ЖК Городок г.Вишневый, ул.Машиностроителей 2

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем Nik, 4 окт 2011.

1. i4uvak

i4uvak Active Member

мав би ставити. але виходячи з останніх тенденцій проблем з є/є вони взагалі можуть не знадобитися..

2. formica

formica Member

Нам точно такой же ответ пришел, и походу под копирку отвечают всем.

3. hawk

hawk Active Member

В 23 доме электросчётчики устанавливал застройщик по мере заселения, чтобы не украли.

4. Скоро в нас будуть договори на користування електроенергією. Так що збирайте гроші на погашення заборгованості з кінця жовтня минулого і по березень поточного року.

5. Надежда 2018

Надежда 2018 New Member

Сергей, благодарю Вас за хорошую новость! Здоровья и удачи!

Боголюбова 23 кв 22 нравится это.
  6. Надежда 2018

Надежда 2018 New Member

Доброго весеннего дня, соседи! :)Слышали новость о том, что с 1 апреля вроде бы меняется стоимость 1 куба газа и добавляется абонплата (т.е. 6,12 за куб + 88,09)?

Последнее редактирование: 29 мар 2017
  7. Lezik

Lezik Active Member

Фактически 7 грн за куб. Это было условие мвф. Но нет кредита- нет и условий. Президент еще не подписывал. По эл.энергии. По мировому соглашению между КОЭ и ТОВ Городок договор между последними должен быть заключен не позднее 4 апреля сего года. После этого будут заключены индивидуальные договора КОЭ с жильцами и арендаторами коммерческой недвижимости первых этажей. Соответственно вновь включится наружное освещение и поедут вторые лифты.

Кстати. Первая очередь. Отпишитесь, пожалуйста, сколько обошлась индивидуалка за февраль. Сумма и квадратура. К примеру, у меня 42.5 м2. За февраль платежка-1500 грн. Теплосчетчик пока нет. Места общего пользования не отапливались. Только консерж.

Последнее редактирование модератором: 6 апр 2017
  8. 69 кв. метрів - 115 кубів у січні, 90 кубів у лютому. Але в ці 115 (90) входить і підігрів води, і приготування їжі. Стоїть дистанційний терморегулятор котла. Виставлений діапазон температури - 20-22 градусів.
    Є ще додаткові витрати на техобслуговування котла. Перед початком сезону за техобслуговування та промивку контурів заплатив 1000 грн.

Последнее редактирование модератором: 6 апр 2017
  9. nikitar

nikitar Member

:( блін, зрада, у мене за лютий 210 м. куб., квартира 75 кв.м.

10. design

design Active Member

Может Вы ванну принимаете ежедневно или температура в квартире +30? Как можно сравнивать цифры без конкретики?

- Штурман, приборы?
    - 220!
    - Что 220?
    - А что "приборы"?

11. nikitar

nikitar Member

Яка конкретика? зрозуміло що умови на 100% не співпадають, і я написав би якби t +30 і ванна кожен день (або взагалі не писав би). Різниця квартири по метражу невелика, в квартирі ті ж 20 градусів(було і менше), щоправда без терморегулятора (не думаю що він настільки впливає). Можливо, звісно, що різна кількість людей проживає, але у мене опалення - це 80-85% споживання газу в зимовий період, думаю у інших приблизно такий же розподіл, тому кількість мешканців не має великого впливу. Ось чому я здивувався такі великій різниці.

12. Надежда 2018

Надежда 2018 New Member

У меня квартира 70. За январь - 260 кубов, за февраль - 200. Наверно, не умею экономить и очень люблю тепло! ;)

13. Терморегулятор економить мінімум 30%. До його встановлення взимку було теж в районі 200 кубів. У січні-лютому цього року була повірка газового лічильника. Що мій, що їх встановлений показували однаково.

design нравится это.
  14. design

design Active Member

И даже регулярное техобслуживание дает меньше расход газа.

15. Надежда 2018

Надежда 2018 New Member

Подскажите, пожалуйста, стоимость и процедуру установления терморегулятора. Спасибо! :super::super:

16. Встановлює інженер, який займається технічним обслуговуванням котлів. Вартість не скажу, оскільки встановив по акційній ціні (разом з техобслуговуванням) кілька років тому. До речі, зараз техобслуговування (без промивки контурів) Демрадів коштує 450 грн. Якщо у когось є бажання, можуть приїхати хоч завтра.

17. Надежда 2018

Надежда 2018 New Member

Благодарю, Сергей! :)

Боголюбова 23 кв 22 нравится это.
  18. Andr

Andr Member

Доброго дня! Дайте, будь-ласка, їх контактні дані.
    А якої саме марки терморегулятор у Вас? Дякую.

19. До речі, ми з сусідами пару років тому скинулися і в себе на поверсі засклили перехід до сходів. Після цього суттєво зменшилося споживання газу внаслідок суттєвого підвищення температури у коридорі взимку.

0442329609
    0633337722
    Сервісний центр Демрад. Терморегулятор також Демрад.

Последнее редактирование модератором: 13 апр 2017
  20. Vera04

Vera04 Active Member

мамам школьников учащихся в переполненных вишневских школах и мамам будущих школьников, в классах которых будет от 40 человек и больше, может быть интересно - что построять вместо школы №5 в центральной части города

http://vyshnevoe.com.ua/news/169-park-ta-shkola-chy-novyy-zhytlovyy-kompleks-vyshneve.html

Поделиться этой страницей