Коммунальные платежи

Тема в разделе "Домашний форум ЖК Министерский", создана пользователем Menteith, 10 июл 2013.

1. Я там також зареєстрований, дякую. Але там більшість відвідувачів і так підтримують мої думки, а також звертаю вашу увагу, що саме на офіційному форумі всі задоволені обслуговуванням. Так як обслуговування найкраще у Києві, що підтверджено багатьма преміями, подяками і винагородами. А на усяких інших форумах знаходяться псевдо мешканці, котрі усім не задоволені. Тому потрібно донести до людей правду.

vadimid нравится это.
  2. Маю надію всі помітили зростання вартості охорони, досить людям працювати за гроші. Йдіть і платіть скоріше комунальні послуги і за таку чудову професійну охорону. А то створюють тут борги перед обслуговчою компанією.

3. vadimid

vadimid Active Member

Так, помітили. Пропозиція до ККК. Аби не утворювати борги мешканців перед ККК за надання послуг охорони, треба перевести мешканців на прямі договори з охоронною компанією. Чому ККК повинна страждати? От тоді, якщо не платиш за охорону, не запускати автівки боржників на територію, або взагалі, не пускати мешканців-боржників до своїх осель.

lerich нравится это.
  4. Це дуже чудова пропозиція, я теж за те, що якщо хтось не платить, то просто не пускати його до комплексу. Розумних стане набагато менше! І взагалі деяким "мешканцям" тут не раді! Їх взагалі треба гнати з будинку, а то вони тут себе називають власниками, хоча власник у комплексу один - це Енергополь. Тільки забудовник і його представники у особі керуючої компанії можуть приймати рішення і щось робити, всі інші тут тимчасові гості. Гості котрих у любий час можуть попросити з'їхати. Один розумний вже з'їхав - з почином.

Особисто моя думка, не стоїть дратувати впливових людей. У них є зв'язки серед військових, поліції, прокурорів... Я можу тільки припустити, що такі впливові люди можуть зробити зі своїми ворогами. Можуть в АТО відправити, трохи відпочити, чи поміркувати на лаві підсудних про свою погану поведінку. Можна по слідчим так родину затягати, що жити не буде часу. А ще є наклепи, погрози, та багато чого. Я би особисто таких людей не дратував би і другим не раджу. Я таких людей дуже боюся, тому сумлінно плачу за чудові послуги і дуже вдячний, що не такі і великі гроші.

А чого керуюча компанія не передає охорону на прямі договори, так це тому, що мешканці безвідповідальні, ні за що не хочуть платити. Тільки завдяки контролю фінансових потоків зі сторони керуючої компанії, тут усе працює і розвивається. Ось перейшли на прямі договори з Київєнерго, так де тепер усі гроші? Невідомо. А до цього керуюча компаня кожну копійчину збирала і ураховувала. Був порядок, навіть був деякий запас, а тепер розруха.

vadimid нравится это.

Поделиться этой страницей