ЖК "Щасливий" Новостройка по ул.Ленина, Петропавловская Борщаговка, застройщик Савочка

Тема в разделе "Петропавловская Борщаговка", создана пользователем Dmitry, 7 дек 2012.

1. Iren_Marseille

Iren_Marseille Well-Known Member

все залежить від настрою будівельників. Хтось більше рівняв, хтось менше..

Ви впевненні? розмова про 14 будинок??? як же городити разом якщо там дорога між 10Б та 14абв

Последнее редактирование модератором: 31 янв 2017
  2. svako

svako Well-Known Member

нее...
    речь про тот дом на горке, его планируют ограждать вместе с нашими домами, но на наши дома мы должны собрать деньги (50-60% от всей суммы) сами, а тот дом оградит застройщик за свой счет.

3. Gregory13

Gregory13 Member

Я взагалі говорив про той, що внизу напів побудований. Щодо нього розумію то огорожа це довга перспектива.

4. juli3ttina

juli3ttina New Member

Дуже доречне для нас зараз питання, придивляємось до соборної 14.. перечитала майже весь форум, нажаль не помітила великої активності інвесторів з цього будинку((

5. Irene

Irene Well-Known Member

14 - це Соборна, його ніяк не приєднають. Мова про Оксамитову - ту, що на пагорбі.

Iren_Marseille нравится это.
  6. Gregory13

Gregory13 Member

Тобто, можна прийти поки ще будується і немає основного договору, і домовлятись на пряму з будівельниками шо там і як зробити?

Те саме і у мене з Оксамитовою 20. Наче інвестують а ніде не знайшов шоб обговорювали

7. Irene

Irene Well-Known Member

Внизу нема напівпобудованих, там всі добудовані. Напівпобудований - це оксамитова, на пагорбі.

8. Gregory13

Gregory13 Member

Тоді перепрошую, я про от цей:

Мені здавалось там це "внизу"))

Вложения:

9. Iren_Marseille

все вірно, цей в планах об'єднати огрожею за рахунок забудовника разом з 10 а, б, в, г, д

10. juli3ttina

juli3ttina New Member

cумно(( тобто навіть погуляти у дворі не можна буде, чи як?

11. Gregory13

Gregory13 Member

Доволі позитивний момент. Цікава яка та огорожа буде

12. Irene

Irene Well-Known Member

мова йшла про такий паркан як біля садочка

це питання забудовник має вирішити - доступ до дитячих майданчиків має бути і мешканцям 14х будинків.

13. Iren_Marseille

Всі блага комплекса - фонтан шикарний, дитячі майданчики, спортивні майданчики, магазини - все в доступі для 14 - хх будинків. Окрім паркомісць. Взагалі не знаю як буде з оплатою прибудинкової території? теж по 6 грн як у нас? як такої там і прибудинкової території нема.

Irene нравится это.
  14. juli3ttina

juli3ttina New Member

і ще питання до власників квартир з "нерівнами стінами"( там де одна стіна утворює гострий кут у кімнатах)
    Як обіграли? чи просто зашили гіспокартоном?

менеджер обіцяв парковку перед 20-им будинком на 200 паркомісць:rolleyes:хз наскільки це правда..

15. Irene

Irene Well-Known Member

це питання забудовник має вирішити - доступ до дитячих майданчиків має бути і мешканцям 14х будинків.
    будинок на 400+ квартир, парковка на 200 машин. Вам віриться, що 14 номеру там буде місце, тим більше за парканом?

16. juli3ttina

juli3ttina New Member

будинок на 400+ квартир, парковка на 200 машин. Вам віриться, що 14 номеру там буде місце, тим більше за парканом?[/QUOTE]
    я розумію, що проблеми з парковкою є майже скрізь..знов же таки це лише обіцянки, що вона буде.
    За будинком місця нема, перед будинком "гостьова парковка", тобто хто переший приїхав, того і місце.

17. Irene

Irene Well-Known Member

я розумію, що проблеми з парковкою є майже скрізь..знов же таки це лише обіцянки, що вона буде.
    За будинком місця нема, перед будинком "гостьова парковка", тобто хто переший приїхав, того і місце.[/QUOTE]
    саме так. хто встиг - той припаркувався. зайдіть в наш великий двір - машини стоять в три ряди, хто де знайшов/вподобав місце, там і запаркувався.

18. svako

svako Well-Known Member

да tiho-wa

тот же теплый пол сделать до стяжки и т.д. ;)

ой.... это наверное уже наши внуки увидят тот забор :D

Happy_Alinka777 нравится это.
  19. juli3ttina

juli3ttina New Member

саме так. хто встиг - той припаркувався. зайдіть в наш великий двір - машини стоять в три ряди, хто де знайшов/вподобав місце, там і запаркувався.[/QUOTE]
    ех... та були вже і не раз.. сьогодні поїдемо знову після роботи, дивитись на вечірній Щасливий, бо були тільки вдень.

20. svako

svako Well-Known Member

приезжайте ближе к 21:00 а то и 22:00, тогда реально увидите сколько свободных паркомест

Venlena нравится это.

Поделиться этой страницей