Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Kirra, 7 ноя 2012.

1. Здравствуйте, абонемент-520 грв в месяц (8занятий, два раза в неделю)

2. Алла08

Алла08 New Member

Продам стіл для проведення ремонтних робіт, крепкий Д×Ш×В 1400×600× 900. Знаходиться в будинку П.Чубинського 4а. IMG-6ce31317c62c65dc743eacbe57a805d5-V.jpg IMG-6ce31317c62c65dc743eacbe57a805d5-V.jpg
    --- добавлено: 20 сен 2017 ---
    Продам нові підвіконня від забудовника 3шт у розмірі 400×1900
    --- добавлено: 20 сен 2017 ---
    Продар вхідні двері від нашого забудовника з будинку П.Чубинського 4а

Последнее редактирование: 21 сен 2017
  3. Princess

Princess Active Member

Подскажите, пожалуйста, номер телефона нашей охраны?

4. Яка ціна дверей

5. Businka_V

Businka_V Active Member

Мы свои двери продали 098 696 67 25
    В группе на Фейсбуке девочка поделилась контактами.

6. svetikkiev

svetikkiev New Member

по чем?
    если еще есть)))

Последнее редактирование: 22 сен 2017
  7. Shuba

Shuba Active Member

Сори, уже нет.

8. svetikkiev

svetikkiev New Member

Кто продает оставшиеся материалы? Например клей для плитки)))

9. Businka_V

Businka_V Active Member

Добрый вечер.
    После ремонта остались лишние листы гипсокартона:
    - 1200*2500*12.5 (целый лист)
    - 1200*1200*12.5 (кусок)
    100грн за всё.

Самовынос из Чубинского, 4.

10. Andrii-SK75

Andrii-SK75 New Member

Шановні мешканці нашого ЖК!
    Моє повідомлення стосується установки лічильників тепла.
    .
    Як більшість з вас знає - я нещодавно збирав групу однодумців щоб оптом замовити послугу. І мені і всім хто зголосився майстер успішно установив лічильник, зробив документи. Була надана знижка, про яку говорилось.
    .
    Зважаючи на те, що близиться опалювальний сезон і ця тема стала ше актуальнішою для багатьох людей, я вирішив організувати новий набір групи бажаючих для отримання знижки, яку мені майстер пообіцяв продовжити на нову групу. Я тільки збираю людей, а всі решту відносини (в т.ч. розрахунки) у вас будуть з майстром напряму.
    .
    Отож:
    Лічильник
    - ультразвуковий Ultraheat T230
    Країна-виробник - Німеччина
    Набір послуг - лічильник, монтаж, повний пакет документів (дозволи, паспорт і т.д.)
    Майстер акредитований ЖЕКом.
    Обіцяє поставити у короткі терміни (оскільки опалювальний сезон не за горами)
    Ціна:
    У зв'язку зі зміною курсу валют (а обладнання імпортне) - зросла і загальна ціна в порівнянні з серпнем, коли я ставив собі і решта замовляли.
    Стандартна - 5600-5700 грн
    Моєму списку - фіксована 5200 грн (якщо не стрибне знову курс)
    .
    Як підсумок:
    1. Хто бажає економити на оплаті за опалення (до 50-70%)
    2. Хто бажає установити лічильник зі знижкою
    .
    ПРОШУ ЗАПОВНИТИ АНКЕТУ
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfvu0urDO8GC2Rc7o2CK9ueJ9qA8Vbwor2HoSwYrk3Ai4yrEQ/viewform

я оперативно передам контакти майстру і він з вами зв'яжеться.

oucan нравится это.
  11. Дитячі садочки

Доброго вечора, сусіди! Підкажіть хто куди водить діток в садочок?
    Були в сільському державному - по 50 дітей в групі лякає, тому шукаємо альтернативу.
    --- добавлено: 24 сен 2017 ---
    Ще цікавить дитячий гурток Карате. Можливо є такі що відвідують

12. Vitalyana

Vitalyana New Member

Мене також хвилює, куди піти в садочок. Все переповнено, навіть приватні. Коли вже відкриють у нашому ЖК? Ми вже тоді до школи зберемося...

13. SweetWS

SweetWS New Member

Добрый день. Еще актуально или уже нужно искать самому?

