Болталка ЖК Квартал Авиа (первая тема по ЖК на форуме - обо всем)

Тема в разделе "ЖК Квартал-Авиа", создана пользователем Asheron, 2 авг 2011.

1. Irina444

Irina444 Active Member

ТАК НЕ ЧИТАЙТЕ!

Shurik_Bond и Alex_Alex нравится это.
  2. Oblom

Oblom Active Member

Вы хоть раз пытались с застройщиком беседы вести, это к чери вопрос?
    --- добавлено: 10 окт 2017 ---
    О каких совместных действий вы говорите?

3. Alex_Alex

Alex_Alex New Member

ЗНОВУ БРЕШЕТЕ ЯК СОБАКИ!!!!
    КОЛИ В 9 РАНКУ ЗНИКАЄ СВІТЛО А ВМИКАЮТЬ В 19:00 ЦЕ ТРИ-ЧОТИРИ ГОДИНИ??? ЧИ МОЖЕ КОЛИ ЗНИКАЄ В 18:00 І З'ЯВЛЯЄТЬСЯ В 8:00 ЦЕ ТРИ-ЧОТИРИ ГОДИНИ???
    ВИ ВЖЕ ДІСТАЛИ!!!

А З ПРИВОДУ ТП, ТО ЯК ЖЕ ВАШ ПОСТ ПРО ТЕ ЩО ПРИ БУДЬ ЯКИХ РОЗКЛАДАХ ВОСЕНИ ТП ЗДАДУТЬ??? ЧИ ВИ ВЖЕ ЙОГО ВИДАЛИЛИ?
    ЯК ВИ СКОТИ ВЗАГАЛІ ЗДАЛИ БУДИНОК В ЕКСПЛУАТАЦІЮ І ЗАСЕЛИЛИ СІМ'Ї З МАЛЕНЬКИМИ ДІТЬМИ НЕ ЗДАВШИ ТП???

4. Oblom

Oblom Active Member

У вас есть знакомые в руководстве облэнерго? Жильцы этого дома уже писали во все возможные инстанции, застройщику писали, звонили, встречи назначали, все до одного места. Что ещё Вы предлагаете сделать?
    --- добавлено: 10 окт 2017 ---
    Жалко соседей с маленькими детьми, я бы уже с ума сошёл

5. Mariya777

Mariya777 New Member

Shurik_Bond и Irina444 - Вы очень обозленные женщины, раз желаете людям зла! Надеюсь Вы не будете жить на моем этаже, раз з домом уже никуда не деться(((

--- добавлено: 11 окт 2017 ---
    --- добавлено: 11 окт 2017 ---
    Вопрос к соседям! У кого есть нормальные мастера по установке дверей?
    Только большая просьба рекомендовать людей которые ставили уже у кого-то.
    Еще очень нужны строительные козлы, готова откупить.

Последнее редактирование: 11 окт 2017
  6. Shurik_Bond

Shurik_Bond Active Member

АМИНЬ!

7. M_Roman

M_Roman New Member

В эфире, в основном, одни и те же лица ... они выживают отсюда всех остальных. Какое унижение с их стороны писать гадости. Они изначально унижают себя. Если Вам все так не нравится продайте и уезжайте.
    Просто противно читать от представительницы женского пола всякого рода оскорбительные слова. Они именно Вас и характеризуют. Я могу понять что есть всегда проблемы, но вы выливаете их на Всех - как Вам не стыдно.

Да, жду от вас в ответ гадости - на другое и не смею надеяться ...

8. Cherry2

Cherry2 Member

Добрий день. Вчора отримала відповідь по ТП, про нас там знають вже давно і нашу ситуацію також.
    Зателефонувала на прямий номер в центральний офіс забудовника і отримала відповідь від них таку : запрошуємо всіх інвесторів і мешканців нашого ЖК на зустріч із забудовником в середу, де отримаємо від них усі пояснення і де будуть прийняті наші пропозиції. Прошу підтримати мене.
    Готую пропозицію і Вам раджу.

Arhangel и annavznk нравится это.
  9. Slava37

Slava37 New Member

Капец!!!! Пришло сегодня предупреждение от ЖЭКА об отключении света за то что долг у меня !Не платил и платить не собираюсь!!!Пускай вырубают мне пофиг. Р.С. Ребята а нас таких много у них долг около 1 000 000! офигеть короче!

10. Amilo3910

Amilo3910 Active Member

Отримали відповідь звідки? Хто про нас знає? Наш забудовник?

Пропозиції? Люди які заплатили гроші за свої квартир ще мають давати пропозиції забудовнику як йому ввечти і передати ТП? Може нам ше грошей підкинути їм? От цікаво почути що ви запропонуєте?

11. Cherry2

Cherry2 Member

Шановна, я пропоную діяти, а не розводити базар і жалітися! Вас ніхто ні до чого не примушує!
    Я до Вас особисто не зверталась за допомогою, а сама пишу пропозицію.

12. Amilo3910

Amilo3910 Active Member

воу-воу, cherry2, який балаган, які скарги - ми ж команда)) давайте діяти!а я до вас особисто звертався, але ж ви не відповідаєте на приватні повідомлення і профіль у вас закритий, тому я вам тут поставтив питання, прохання відповісти, якшо можна а особисті повідомлення.

nagajna нравится это.
  13. annavznk

annavznk Active Member

Вы что совсем за свет не платите????? :eek:

14. annavznk

annavznk Active Member

Так что встреча уже назначена? когда , во сколько?

