ЖК "ЩАСЛИВЫЙ" ул. Соборная 14 А,Б,В

Тема в разделе "Петропавловская Борщаговка", создана пользователем OT_VINTA, 2 сен 2016.

1. LUKERIA

LUKERIA New Member

Привет всем! Дом №14 А,Б,В уже введен в эксплуатацию! Можно нас всех поздравить:) Кто - то обладает точной информацией, когда нам планируют ключи выдавать (для ведения ремонтных работ)? Как нам сказали в ОП, сейчас идет процесс постановки дома на баланс в ЖЭК. Кто-то знает как долго это обычно длиться? Может, кому-то уже точные даты говорили?

2. Вольт

Вольт New Member

А как сейчас делать ремонт - ни воды, ни газа.

3. Ap41

Ap41 Member

Доброго дня!

Попередня інформація, що це забере до 2-х тижнів. Згідно досвіду по попередніх будинках. Чекаємо...

4. juli3ttina

juli3ttina New Member

По попередньому договору:
    Підключення основних комунікацій до 1 квітня.
    Заключення основного договору до 31 травня.

5. Ap41

Ap41 Member

Сьогодні уточняв у відділі продаж статус стосовно передачі будинку 14А,Б,В ЖЕКу.
    Нажаль нової інформації у них немає.

6. Ap41

Ap41 Member

На днях повинні підключити в будинок газ та воду...

Olga4783 нравится это.
  7. LUKERIA

LUKERIA New Member

А про світло щось чути? Кажуть, що буде затримка з електроенергією... ще не встановлений трансформатор....

8. Ap41

Ap41 Member

Про трансформатор нічого не чув

9. Lena3527

Lena3527 New Member

Здравствуйте,дом 14 а,б,в,что по поводу ограждаемой территории,хотелось бы чтобы наш дом был тоже огражден,давайте как то решать этот вопрос.От себя скажу что готова вложить деньги в этот проект.

10. Вольт

Вольт New Member

+ 1 за ограждение !!!

11. Ap41

Ap41 Member

Я теж готовий вкластись в огорожу, охорону комплексу

12. timohass

timohass New Member

Отдам за 100 грн козлика и лестницу. Помогу спустить. 0686985569

13. juli3ttina

juli3ttina New Member

Не знаю наскільки реально буде обгородити будинок, але камери і охорона потрібна однозначно,
    Тому +1

14. Ap41

Ap41 Member

Пропоную обмінятися контактами, можливо створити групу у вайбері по нашому будинку. Разом скоріше зможемо вирішувати питання, які виникають.
    Одне з яких це охорона+огорожа. Від того, що ми тут пишемо про готовність брати участь в проекті "охорона ЖК" нічого не зміниться. Сумніваюсь, що основна ініціативна група по Житловому комплексу буде цим займатись. Якщо ми не організуємось самі і не назбираємо критичну масу голосів "за" нічого з цього не получиться.

Уточняв в ЦО терміни отримання ключів, - вони в черговий раз зміщуються. Цього разу називають дату після 15.04.17.
    Наскільки мені відомо ведуться роботи по підключенню комунікацій в будинок+документи.

Последнее редактирование модератором: 6 апр 2017
  15. Sunshine12

Sunshine12 New Member

Цікаво.......мені на днях розказували, що в перших числах квітня ключі вже будуть видавати.

16. Ap41

Ap41 Member

Уточніть повторно. Я телефонував Максиму з ЦО (здається у нього посада нач.відділу продаж) він був на підписанні угоди в нотаріуса.

17. LUKERIA

LUKERIA New Member

Ключі, я думаю, нам видати то зможуть, але світло і воду, мабуть, до 15 точно не встигнуть підключити..... Щож... будемо чекати.
    З приводу групи в Viber - Так!!! Давайте!!!

Последнее редактирование: 4 апр 2017
  18. Ap41

Ap41 Member

Остання інформація що все таки найближчим часом зможемо отримати ключі і дозвіл на ремонтні роботи, якщо сплачено більше 70% вартості квартири. В будинку на даний момент не підключено електроенергію, хоча електро та газові лічильники встановлено. Щодо лічильників на воду то їх не було (принаймні на мою квартиру).

19. Вольт

Вольт New Member

По предварительному договору до 1 апреля должны были подключить все коммуникации. За невыполнение условий договора - штраф!!!

20. Olga4783

Olga4783 Member

Так и в эксплуатацию ввели с опозданием почти на месяц(
    И посмотрим как с оформлением основных договоров до 31 мая у них получится...

Вольт нравится это.

Поделиться этой страницей