ЖК Сакура

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем Trump... Donald Trump!!!, 9 ноя 2014.

1. game

game New Member

Добрий вечір добрі люди, дай Бог усім здоров'я, там не мангал треба ставити а турнік з брусьями щоб сакурівські чоловіки не пузо наїдали, а в формі були для забезпечення здорового і позитивного настрою в жк.

Arhangil нравится это.
  2. Лерчик

Лерчик Active Member

Из приятного. Около второго дома усиленно работают дядьки и насыпают землю на будущие клумбы. Возможно, мы уже скоро будем любоваться красивым газончиком.

А по поводу мусора и контингента - вот хотела б возразить, но знаю, что, вероятно, вы правы. В принципе, можно сам мангал закрывать на замок и выдавать его под фамилию и расписку и если территория не убрана - дружно накостылять.
    Но необходимо и правда обговорить, чтоб место было всем удобно. Да и до этого пока дойдет :))

Инвестор Едности 4 и Dreny нравится это.
  3. boss kaktys

boss kaktys Member

Так а чим погано в берізках "мангалити" там і столик є, правда вже наоловину розібраний "добрими людьми". В неділю помангалили з друзями, хоча попередньо довелося прибрати зі столу та його околу пляшок 25 з під пива та декілька горільчаних і винести в смітник. Після себе прибрали)

Bezpoloss нравится это.
  4. Лерчик

Лерчик Active Member

Я совсем не против оборудовать место там. Но это территория не нашего ЖК, а значит ее рано или поздно выкупят и адью березки и кусочек природы. Хотелось бы его, так сказать, узаконить.
    Там было предложение насчет березок и скверика от нашего ЖК. Я всецело за. Если б это место можно было облагородить, убрать старую траву, проложить пару тропинок, привести в порядок тот самый столик, а лучше поставить там беседку, то было в космически здорово. Но что-то мне подсказывает, что этого не будет.

Bezpoloss нравится это.
  5. game

game New Member

Доброго дня.
    З метою створення "певного ряду" комфортних умов проживання, наявність яких напряму залежить від налагодження взаєморозуміння між мешканцями ЖК (в т.ч. власниками об'єктів нерухомості (квартир, нежитлових приміщень) між собою: тобто між НАМИ,

( в т.ч. необхідно врахувати, що в деяких квартирах будуть жити орендарі)

для початку пропоную створити ініціативну групу, бажано з власників що проживають в ЖК. Можливий мін склад: по одному члену з під'їзду який (яка) буде представляти свій під'їзду в ініціативній групі.

boss kaktys и Лерчик нравится это.
  6. Лерчик

Лерчик Active Member

Хорошая мысль. У нас народу еще очень мало живет, как только больше вселиться - точно определимся с представителем. А пока могу быть и я. Второй дом, первый подъезд

game нравится это.
  7. game

game New Member

По запропонованому одному з можливих варіантів створ ІГ по буд. 2 ситуація десь така: IMG_20170412_145124.jpg

Лерчик нравится это.
  8. boss kaktys

boss kaktys Member

я теж приєднуюсь - 2 будинок, 3 під'їзд

game нравится это.
  9. Bezpoloss

Bezpoloss Member

+1
    2 будинок
    2п

game нравится это.
  10. Sabbah

Sabbah Active Member

будинок 2
    під'їзд 4

game нравится это.
  11. boss kaktys

boss kaktys Member

Вложения:

• lbqNAL28vZc.jpg
      lbqNAL28vZc.jpg
      Размер файла:
      220,8 КБ
      Просмотров:
      296
  12. game

game New Member

добрий ранок! Можна вважати зачин є, дякую за розуміння і небайдужість. Стан справ по ІГ: IMG_20170413_081353.jpg

13. game

game New Member

пропоную хай пост трохи повисить ще (Пасхальні свята). Буде можливість доєднатись до ІГ і іншим мешканцям. Ну і до майовки (числа 20.04.2017 на 19-30) пропоную провести першу нараду - знайомство ІГ.

До наради пропоную проінформувати мешканців ЖК про створення ІГ з мешканців ЖК "Сакура", для налагодження взаємодії і формування спільного, ефективного та узгодженого загального та деталізованого бачення культурних та побутових аспектів нашого сусідства та проживання.

