ЖК "Щасливий" Новостройка по ул.Ленина, Петропавловская Борщаговка, застройщик Савочка

Тема в разделе "Петропавловская Борщаговка", создана пользователем Dmitry, 7 дек 2012.

1. Irene

Irene Well-Known Member

цікава пропозиція:))). підключення до електромереж - це ще одна гарна тема:))).

2. Gregory13

Gregory13 Member

Бюрократія не дає?

3. Irene

Irene Well-Known Member

ви може ще й інтернет провайдера хочете САМІ обирати?:)))
    це іронія, не зважайте, в нас це болюче питання.:) Абсолютна монополія.

Tapac, Vl@d и svako нравится это.
  4. Venlena

Venlena Well-Known Member

Инвесторам первых домов обещали, что в комплексе будет 5 домов...
    Но, естественно, инвесторы последних домов тут не при чем. Не переживайте)))

Tapac, Mr.V и Iren_Marseille нравится это.
  5. svako

svako Well-Known Member

кстати инвесторам последнего дома на горке, обещают забор бесплатно! ;)

Ledirina и Iren_Marseille нравится это.
  6. Gregory13

Gregory13 Member

Я Вас розумію, понастроюють тут...) І так бачу що 7 будинків це далеко не кінець.
    Але вже виходжу з того що є)

Хотілося б, але воно зрозуміло що монополія, одне в одного з рук їдять.

Доречі, не задумувались над тим що крадіжки можуть бути спеціально влаштованими, щоб заставити власників користуватись послугами охоронних компаній? Чи поки охоронні агенства себе не рекламували?

Последнее редактирование модератором: 31 янв 2017
    akaCruel и Iren_Marseille нравится это.
  7. Iren_Marseille

Iren_Marseille Well-Known Member

интересно что ж пообещали жильцам 14 дома... ни парковки , ни двора...выходишь с подьезда - несется фура в эпицентр....

Happy_Alinka777, Ledirina и Irene нравится это.
  8. svako

svako Well-Known Member

если чуть подождать, то скоро будет еще 4 дома чуть ближе к окружной tiho-wa

вот примерные места где они будут, уже начали строительство, но это вроде как секрет :cool:

2017-01-23_134147.jpg

Iren_Marseille нравится это.
  9. Gregory13

Gregory13 Member

Так, чув це від відділу продажу, то не дуже лякає, аби вони не були по 20 поверхів.))

10. Iren_Marseille

Iren_Marseille Well-Known Member

скорее бы туда ушли.. жить в стройке так надоело...

11. Irene

Irene Well-Known Member

ой, я не про те писала, Оксамитова - то поруч з нами, я з Яблуневою переплутала. цей будинок планують огородити разом з нашими.

Последнее редактирование модератором: 31 янв 2017
  12. Gregory13

Gregory13 Member

Наче більш менш прояснив для себе картину. А як з штукатурко, площинами стін, багато доводилось рівняти на стадії ремонту? відвідував будівництво, в процесі багато косяків видно, але може в кінці воно все рівно буде?

13. svako

svako Well-Known Member

кривеньке....
    надо будет ровнять, можно попробовать договориться чтобы сделали по маякам, но я не рискнул, так как глянув на то как они ставят уголки под штукатурку мне перехотелось с ними иметь дело.

14. Irene

Irene Well-Known Member

у нас було більш-менш нормально. половину стін ми розвалили, те, що залишилось не довелось вирівнювати.

15. Gregory13

Gregory13 Member

Дякую за відгук)

16. svako

svako Well-Known Member

но вообще, лучше еще до штукатурки договоритесь с электриком развести доп точки и электрику так как вам требуется, тоже самое сделайте с разводкой всех труб на подачу и слив воды, это вам сэкономит кучу времени и денег ;)

Irene нравится это.
  17. Gregory13

Gregory13 Member

Зрозуміло, значить око не підвело) Ну але це не так шо все оббивати і перетирати заново, лише піткорегувати?

18. svako

svako Well-Known Member

зачем збивать ? ставятся маяки, желательно где можно их максимально утопить в имеющуюся штукатурку и по ним уже ровняется.

19. Gregory13

Gregory13 Member

А це взагалі реально, я так розумію що поки основного договору немає і будинок не зданий я не можу впливати на те що ввсередині робиться, а будинок здається з штукатурко? Чи я Вас не так зрозумів?

20. svako

svako Well-Known Member

все реально ;) стены нельзя только двигать до договора, а то что не так видно, все можно tiho-wa

сдается со штукатуркой

Поделиться этой страницей