Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Kirra, 7 ноя 2012.

1. MargoMix

MargoMix New Member

Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, до кого можна звернутися щодо встановлення теплолічильника і взагалі яка процедура? в ЖЕК мені дали три номера Владимира, Климентія та Дениса, повідомили, що це ліцензовані фірми і ніби добре роблять, але хотілось би дізнатися думку жильців ЖК Софія Київська. Казали, що ніби є якийсь нюанс з терморегуляторами чи щось таке. Чекаю на відповідь...

2. Inna_K

Inna_K New Member

Нюансы есть. Поставил счетчик нам Денис. Мы всем довольны, но его конкурент вставил нам монетку в трубу возле счетчика и тепла не было до недели, пока не вызвали Дениса и он все сделал.

3. Ліля89

Ліля89 New Member

Нам теплолічильник ставив Климентій. Ультразвуковий, 4800грн з оформленням документів, терморегулятори 600 грн. за один. Поки що всім задоволені, а там коли дадуть тепло буде видно

4. Ilikeit

Ilikeit Member

Соседи, это только на Чубинского 4 воды нет или опять по всему комплексу?

5. Melluni

Melluni Well-Known Member

600 це вже з установкою у нього?

6. Ліля89

Ліля89 New Member

Нам встановили теплолічильник, і одразу терморегулятори, то додаткових грошей не брали, а якщо визивати окремо для встановлення терморегуляторів, то тут потрібно уточнити (0930379858 Климентій)

7. MargoMix

MargoMix New Member

4800 грн тільки за лічильник чи разом з терморегуляторами? за який час вони встановлюють теплолічильник разом з терморегуляторами? оформлення документів, яких?

8. Ліля89

Ліля89 New Member

4800 грн. теплолічильник з оформленням документів(там їх ціла папка, паспорт, технічні умови і т.д. один екземпляр нам, інший вони передають в ЖЕК), оплата після видачі документів (це десь через 2 тижні після встановлення). Встановлюють все швидко, за терморегулятори оплата зразу, 600грн один). Але ця ціна здається актуальна при зборі групи з 10 чоловік. Зателефонуйте, уточніть.

9. Melluni

Melluni Well-Known Member

просто я брала термоголовки по 300, дуже навіть непогані, то 600 якось забагато

10. Ліля89

Ліля89 New Member

Я теж думаю забагато, але ті що по 300 потрібно їхати десь купити, самому встановити, тому мені було простіше віддати 600))).

Последнее редактирование: 16 сен 2017
  11. Andrii-SK75

Andrii-SK75 New Member

я думаю що 600 грн це ціна разом з роботою. Безкоштовно ніхто не встановлює

12. Ліля89

Ліля89 New Member

Доброго дня, хтось платив перший раз комунальні через Приват 24, мені видає заплатити загальну суму за все, це правильно? Хотілось би платити по показниках за все окремо(електроенергія, утримання будинку, водопостачання). Можливо я не туди заходжу?

13. Andrii-SK75

Andrii-SK75 New Member

Шановні колеги,
    Я бачу, що тема теплолічильників ще актуальна. Якщо є бажаючі, я можу зібрати нову групу щоб оптом встановили по зниженій ціні. Правда за цей час виріс курс євро і ціна лічильника (який по словах Климентія з Німеччини) також виросла. Якщо будуть бажаючі я уточню нову ціну враховуючи мою знижку як постійного клієнта )))
    Ставимо "лайки" щоб я бачив скільки людей ще бажають встановити собі теплолічильники.

SweetWS, InessaA, Maksym.n и 2 другим нравится это.
  14. irri_79

irri_79 Well-Known Member

утримання будинку й водопостачання - в нас єдина квитанція, опалення, електроенергія й газ - окремі платежі, створіть шаблон для кожного

15. Ліля89

Ліля89 New Member

Дякую, але справа в тому, що нам приходить одна квитанція на утримання будинку, електроенергію і водопостачання, де в кінці загальна сума до сплати, і сума яку вони там вказують не вірна(водопостачання пишуть 0, а в мене вже 15 кубів). То можна створити три шаблони і платити по факту, а не по квитанції?(Чубинського 4а)

16. Voldemurt

Voldemurt New Member

Доброго дня!
    Я також зацікавлений у встановленні лічильника.

Maksym.n нравится это.
  17. Maksym.n

Maksym.n New Member

Теплосчётчик +

18. InessaA

InessaA New Member

+1 Также хочу поставить тепло счетчик, по адресу Чубинского 4а.

19. Детский центр развития HAPPY KIDS предлагает следующие услуги: •ранее развитие детей (от 1,6 до 2-х лет) •развивающие занятия для детей (3-4 года). • подготовка к школе. •занимательная математика (до 2-го курса ВУЗов) •логика. • английский для детей (группы и индивидуальные занятия) • логопед. Ждём Вас по адресу ул.П.Чубинского 4, возле магазина Украиночка. т.0503074088

20. Ліля89

Ліля89 New Member

Яка ціна на розвиваючі заняття для дітей 3-4 роки?

Поделиться этой страницей