ЖК Городок г.Вишневый, ул.Машиностроителей 2

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем Nik, 4 окт 2011.

1. Доброї ночі. Квитанції вже є. Берете в ЖЕК у Миколи Івановича. Оплачуєте. Він дає довідку про оплату. З цією довідкою, заявою, копіями паспорта, кода, свідоцтва про право власності на квартиру йдете в районні електромережі й укладаєте договір.
    Квитанції та довідки почали видавати з 25.05.2017. Я та сусід з 21 квартири вже отримали.

2. ir0403

ir0403 New Member

Прошу відгукнутися небайдужим. Хочу придбати квартиру у забудовника Еркер, відділ продажів ( думаю, знайома усім Тамара Григорівна) пропонує схему придбання, по якій у договорі буде вказана лише 30% реальної ціни квартири. При чому покупцем виступає не Еркер. а якась фірмочка Нова оселя... наскільки я розумію, 2015 року реєстрації. Це щось нове чи така схема діяла раніше і є люди, які по ній придбали квартири? Чи варто зв язуватися або шукати іншого забудовника? Дякую!

3. oOoIgoroOo

oOoIgoroOo New Member

Треба брати!Напишыть номер передзвоню.

4. Так було і раніше, тільки продавцем виступав Еркер. Нова оселя... це видно Олександр Найвельт щось намутив. Якась ""прокладка". Чи варто зв'язуватися? 50/50. В першій черзі місцями неякісна теплоізоляція змусила кілька квартир (5, 7, 8 поверхи) утеплювати собі фасад, що можете побачити з вулиці. У мене нормально.

5. ir0403

ir0403 New Member

Дякую за відповідь! Але ж Еркер був забудовником, мав хоч землю в аренді, а тут фірмочка з 200 грн !статутного фонду і зареєстрована у 2016 році, яка не здійснює забудову! Уже показала угоду юристу, відрадив зв язуватися, так як 1-ше: продавець може розірвати угоду і при розірванні угоди повернуть лише те, що в угоді, а це 30% сплачених коштів, і їхня довідка про 100% сплачену суму - це фігня і юридичної сили не має, 2-ге: платити сторонній фірмі, яка не за вязана із забудовником за право придбати віртуальні метри... ця угода навіть у нотаріуса не реєструється і називається лохотроном. Вирішила, що нехай добудують будинок, а далі побачимо.

6. У них є квартири (і немало) в побудованих будинках. А з тим довгобудом (від часу початку його будівництва Журба (Софіївська Слобідка) побудував і здав в експлуатацію поряд з десяток будинків) я так само Вам радив би не зв'язуватися до закінчення будівництва.

7. ir0403

ir0403 New Member

8. Andr

Andr Member

Добраніч! Підкажіть за якою саме адресою звертатися (можливо знаєте порядок: запис-реєстрація, приймальні дні..., оскільки за 15 км( від будинку). Якими коштами обходиться квитанція (ми ще жодного кіловату не використали?? - це за підключення чи абонплата?).
    Ще, будь-ласка, - лічильники Еркера (1-ша черга) двотарифні? Хтось реально такий тариф оформив??
    Щиро буду вдячний!

9. design

design Active Member

После подачи всех документов в РЭС обычно проходит месяц-два до заключения договора. После чего с присвоенным счетом абонента можно написать заявление на многотарифность. Потом еще месяц-два, пока подключат. И только потом Вы станете счастливым обладателем многотарифности. Вообще вполне реально (если документы все в порядке), но долго.

Боголюбова 23 кв 22 нравится это.
  10. zSlayer

zSlayer New Member

Добрый день!
    Подскажите сколько заводят гарантировано киловат електричества?
    Кто зиму отзимовал, поделитесь на сколько было тепло и как дорого вышло отопление.
    Спасибо

11. Ще жодного договору про постачання електроенергії не укладено ні з 1-ю, ні з іншими чергами. Я одним з перших після мирової угоди подав заяву не укладання договору 26.05.2017. При цьому мені повідомили, що максимальний термін розгляду заяви 10 днів і щоб зверталися за результатом через тиждень. Сьогодні був там. Сказали, що договорів по Боголюбова 23 не підготували, бо начебто співробітниця, яка займається договорами, на лікарняному. А більше ніхто цим не займається (цікаво, якщо та співробітниця звільниться, то все, договірна робота припиниться?). На запитання, коли під'їхати за договором, адекватної відповіді не почув. Щось на зразок "телефонуйте через тиждень до кол-центру, звідти перетелефонують нам, ми їм щось скажемо, вони перетелефонують Вам..." Можливо в наступну середу зайду в гості до їх начальника.

