Транспорт

Тема в разделе "ЖК Пионерский квартал", создана пользователем masterkad, 30 сен 2015.

1. aldir

aldir Member

Хто катається на авто з Піонерського до Караваєвих дач або Індустріального мосту?
    Готовий скласти компанію :)

2. vl_kiev

vl_kiev Well-Known Member

Вам идеально до Кардач на электричке, она ходит четко по расписанию. До вокзала 10 минут неспешно и электричкой 15 и все без пробок и вроде всего 8грн

pioneer i ko нравится это.
  3. aldir

aldir Member

Зараз саме так і катаюсь, тільки набридло їздити як "шпрот у банці", особливо у таку жару вранці.
    З Караваєвих Дач у Вишневе ще куди не йшло, там електричка тільки починає набиватись, і то через раз пускають з меншою кількістю вагонів.

4. 23/76

23/76 Active Member

ну так це для олігархів ік Ви , їздити особливо . в маршрутці не ліпші умови чим елктричці
    , та ще і дороьчі.

5. aldir

aldir Member

Дозволити собі проїхатись в маршрутці - це в нас значить вже бути олігархом? :)
    І що не кажіть, а умови кращі, хоч дихати є чим, а не стоїш у забитому тамбурі.
    Коли було прохолодно - ще можна потерпіти.

6. vl_kiev

Быстрее чем электричка в рабочий день никак не будет

7. aldir

aldir Member

Та я ж не сперечаюсь, що не буде швидше. Від дому до оботи електричкою виходить ~40хв, маршрутка+трамвай ~55хв.
    Але зараз цією різницею можу пожертвувати.
    Питання актуальне.

8. vl_kiev

С учетом ремонта окружной и постоянной пробки на Киев-Волынском(как альтернатива) 55 минут это очень оптимистично. Поищите еще на ветке Евромиста, у них тоже есть раздел "Транспорт"

9. pioneer i ko

pioneer i ko Well-Known Member

цікаво, якою ви маршруткою їдете на кардачі + трамвай? чому не через Севастопольську площу: маршрутка + маршрутка/тролейбус?
    Вам на яку годину потрібно на роботу?

10. aldir

aldir Member

Їду 301 через Борщагівку + швидкісний трамвай. 55хв це фактичне значення, а не прогноз, навіть сьогодні так їхав :)

Так пробував, але на виїзді на окружну дорогу з Вишневого все тягнеться, до Севастопольської виходить довше.
    Я з Караваєвих Дач добираюсь тільки якщо їду електричкою.
    А так від зупинки трамвая "Польова" мені найзручніше.
    На роботу до 10 бажано приходити, а так не дуже принципово :)

11. ximikavt

ximikavt Active Member

я виїжджаю в 9 - 9:15 з ПК. Часто їду біля індустріального мосту (зараз кожен ждень, так як повітрофлотський ремонтують). Можу підвозити )

12. Natapusi

Natapusi New Member

Добрый день!подскажите никто не ездит ли по утрам на работу в сторону Осокрков и может ищет попутчиков.заранее благодарна

13. G_Alina

G_Alina Member

Уважаемые соседи!
    Поддержите, достали уже эти представители фауны, паркующиеся где и как захочется!
    Мало того что на плитке, так ещё и просто на пешеходной дорожке, да еще и боком, что не объехать не обойти ...оленям место в лесу!

Вложения:

Вложения:

amadeus326 нравится это.
  14. Женя115

Женя115 Active Member

Добрый день! Кто ездит до м. Теремки или Харьковского Шоссе в районе 7.30-7.55 (время можем подкорректировать в зависимости от направления), стану попутчицей на постоянной основе! Светлана (0664378674)

15. Riddle

Riddle Member

Езжу.

16. masterkad

masterkad Active Member

Маршрут ЖК Європейське місто - вул. Вячесава Чорновола - Кільцева дорога - просп. Перемоги (м. Житомирська-м. Святошино - м. Нивки)- вул. Туполева! Виїзд з ПН. по ПТ. о 7:30!!! Кого зацікавило, а також за деталями пишіть в приват!

17. aldir

aldir Member

Можливо хтось катається на Васильківську? Можу скласти компанію :)

18. =Anna=

=Anna= Member

Кто ездит утром на Караваевые дачи (через ул. Волынская) 7:30-7:50? Составим компанию и компенсируем расходы на топливо.

19. skvarnik

skvarnik Active Member

Ищу место для жены и ребенка (4 года) каждый день с 7 до 8 на ЖД Вокзал. Максим (0952741454)

20. Я езжу на работу на Позняки пн-ср, пт, сб. Выезжаю в 8 утра плюс минус 20 минут. Стараюсь к 9 быть уже там) Есть места)

Поделиться этой страницей