n.mayska New Member

Как обстоят дела с охраной? Звукоизоляция хорошая. на счет окон ,то всё в порядке холод не пропускают.

18. ecvilibrum

13.11.2017.

Фасад за тиждень практично не помінявся. Продовжуються роботи з асфальтування вулиці ( завтра-післязавтра думаю відкриють її ). Привезли поребрик. Залили парковку. Чекаємо на газові, водяні та електролічильники. В 2-3 корпусі газові уже стоять. WP_000522.jpg WP_000524.jpg WP_000525.jpg WP_000527.jpg WP_000528.jpg

O_Sidorenko и Elekrtim нравится это.
  19. Денис78

Денис78 Active Member

Доброго дня шановні інвестори! Хто планує собі ремонт, можливо ви чули про діодне освітлення? Хочу собі тут придбати https://alvalight.com.ua/

20. Саша 176

Саша 176 Active Member

Про шумоизоляцию детально расписано в нашей группе в Фейсбуке, даже с иллюстрациями.
    https://www.facebook.com/groups/in.ametyst/
    Тут скажу лишь вкратце: всё плохо, очень плохо. Застройщик -- мудак, экономит на всём и аппетит его растет с каждым годом.

Поделиться этой страницей