ЖК "Аметист"

Тема в разделе "Петропавловская Борщаговка", создана пользователем Orho, 27 июн 2013.

1. ecvilibrum

ecvilibrum Well-Known Member

Транспортний коллапс не за горами, додайте 3-тю чергу ( додасть мінімум + 70% авто теперішнього часу ) + Аметист Молл + офісні приміщення під 3-ю чергою ... буде жах, ну нічого, все якось та й наладиться

2. Andrauzen

Andrauzen Well-Known Member

під Аметист молл виділено 2 паркінги,наземний та підземний але все забито ввечері машинами перед входом в торговий центр !

3. ecvilibrum

23.02.2017
    В першому корпусі кругом встановили поручні і пофарбували їх, на 10-му поверсі починають заливати стяжку. Дизайн офтальмологічного центру гарно вписується в загальний, з приводу місця, котре звільнилося після відділу продажів - немає поки що слів ...

WP_000224.jpg WP_000221.jpg WP_000219.jpg WP_000218.jpg WP_000229.jpg

Simply, TetianaU и alfa нравится это.
  4. Саша 176

Саша 176 Active Member

Ще й замість обіцяної поліклініки, маємо те, що не кожному й треба. 20% людей мають проблеми з зором. З числа жителів Аметисту, звернеться за послугами лише невелика частка, бо це дороге задоволення і націлене на трошки іншого клієнта, ніж жителів багатоквартирного гуртожитку, на краю міста. Зате тепер до звичайного родинного терапевта, треба бігти хто знає куди, ще й сучасної поліклініки там також нема і вас пошлють десь у ... Боярку.
    До речі, клієнтам, та працівникам цього центру, теж треба десь паркуватись і не аби де, а з комфортом, та простором.

В нормальних країнах, за таку самовільність і брехню, звертаються у суди. Цього хитрозадого забудовника вже б роззули...

Yurii2016 и Egooor нравится это.
  5. Oksana_ya

Oksana_ya Member

Если все машины будут парковаться во дворе, то будет постоянный шум от подъезжающих-отъезжающих автомобилей.Цена парковки согласна - нереально дорого.И что делать?

6. Andrauzen

від нової сільської амбулаторії до Аметисту 700 метрів , хто вам що обіцяв? Інвесторам першої черги була дана інформація що перший поверх 1-2 підїзду займе часна клініка , мені як жителю не хочеться жити поряд з лікарнею ! Чому зразу у Боярку))) купіть собі абонемент у любій клініці або за копійки в поліклініці Киева і насолоджуйтесь безоплатною медициною!

7. Саша 176

Саша 176 Active Member

Можете хоч в Швейцарію з простудою кататись, це Ваша особиста справа, а мене цілком би влаштовувала поліклініка під домом. Вхід там окремий в любому випадку. І хто мені міг обіцяти, як Ви думаєте? Навіщо ставити такі питання? Тітка з вулиці обіцяла...
    Якщо Вам обіцяли щось інше, то значить були більш відверті, чи казали те, що кожен хотів почути.
    Щось я не бачу поліклініки (амбулаторії) поблизу, лише на Шкільній.

8. TetianaU

TetianaU Active Member

Спасибо!!!!!!

9. Egooor

Egooor Member

Як і мені парковку під вікном для жителів. А скільки народу чекали кіно в "Моллі"... Всюди обман.

Саша 176 нравится это.
  10. Думаю, учитывая состояние дороги к Аметисту, машины скоро станут не нужны.

11. Зашел на сайт аметиста и прочитал что ключи получим не раньше 3 квартала
    http://ametyst.com.ua

12. dimash

dimash New Member

Гавнюки

13. ecvilibrum

ппц... хоча на даному етапі робіт це цілком прогнозовано... нажаль.

Последнее редактирование: 25 фев 2017
  14. TetianaU

TetianaU Active Member

мда((( они вроде еще ни один свой проект так не затягивали ((

15. Молдаван

Молдаван New Member

Найдена сбитая собака!!! Петропавловская Борщаговка около частных домов. 093-550-10-11 Роман.

Вложения:

16. Молдаван

Молдаван New Member

На сколько месяцев затягивали 1 и 2 дом ?

17. Yurii2016

Yurii2016 Member

вторая очередь обещали до нового года, но в договоре запас три месяца, в три месяца уложились, то есть нарушения договора не было, сдали можно сказать вовремя.

18. Andrauzen

первая очередь на месяц!

19. Egooor

Egooor Member

Я ще раніше з'ясовував певні питання з менеджерами з продажу. Там як завжди, кожен своє розповідає, і нічого не ясно... Але вони також казали, що ключі третьої черги будуть аж літом.

20. ecvilibrum

Нажаль, всі в відділі продажів запевняли мене - введення в експлуатацію 30-31 грудня, ключі в термін +120 днів. Особисто я очікував ключі на середину квітня-травня...

Поделиться этой страницей