Курилка

Тема в разделе "Домашний форум ЖК Министерский", создана пользователем Nikanor, 11 июл 2013.

1. vadimid

vadimid Active Member

Знатный табак и боярышник таки делают своё дело... :bravo:

Tатьяна нравится это.
  2. Не потрібно всіх рівняти по собі. Якщо ви тільки і заробляєте що на глід, то це особливо ваша проблема і горе вашої родини. Особисто я можу собі дозволити віскі 21 річної витримки і дуже його полюбляю. І вам раджу заробляти більше, аби ви могли собі дозволити чарку горілки, після того як сплатите за комунальні послуги і охорону.

vadimid нравится это.
  3. vadimid

vadimid Active Member

Ви дуже обізнана людина, тому маєте знати, що в мене немає боргів перед ККК. Особисто так роблю, ще, не отримавши рахунка від ККК, сплачую чи не в перший день наступного місяця комуналку та охорону. І це все для того, щоб Вам вистачало на віскі 21 річної витримки.

Nikanor нравится это.
  4. Я все перевірю дуже ретельно, особисто я не впевнений, що у вас немає боргів. Це добре, що ви розумієте необхідність сплачувати вчасно і в повному обсязі, бо деякі мешканці цього не розуміють, а потім обслуговчій компанії не вистачає грошей виплачувати співробітникам законні премії, змушує економити на службовому авто, бензині, обідах і страховці.

А тариф за комунальні послуги настільки мізерний, що його взагалі ні на що не вистачає. На мою думку, тариф за комунальні послуги повинен становити 15-18 грн за кв.м. та 500 грн з квартири за охорону. Тоді буде все добре.

5. vadimid

vadimid Active Member

А за откровенную ложь неплохо бы удалять брехливые сообщения и банить писак... Вводят людей в заблуждение...

6. vadimid, аби не писати в четвертій черзі, відповім вам тут.
    Таких як ви давно пора видалити з форума за брехню і провокації. Навіть після попередження адміністрації форуму, ви продовжуєте писати в 4-й черзі усілякі повідомлення, котрі ніяким чином 4-ї черги не стосуються. Це чудово характеризує вас як людину, котра не дотримується правил, нехтую ними. На мою думку, ви перший, кого потрібно покарати.

7. Nikanor

Nikanor Moderator Команда форума

vadimid если честно то уже нет времени следить за форумом. Уже заселились другие заботы. Хотя если честно, то я писал чтоб забанили (уважаемого Філоненко Юрко)

Assert и vadimid нравится это.
  8. Він написав. Ха. А за що банити? Привід хоть знайшли? Чи правда очі ріже і за це банити? І слово таке модне знайшли, ба які розумні. Розумні, але покірні і залякані. Нічого ми по-одному вас "поборемо" усіх. Хай собака гавкає, аби за ноги не кусала ...

Поделиться этой страницей