Новосельцево, Чубинське

Тема в разделе "Бориспольский район", создана пользователем Dmitry, 20 фев 2011.

1. romabil

romabil Member

Я рахую що бруд після відпочинку це не нормально. І для мене бруд однаково не нормально що під вікнами, що в дубах, що вздовж бориспільскої траси. І тут проблема не з тим, що люди відпочивають, а з тим що дехто з них не доріс ще до того, щоб навчитися прибирати після себе. Чому Вас хвилють крісла на газонах, і мячом по колесам, а не хвилюють наприклад ленд крузери на тротуарах в комплексі чи не сортований мусор в баках? Тому що мусор вивезли за територію, а за нею це вже не наше і нас це не обходить куди скинули цю тону мусору не сортованого. Зрілість суспільства починається там де закінчується паркан, який відгороджує власну територію від загальної, там де власник газону стриже траву по обидві сторони паркану, а не тільки зі своєї..
    Цікаво коли вже ми дочекаємся постів про те що треба навести лад не в НАШОМУ новосельцево, а в НАШОМУ Чубинському або НАШОМУ бориспільскому районі... Давайте паркан перенесем по межі хочаб району і в середині будем наводити лад...

AtlantD нравится это.
  2. кдімат

кдімат Member

Досить скігліти))
    Які пропозиції є по вирішенню тих чи інших моментів, що заважають?
    Зараз це виглядає, вибачте, на слові, як жування сопельок, дорослих людей з психологією діток)))

Що конкретно пропонуєте змінити, щоб ваше життя в комплексі стало кращим?

AtlantD нравится это.
  3. romabil

romabil Member

Давайте закінчим з охороною комплекса і попробуєм розділяти сміття. http://nowaste.com.ua/#activity

4. кдімат

кдімат Member

Давайте.
    Хто займеться організацією охорони комплексу? У кого є бажання.
    За звичай, на етапі розподілу відповідальних всі ініціативи в цьому комплексі вмирають))

5. romabil

romabil Member

Так створили ж в вайбері групу новосельцево де вирішують цю проблему....Скоро має бути озвучена ціна питання..

6. кдімат

кдімат Member

Чудово, а діліться тут інфою, пліз.
    Я в вайбері відсутній. + Навіть не знав, що питання вже обговорюється.

7. romabil

romabil Member

В групі зараз 191 учасник і всі з новосельцево. створено ініціативну групу яка сьогодні має говорити з охоронною фірмою про те як і що і за скільки можна зробити для нашого комплексу. Обіцяли скоро озвучити ціну...В більшості люди за охорону. Хоча є такі які вже відмовились платити бо їм цього не потрібно

кдімат нравится это.
  8. Тесса

Тесса Well-Known Member

Если детям негде играть , ходить в садик, школу ,
    В комплексе есть магазин, детский садик, спорткомплекс и посетители , а они для комплекса посторонние все равно будут заезжать на закрытую охраняемую территорию. Это только формально ,что территория охраняется. Даже если посторонний человек зашел в наш магазин то ему ни чего не мешает паралельно зайти в чужой подъезд .

9. romabil

romabil Member

якщо не влаштовує парковка в комплексі є місця на парковці напроти едему.
    Я думаю не ми перші хто має таку проблему. Думаю все рішаємо.

10. bery-ka

bery-ka New Member

С парковкой все нормально, а с мячем можно уже и до поля дойти

11. Тесса

Тесса Well-Known Member

Каким образом? Просто обычно это дом с жильцами и охрана .И ни какой нелегал не зайдет.

12. кдімат

кдімат Member

Дякую за інфо.
    Я теж готовий платити) це дешевше чим щось нове, в замін краденому купувати :) Адже у нас відсутня влада, а реформу міліції зробили у селфі поліцію. З неї ніякого толку, вони не мають монополії на насилля, як показує наше життя-буття.