14. Karina5В

Karina5В New Member

Добрый день. Мой сынуля третий год занимается карате в Вишнёвом - Клуб "Кацу". Довольны.
    тренер - Кондратюк Сергей Александрович,тел. 0932108461,0955316229

Вложения:

Орел нравится это.
  15. Andrii-SK75

Andrii-SK75 New Member

16. SweetWS

SweetWS New Member

17. Teplolichilnuk

Teplolichilnuk New Member

Всем доброго дня! В предверье отопительного сезона, думаю, все сталкивались с вопросами:
    1. Цена?
    2. Монтажная организация?
    3. Какой тепловой счетчик ставить: механический или ультрозвуковой?
    На мой взгляд, последний вопрос самый главный, не зная что это, сложно сделать правильный выбор. Попробую описать разницу.
    Механический счетчик тепла. Принцип работы механического счетчика основан на вращении крыльчатки. Информация о вращении поступает для расчета показателя расхода тепла. Преимущества механических счетчиков – простота конструкции, надежность.
    Ультразвуковой счетчик тепла. Информация о теплоносителе считывается за счет прохождения импулса из специального устройства и принимается приемником. Ультразвуковые приборы могут использоваться в системах с чистым теплоносителем. Если теплоноситель не отличается чистотой, в нем множественные включения грязи, ржавчина, счетчик может иметь значительную погрешность.
    Отличие механических и ультразвуковых счетчиков тепла: - это способ исчисления тепловой энергии, цена. Все остальное у счетчиков тепла "одинаковое" (поверочный период, класс точности, техничческие показатели).
    Кто то скажет, что ультразвук более надежен. У меня только вопрос: ЧЕМ НАДЕЖНЕЙ? На моей практике, рекламаций практически нет на представленные модели механических и ультразвуковых. Все описал очень кратко и поверхностно, не вдаваясь в технисческие характеристики и показатели. Если будут вопросы, мой номер: (050) 623 30 86, (067) 608 25 39.

18. Andrii-SK75

Andrii-SK75 New Member

Доброго дня!

Все було б так. АЛЕ. Мені якраз говорили що саме механічні страждають/ламаються від брудної води в теплоносії, оскільки часто можуть забиватись поворотні механізми. Причому говорив це не майстер, який встановлює, а стороння людина яка мала механіку і перейшла на ультразвук. Саме тому, при виборі лічильника для себе - я зупинився на німецькому ультразвуковому.

П.С. Також, Ви ще забули сказати що ціна/якість залежить від виробника. Якщо країна виробник європейська то й ціна/якість європейська.

П.П.С.
    Як підсумок:
    1. Хто бажає економити на оплаті за опалення (до 50-70%).
    2. Хто бажає установити ультразвуковий лічильник зі знижкою (див. повідомлення №15030)
    .
    ПРОШУ ЗАПОВНИТИ АНКЕТУ
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfvu0urDO8GC2Rc7o2CK9ueJ9qA8Vbwor2HoSwYrk3Ai4yrEQ/viewform

я оперативно передам контакти майстру і він з вами зв'яжеться.

19. Victor

Victor Well-Known Member

Все верно написано, в принципе отличие и правда фактически отсутствуют, но ......
    мой выбор пал на ультразвук именно из-за отсутствия механики внутри в т.ч. и в самой трубе, где идет теплоноситель.
    на сколько я понимаю именно в механическом счетчике в трубе стоит крыльчатка, которая вращается при прохождении через нее теплоносителя.
    Крыльчатка вращается как раз для того, чтобы посчитать количество (объем) телоносителя (воды).

т.е. как в обычном счетчике учета холодной или горячей воды принципе действия основан на том, что крыльчатка внутри крутится, когда идет поток воды.
    я за прошлый сезон 2 раза чистил ПОЛНОСТЬЮ забитую сетку фильтра грубой очистки, что стоит сразу после крана.......

Возможно я ошибаюсь, но это мое мнение и не судите строго ;)

Melluni нравится это.
  20. Melluni

Melluni Well-Known Member

ви так рекламуєте, навіть надрукували на двері рекламки, оце я розумію турбота про сусідів))

я ставлю цього разу механічний, ультразвуковий вже був і наче нічого був теж) але моя позиція така: Вову я знайду на комплексі в будь-яку годину зимнього дня в разі чого,а днями в холодній квартирі чекати Климентія не хочу)

TetyanaM. и oucan нравится это.

Поделиться этой страницей