Новостройка по Боголюбова 20 (застройщик Мартынов)

Discussion in 'Софиевская Борщаговка' started by Ксюшка Мусийчук, Nov 22, 2011.

1. Anannna

Anannna Member

так котел же на отгороженной лоджии

2. fotoman

fotoman Active Member

у вас там стеклопакет стоит?

3. Anannna

Anannna Member

4. fotoman

fotoman Active Member

ну не знаю... видать газовая плита входит в список.... либо товарисчи не разобрались

5. Anannna

Anannna Member

спасибо за инфо, мы теперь хоть знаем о чем говорить))

6. Икра

Икра New Member

Только что пересматривала изначальное фото строительства нашего дома и смотрю на наш домик сейчас - не могу нарадоваться. Пусть доделывают все недоделки,оформляют и выдают нам ключики. Лишний раз убедилась,что с застройщиком я не ошиблась.

7. Ivana

Ivana New Member

Доброго дня, сусіди)! Давайте знайомитись! У мене таке питання. Можливо Ви вже його обговорбвали, тоді вибачайте. Хто одразу буде робити ремонт в квартирі? Нас налякали, що будинок мінімум рік попинен постояти, щоб пройшла усадка. Ми з чоловіком не знаємо що робити.

8. Iriwka

Iriwka Active Member

фото 14.07

Attached Files:

negodyayka and fotoman like this.
  9. Miracle

Miracle New Member

Добрий день! Ми збираємося робити ремонт відразу і маю надію, що у вересні вже нададуть таку можливість))) Мій чоловік буде сам робити ремонт, він професійно займається цим, так він дійсно каже. що просадка буде, тому ми не будемо робити всілякі декоративні штукатурки,"вєніцинку" і т.д., бо може дати тріщини, тому будемо клеїти шпалери або стіни "під покраску" ще вирішуємо. Але головне, будинок буде осідати не рік і не 2 , тому чекати немає сенсу.

10. kolian2000

kolian2000 Member

А как на счёт укладки плитки в санузле? Стоит ложить сразу или лучше немного подождать?

11. Ivana

Ivana New Member

Дякую! за відповідь!!!

На рахунок вересня. Обіцяють, що ми вже з кінця серпня зможемо робити ремонт!

12. Miracle

Miracle New Member

Гарна новина на рахунок кінця серпня))) Ми сьогодні півдян провели в Епіцентрі та Агроматі, вже придивлюємся, прицінюємося...

Ми класти будемо, мені чоловік пояснив, що на плітку не має впливати "усадка", її прояви можуть бути лише в маленькх тріщинах на штукатурці, наприклад, бо там навіть маленька тріщина буде помітною, а от, щоб плітка відпала або тріснула, потрібна велика тріщина, що майже не реально.

13. fotoman

fotoman Active Member

можно ещё стеклохолст поверх штукатурки поклеить - тогда точно никаких трещин не будет (нынче очень популярный материал)

14. AndreyS

AndreyS Active Member

Мы везде делали армировку сеткой, может хоть как то минимизирует последствия усадки.

15. Всем привет! А кто- то уже знает свои замеры площади по квартире??? нам предварительно сказали что будет меньше

16. Ivana

Ivana New Member

Ми з чоловіком самі робили заміри своєї квартири. Оскільки ми не професіонали, то точно площу звичайно не виміряли, але в основному все сходиться. Якщо буде менше - оплачувати потрібно буде менше)))) Розрахунок буде йти після того, як Ви приймете квартиру. Для цього при прийомі-передачі треба брати свій "метр" і провіряти.

17. Дякую за відповідь. Просто, хотілося б знати на що розраховувати по фінансах

18. San4es

San4es New Member

Всем привет! Если есть соседи по 3-й секции 4 этаж - пишите.

19. DRAGON

DRAGON Active Member

Какой прием? Какая передача? Вы оформляете договор купли-продажи и Вы хозяин квартиры:) У кого Вы собрались что-то принимать? У продавца? Или застройщика? На каком основании у застройщика будете принимать (застройщик вроде строительная компания а не физ.лицо)? А договор купли-продажи с физ.лицом. Все на "честном слове" держится.
    П.С. Все выше сказанное мое ИМХО.

20. LenNa

LenNa Member

Мы с мужем перед задатком попросили фактические замеры квартиры. Нам их предоставили. Именно нашей квартиры. Уже после задатка, мы заходили туда в это воскресенье с своей рулеткой, и сами тоже перемеряли. Ну может не с такой точностью как у них. У них замеры на сколько я помню до сотой. В принципе потом я сравнивала, очень даже похожи замеры. Квартира вышла на 0,6м больше.

Share This Page