13. Same toy

Same toy New Member

Ну а тепер, шановні, я залишу свій коментар.
    1. З охороною нічого ні в кого не вийде. По-перше всі Ми самі не знаємо, що хочемо і як це буде здійснюватися. Крім того Ми всі ще не усвідомлюємо на які поступки в плані обмеження своїх можливостей Ми готові пійти. По-друге - дисципліна оплати. Хто з нас сплачує рахунки вчасно (відповідно до пункту договору до 20 числа наступного за звітнім). Відсотків 20 не більше.
    2. Чи всі Ми уклали договори на обслуговування чи утримання будинку у відповідності до площі квартири. Я вважаю є люди які маючи дві квартири, або збільшивши площу своєї квартири за рахунок балкону (наприклад) сидять собі тишком-нишком з думкою, що всіх нає....ли. Якщо вони поступають так по життю, що має їх зупинити?
    3. Під час купівлі квартири одиниці звертали увагу на відсутність паркінгу, спортивних майданчиків, що забагато магазинів та відсутні відділення пошти, банку, хімчистки, нормального дитячого садку. ШАНОВНІ всі Ми дивилися на ціну і розуміли, що це помешкання економ-класу. Ми не хотіли і не хочемо, щось змінювати самостійно (минулорічні збори щодо створення ОСББ це показали). ЛЮДИ МИ НЕ ХОЧЕМО ПЛАТИТИ. МИ ЧЕКАЄМО ХАЛЯВИ.
    4. На форумі піднімали питання сміття. Який роздільний збір сміття? Не всі з нас навчилися викидати сміття в контейнери. Не всі звикли до думки, що моє лайно має бути на моїй ділянці, а не у сусіда. Були випадки викидання відходів з вікна на майданчик для будівельного сміття.
    5. Щодо дітлахів. Хто з батьків готовий вийти і взяти участь у створенні того ж таки стадіону (ну хоча б футбольного поля). Я повторюю взяти участь. Тобто участвувати грошима, часом, людським фактором. НІХТО. А знаєте чому? Хаяти забудовника і очикувати від нього якихось подачок, чи шпиняти НІКУ ДЕШЕВШЕ ніж самому взятися за справу.
    Ну а тепер я готовий всіх Вас вислухати. Хоча...

romabil, bery-ka и кдімат нравится это.
  14. кдімат

кдімат Member

Якщо без емоцій, відповідаючи по суті.
    1. Все залежить від домовленостей, а також цінностей людей. Якщо люди по життю не тримають слова, то так і буде.
    2. Я готовий і більше платити, якщо будуть враховані мої побажанея до благоустрою і захисту території. + Не варто всіх однаково оцінювати і про #зраду кричати. Є обставини, в яких люди приймають рішення, якщо обставини зміняться, позиція людей теж зміниться.
    3. З шарою-халявою, так і є. Ніхто реальність приймати не хоче. Всі хто живуть в будинку, вже і так співвламники будинку. І ще інше питанея фасад. З ним такий жах зробили в усіх будинках, що став будинок-виродок. Що в 16, 18, що 20-22.
    4. Треба роз'яснювальні роботи робити + навчати людей. Але проблема, що їм то не впало ніяким чином і важко мотивацію знайти.
    5. Їх хіба мало? Дітей немає, тому не можу оцінити. В порівнянні з іншими дворами, то їх багато.

15. romabil

romabil Member

Дивився я на списки боржників по 20 будинку. Так є люди, які не платять. Не те що до 20-го, а впринципі. Але їх не так вже і багато. В осноновному у всіх рахунки оплачені (ну не більше 200-300грн мінусу). Так що думаю 20% то Ви замало написали..Збільшення площі за рахунок балкону? я Вас прошу.. що рішає ті 1,5 метра? Я не думаю що є хтось хто думає що всіх нає...ав за рахунок тих 1,5м. Смислу щось переоформляти через це не бачу. Про сміття повністю згідний. Ще купа людей не навчились просто донести сміття до баку не те що розділяти. Так може ті хто навчились і хочуть розділяти не будуть дивитись на інших, а просто почнуть. а там з часом і інші підтянуться... колись же треба починати. Про стадіон тоже не ясно. Одне діло щось там посильно помогти інше діло тратити десятки тисяч на якісь дорогі роботи.

16. Роман83

Роман83 Member

Добавте у вайбер 067 357 79 77.

17. Кошечка

Кошечка New Member

Добрый вечер. Прочитала, что есть группа в Вайбере. Может меня кто-то добавить? Напишу номер в личку.

18. irickab

irickab Active Member

Найбільший боржник 22-й будинок більше 12 000 грн, найменший більше 5000 грн - 18-й будинок. Загальний борг по 6-ти будинкам - біля 40 000 грн

19. Кошечка

Кошечка New Member

Кстати, в Чубинском открылась Новая Почта напротив Форы!!!! Относится к г.Борисполь отделение 10.

the_majestic нравится это.
  20. кдімат

кдімат Member

Сьогодні розвісили оголошення про збір підписів проти генплану, якимось депутатом від свободи.

Я прочитав і не зрозумів суті претензій.
    Що заважає висловити пропозиції до генплану в конструктивному руслі.

Виглядає все не професійно.

Поделиться этой страницей