Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Kirra, 7 ноя 2012.

1. Teplolichilnuk

Teplolichilnuk New Member

Добрый день.
    Во первых, я не рекламирую свои услуги. Цель данного поста - исключить кривотолки и недостоверную информацию. Как показывает практика, многие заказывают услугу, а не понимают что это. Я думаю это недоработка монтажников + нежелание клиента слушать.

Относительно рекламаций. Любой механизм может выйти из строя, вечного нет ничего. В каждом случае поломки/замена это исключение нежели правило.

Что касается цена качество. Я специально не поднимал этот вопрос. Каждый делает выбор сам. Насчет европейского качества вопрос интересный. Мне самому симпатизирует Landis Gir T 230, но к вашему сожелению, он собирается в Польше. Это информация от представительства. Для себя, я бы все таки, поставил механику (это мое личное мнение). Не вижу смысла в ультразвуке.

Кстати. Тепловой счетчик, это не панацея для экономии 50-70%.
    --- добавлено: 26 сен 2017 ---
    Все правильно вы написали. Качество теплоносителя - катастрофа, это влияет на показателях.
    При выборе модели, самое главное понимать что вы покупаете.

2. Andrii-SK75

Andrii-SK75 New Member

дякую дякую )))

турбота не турбота, але коли я чув які платіжки приходять, коли люди платять за метраж, то хотілось в обморок падати... В порівнянні з тим скільки потім вони платили по теплолічильнику. Я вважаю що молоді сім'ї, які переважно бачу у нас на комплексі, не сильно мають зайві гроші на вітер.

Моя думка така - кожен повинен відповідати за своє тепло. Як в Європі. Хочеш +28 - платиш більше. Комфортно при +22-24 - то навіщо переплачувати?

Вихід - теплолічильник. Тим більше що майстрів на комплексі як мінімум троє.
    Мені порекомендували Климентія. Я собі поставив. Тепер рекомендую іншим.
    --- добавлено: 26 сен 2017 ---

П.С. хто бажає поставити собі ультразвуковий лічильник на оптових умовах - прошу заповнити анкету

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfvu0urDO8GC2Rc7o2CK9ueJ9qA8Vbwor2HoSwYrk3Ai4yrEQ/viewform

я оперативно передам контакти майстру і він з вами зв'яжеться.

П.П.С. надіюсь всі зацікавлені встигнуть замовити, поки я ще цим питанням займаюсь тиждень-два...
    Далі - самостійно.

Последнее редактирование: 26 сен 2017
  3. Shuba

Shuba Active Member

Соседи, посоветуйте пож-та провайдера. На Веге был, желания к ним подключаться больше нет.

irri_79 нравится это.
  4. Melluni

Melluni Well-Known Member

Люкслайт ще гірше! Я тут підключила його, постійно глючить ( але може це в цьому будинку так, за всіх говорити не буду), сервіс теж не фонтан як і у Веги. Але якщо захочеш їх, маякни, там за підключення сусіда дають місяць безкоштовно =D я би радила ризикнути на Максимум нет, от на них наче ніхто не жалівся)

5. SweetWS

SweetWS New Member

в 4а люкслайт работает вроде нормально, зависит от целей интернета. Майнинг ферму точно не потянет )))))

6. Anemona

Anemona New Member

У нашому підїзді те саме. Горького 5В, 3 підїзд між 3 і 4 поверхом.
    Це обман при продажу квартир. Ми купували квартири в будинку з просторими сонячними сходовими клітками, це був + при покупці. На сьогодні це мінус, крім того ще будемо платити за площі які не є в загальному користуванні.

Вложения:

7. Pangola

Pangola Member

Доброго дня, я ходив до ЖКХ. Базою для прорахунку МЗК є паспотр БТІ який отримали при вводі в експлуатацію. По цім кладовкам - ця територія між поверхами власність мешканців, але всі мешканці з поверха ниже мають дати згоду. У Вас між 3 та 4, т.е. якщо хтось з мешканців 3 поверху проти - то йдіть до ЖКХ та цей ролет демонтують. Також якщо хтось встановлює ролет, то це має бути або у загальному користуванні 3 поверха, або той хто встановив має зібрати підписи про те що інші власники 3-го поверха дають свою згоду на це.

Melluni нравится это.
  8. Melluni

))))))
    Теж 4А, навіть при перегляді фільму глючить, переважно ввечері, з вегою не було ніколи такого)

9. alex.jf

alex.jf Well-Known Member

А кладові на техповерсі чи як його там, теж входять в МЗК, за яке я плачу свої гроші?
    Ну і площа самозахваченої території чому повина входити до МЗК?Я мовчу, про цілковите порушення законодавства.

Последнее редактирование: 27 сен 2017
  10. irri_79

irri_79 Well-Known Member

Пральна, нечего перед телеком сидеть :) собаку рядышком и гулять, гулять, гулять :)

Melluni нравится это.
  11. Victor

Victor Well-Known Member

как по мне, то пока самый большой обман - это отсутствие централизованной горячей воды в кранах ;(

Vredinka нравится это.
  12. Victor

Victor Well-Known Member

Знімок екрана 2017-09-28 21.26.37.png Знімок екрана 2017-09-28 21.27.11.png Знімок екрана 2017-09-28 21.27.12.png

не известно что за тетки ходили сегодня по 5Г около 17 часов? с каким-то записничком и четко по всем квартирам .....
    ходили не первый раз ...

Aleksandr_G и oucan нравится это.
  13. Алла08

Алла08 New Member

Подскажите пожалуйста, какой провайдер интернета и ТВ у нас в комплексе самый хороший, кто довольный?достаточно скорости для просмотров фильмов?

14. zver79

zver79 Active Member

Это свидетели иеговы или их клоны, ходят людей "грузят":mad: встретил их в кофейне, пытались меня наставить на путь праведный, были проигнорированыCrazy, блин но нафига их в подъезд пускать:wall:

Aleksandr_G и Victor нравится это.
  15. Victor

Victor Well-Known Member

Я так и предположил, что по поведению, что по внешнему виду, но как они в подъезд попадают, зачем их пускают? Ием более, что в 17 часов 90% жителей всетаки на работе еще....
    Мож это "исследование" под прикрытием???

16. Melluni

Все може бути) до мене колись приходили, хотіли говорити про бога і пару раз підозріла циганка гроші на щось збирала, а тоді і мітки почали з'являтись. Ну і навіщо відчиняти, якщо двері більшість часу як не поламані, то підперті

Aleksandr_G нравится это.
  17. Maxor

Maxor New Member

У вашому ЖК відкрився Ремонт взуття "REDCAT" за адресою Чубинського 2. redcat.zzz.com.ua
    Запрошуємо всіх до нас!!

TetyanaM. и Орел нравится это.
  18. Aleksandr_G

Aleksandr_G Active Member

Это точно!!!

19. Vredinka

Vredinka Well-Known Member

Я похожих теток недавно из подьезда выдворяла, еще и отпирались:), пока в лифте с ними ехала, весь мозг вынесли,типа откудавам знать что ваш бог правильный:)

zver79 нравится это.
  20. Mikolaivna

Mikolaivna New Member

Сусіди!!! Гарна сім'я шукає однокімнатну квартиру в оренду в нашому ЖК. Може хтось здає чи знає когось. Допоможіть.
    Пишіть у особисті повідомлення.)
    Всім гарного вечора)

Поделиться этой страницей