Так, лічильники Еркера (1-ша черга) двотарифні.

В першій черзі стояли вхідні автомати по 40А. Всім поміняли на 25А. Але в нас газові плити і двоконтурні котли, тому 25А вистачає з головою. Щодо тепла. В наступних чергах не знаю як, у нас - як налаштуєш котел, така і буде температура.

Последнее редактирование модератором: 10 июн 2017
  12. Andr

Andr Member

Так куди ж іти??
    А якщо + 2 кондиц., електродуховка, теплий пол-кухня (те що в планах) - разом із цим при пікових нагрузках??
    Дякую!

Вы делали себе? Спасибо.

Последнее редактирование модератором: 10 июн 2017
  13. Стоїть 2 кондиціонери (Мітсубіші інвертори, правда одного, потужнішого, вистачає на всю квартиру), електродуховка, холодильник, пральна машина, котел, електрорушникосушка, теплі підлоги в санвузлах... поки що проблем не було. Зрозуміло, що одночасно працюючі теплі підлоги та кондиціонери... це досить екстравагантно.

14. Andr

Andr Member

Дякую! Підкажіть, будь-ласка:
    - можна марки Ваших моделей (я так розумію у Вас 2кімнатна?)? Дайкін як альтернативу не розглядали при виборі?

- чи порадите, якщо задоволені якістю, тих майстрів які Вам їх робили?

15. Мені радили Мітсубіші Хеві ще в середині 2000-х. По співвідношенню ціна - якість перевершує Дайкін (на мою думку; в середині 2000-х Дайкін був вдвічі дорожчий при однаковій функціональності та надійності). У нас в офісі (колишня робота) штук 100 було, звичайні і мультіспліт. Колись працював на одного олігарха. Він для себе грошей не жалів, можна сказати пускав на вітер, але вибрав для офісу Мітсубіші Хеві. Поставив собі на попередню квартиру такий. Супер, жодних претензій. Тому й на теперішню квартиру інших варіантів не розглядав. Моделі - Кондиціонер MITSUBISHI HEAVY SRK 25Z J-S (SRK25ZJ-S/SRC25ZJ-S)

Якістю майстрів задоволений, бо робив практично все сам)))

16. Надежда 2018

Надежда 2018 New Member

Доброго летнего дня!;)Спасибо, Вам, Сергей, за информацию по электричеству. Тариф (как у всех) до 100 квт -0,90, свыше 100 квт - 1,68 ? Здоровья и удачи!:)

Последнее редактирование: 12 июн 2017
  17. design

design Active Member

Да, но я живу в другом доме в Вишневом. Хотя были похожие проблемы с электричеством, почему и подписался на вашу тему, думал у вас что-то подсмотреть. Но наши проблемы удалось решить раньше.

18. Сьогодні разом з сусідом з 21-ї квартири оформили договори на користування електроенергією. З чим нас усіх і вітаємо. Одразу написали заяви на двозонний тариф. Заявка виконається автоматично. Тим, у кого пільги, потрібно з'їздити на Янтарну та взяти довідку в соцзахисті для подачі заяви на врахування пільг.

19. Надежда 2018

Надежда 2018 New Member

Искренние поздравления! :beer: Сергей и сосед из 21-й квартиры - Вы молодцы и пример для всех! Спасибо!;)

Боголюбова 23 кв 22 нравится это.
  20. Andr

Andr Member

Поздоровлення щирі Вам!
    Підкажіть, все-таки, за якою саме адресою звертатися (по можливості: запис-реєстрація, приймальні дні..які з собою взяти оригінали док. або копії і чи потрібно додатково від ЖЕКу ще щось брати??
    Дякую!

Поделиться этой страницей