Думаю для початку можна просто акуратно розмістити оголошення в під'їздах з інформацією про створення ІГ, поточний інформаційний ресурс на якому відбувається обмін інформацією (потім можна забезпечити наявність акуратних дошок для оголошень одна на підїзд). Після наради можна повідомити ППО про наявність ІГ в ЖК для можливого ефективного обміну інформацією з мешканцями ЖК. Ну а поки пропоную постаратись залучити до ІГ підїзд 5, 6 та і інших мешканців ЖК та почати формувати список здійснень з початку формування ІГ:

приклад:

"Культурні та побутові здійснення з початку формування ІГ ( сформована у квітні 2017)":
    1. Видалення побутового сміття з прибудинкової території будинку 2 (зона дотична до березового гаю) (здійснив забудовник - дякуємо :)));
    2. Наповнення клумб та місць для вирощування декоративних рослин чорноземом: прибудинкова територія будинку 2. (здійснив забудовник - дякуємо :)));
    3. Розрівнювання потужних куч землі на передньому краю березового гаю (здійснив забудовник - дякуємо :)));
    4. Видалення старих деревяних конструкцій з березового гаю (здійснив забудовник - дякуємо :)));

якось так

ну і щоб не було так:
    Нагаджено у клумбу з чорноземом (здійснив сусід (сусідка) з кв №____, асаме: вийшов (вийшла) на прогулянку з собакою на прибудинкову територію дому №___ та нагадив у клумбу з чорноземом).

Лерчик нравится это.
  14. Arhangil

Arhangil New Member

Хочу верить, что данное творчество будет не перед моим окном !!!

Последнее редактирование модератором: 21 апр 2017
  15. boss kaktys

boss kaktys Member

творчество? перед твоим окном? Я говорю о месте которое на растоянии метров 200 от територии ЖК

16. Troleybus

Troleybus Active Member

Віддам будівельний унітаз за дякую.

17. Arhangil

Arhangil New Member

ЕСЛИ 200 метров - вопросов нет!!! НО-Если я хоть раз увижу пьяную громко отдыхающую морду перед своим окном или мои дети увидят шатающихся особей разливающих крепкоалкоголные напитки- будим конфликтовать!!! Я за наших детей САКУРЫ что бы они росли и видели чистоту и порядок и чувствовали себя в безопасности!

И добавлю от себя ! Я противник распивания крепкоалкогольных напитков в общественных местах или там где могут увидеть дети!!! Если на этом форуме мои соседи хотят установить близ наших домов некое место для подобного отдыха- прошу учитывать и моё мнение! Спасибо!

ДА и ВСЕХ С ПРАЗДНИКОМ!!!

YsZ и game нравится это.
  18. game

game New Member

Для того і спілкуємось та налагоджуємо порозуміння (розуміючи що це тонка та досить делікатна справа) що б не конфліктувати.

По п'янству діємо чітко у відповідності з Кодексом:

Стаття 178. Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді

Розпивання пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв на вулицях, у закритих спортивних спорудах, у скверах, парках, у всіх видах громадського транспорту (включаючи транспорт міжнародного сполучення) та в інших заборонених законом місцях, крім підприємств торгівлі і громадського харчування, в яких продаж пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв на розлив дозволена відповідним органом місцевого самоврядування, або поява в громадських місцях у п'яному вигляді, що ображає людську гідність і громадську мораль, -

тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Ті самі дії, вчинені повторно протягом року після застосування заходів адміністративного стягнення, -

тягнуть за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Дії, передбачені частиною першою цієї статті, вчинені особою, яка двічі протягом року піддавалась адміністративному стягненню за розпивання пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або появу в громадських місцях у п'яному вигляді, -

тягнуть за собою накладення штрафу від шести до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від двадцяти до тридцяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.

Arhangil нравится это.
  19. Arhangil

Arhangil New Member

Полностью согласен! Хочу донести посыл нашему комплексу и всем соседям, что мы можем столкнуться с такой проблемой о которой пока к сожалению сами не догадываемся. Все соседние к нам комплексы лишены подобного зелёного участка, и если мы хоть раз, хоть даже безобидный культурный чистый отдых позволим и устроим там некое место для веселья - этим примером воспользуются все кому не лень! Сарафанное радио распространиться быстро. И убирать они за собой не будут!!! они не тут живут! Поймите, нам придется всем объединяться и бороться потом с тем что мы допустим в начале .

Последнее редактирование: 13 апр 2017
    Ali-Ali, YsZ и game нравится это.
  20. boss kaktys

boss kaktys Member

НЕ на там и не на тех кулаками машеш, старик

ну хочу сказать что эти места (березовая роща) посещались еще задолго до появления первого котлована ЖК Сакура, поскольку были Пионер и Акварели + строители. Так что "сарафаны" уже все знают. Будем мы что то делать/не делать или предупреждать/не предупреждать - те кто ходил туда и буде. Так что в даной ситуации правильно нам, как соседям, спокойно находить общий язык и объединяться. А "фонить" друг на друга мы всегда успеем.

Лерчик и game нравится это.

Поделиться этой страницей