15. Dana

Dana New Member

Все таки когда во сколько встреча ?????

16. nagajna

nagajna Well-Known Member

много раз просили застройщика о встрече уже и звонить перестали так как с главой ОП встретится и передать предложения для застройщика это не то. Кто и на когда конкретно назначил встречу?

17. Cherry2

Cherry2 Member

Добрий день. Сьогодня звонила знову в офіс забудовника! Домовилась, що завтра керівництво забудовника готове з нами зустрітися о 14.00 в дворі першого будинку, біля самого ТП.
    Р.S. Велике прохання, прийти і підтримати врівноважених людей!!! Це дуже важливо!!
    --- добавлено: 17 окт 2017 ---
    Через таких як Ви, у нас в 6 секції можуть не дати опалення. Чим Ви хизуєтесь??? Хтось платить все справно і несе останні гроші, а Ви тішитесь, що Ви пофігіст (вибачте, іншого слова не знайшла).
    Я згодна з нач. ЖЕКу, щоб усіх неплатників відрізали від світла та опалення.

Последнее редактирование: 17 окт 2017
  18. Amilo3910

Amilo3910 Active Member

Хто ви, Cherry2, що перед вами так стелиться забудовник??))) Простолюдинів на зразок нас, доречі, врівноважених, як ви кажете людей, в офіс забудовника і на поріг не пускали. А тут приїде до нас прям під ТП.
    Знімаю перед вами шляпу! Шкода, що ви так пізно з'явились.

Arhangel и frost нравится это.
  19. Денис78

Денис78 Active Member

Кто-то с 6-й секции уже ездил в ТОЛОКУ по поводу получения документов?

20. olesiaG

olesiaG New Member

Ми живемо у цьому житловому комплексі вже 2 з половиною роки, тому моє повідомлення адресую людям, які думають над купівлею квартири в даному ЖК. Почитайте цей форум і подумайте ще 100 раз перед тим, як зробити такий важливий крок у вашому житті і вкласти сюди неймовірну купу грошей!!!

Щодо прострочення здачі всіх секцій, думаю, немає сенсу повторювати сотий раз. Тепер безпосередньо щодо життя в даному житловому комплексі.
    1) Гарячої води немає з 10 червня (1 під'їзд). Це вже, на хвилиночку, 4 місяці і 1 тиждень. Якщо влітку з цим ще можна було миритися, то зараз коли температура на вулиці 10 градусів - не дуже. З чого випливає ще один наслідок - немає гарячої води - немає опалення. В квартирі ДУЖЕ холодно (так само як і було минулою зимою)!:mad:
    2) Періодичні виключення світла - звичне явище. На минулому тижні три дні були постійні проблеми зі світлом! Виходячи з дому ми навіть виключали всі автомати, щоб не дай бог нічого не перегоріло, бо світло виключали 5 раз на годину. За їхніми поясненнями, світло відключали, тому що кабеля, які підключені до будинку перегоріли не витримуючи навантаження:( (див. пункт 5). Яким спеціалістом у сфері будівництва житлових комплексів треба бути, щоб на етапі будівництва закладати кабеля, які не витримають навіть 5-ої частини заселення будинку?:eek:
    3) Неймовірні тарифи. Я б краще сказала - космічні тарифи, адже досі (а наша перша секція А здана в 2013 році) будинок обслуговується, як юридична особа.
    4) Житлово-експлуатаційна контора даного ЖК, нам здається, це людини, які взагалі не мають ніякого відношення до даної сфери і абсолютно некомпетентні в тій роботі, яку виконують.:ogo:
    5) Будинок заселений, напевно, на п'яту частину! І знову звертаю вашу увагу, що я кажу про секцію, яка здана у 2013 році, тобто 4 роки тому назад!
    6) Неймовірний план облагородження прилеглої території:(
    • Слава богу, у нас немає власної машини, тому що ці запарковані машини на бордюрах викликають у мене щоразу нервовий тік і бажання (кинути цеглину у лобове скло ЗАКРЕСЛЕНО) викликати евакуатор, коли я не можу спокійно зайти в під'їзд. Яким треба бути профаном у будівельній сфері, щоб взагалі не перебачити на етапах будівництва мінімальний паркінг?
    • Слава богу, у нас немає поки дітей. Бо я, напевно, застрелилася, якби мені треба було гуляти з моїми дітьми на дитячому майданчику розміром 2 х 4 метра з одного боку обнесеним бетонною огорожею, а з іншої - запаркованими машинами. Все це викликає суцільну депресію. :wall:
    Зі всього вище сказаного, можу зробити висновок - яке щастя, що в даному житловому комплексі ми є лише орендарями, а не власниками квартири.
    Це повідомлення - це був крик душі, який я хотіла зробити вже останні 2 роки, щоб застерегти людей зробити фатальну помилку у їхньому житті і вкласти гроші в цей ЖК, або хоча б посіяти ноту сумніву у їхні душі і змусити подумати ще кілька раз перед купівлею тут квартири.

Всім добра!victory ( а нам ще, бажано, гарячої води)

Поделиться этой страницей