Транспорт (маршрутки) проходящие через городок

Тема в разделе "Сервисы в Соф. Борщаговке (реклама, объявления)", создана пользователем Moxito, 6 апр 2011.

1. flori

flori Active Member

ось лист до губернатора, який склали активісти Вишневого. Давайте організуємо збір підписів в нашому ЖК у підїздах, де є консьєржі. Людмила просить зібрати підписи до завтра.

Вложения:

2. Боголюбова 12, 1-е парадное есть консьерж...можно туда занести письмо на подписи

3. Багато підписів можна зібрати вийшовши на автобусну зупинку ЖК"Софія" (біля церкви).

4. flori

flori Active Member

давайте організуємо збір підписів у підїздах, де є консьєржі.
    якщо знайдеться доброволець, який цим займеться, то буде супер. Хоча, думаю, мало хто на це погодиться. Через консьержів варіант найбільш реальний. Ті, в чиїх підїздах є такі служби, спустіться до бабуль, вручіть їм по листочку А4 і до вечора отримаємо хоч якусь кількість підписів.
    Формат такий: ПІБ, адреса, підпис

5. flori

flori Active Member

6. Chili

Chili Active Member

7. flori

flori Active Member

20 січня о 10.00 громада Вишневого, Боярки, Софіївської Борщагівки, Святопетрівського зберуться разом і вимагатимуть зустрічі з Головою КОДА для передачі звернення від містян і висловлення обурення зростанням цін на пасажирські перевезення у Києво-Святошинському районі. Ціна на проїзд підвищилася на 50%! Акції протесту відбувалися у Вишневому 17, 18 січня. Це вже 5-й день боротьби мешканців з перевізниками. Люди хочуть перекривати дороги на вихідні!

За підтримки громадських організацій міста Вишневе:

ГО «ВПО учасників АТО «Справедливість»,

ГО «ЗУБР», Правий сектор

Дата: 20.01.2017 о 10.00

Місце: Київська обласна державна адміністрація, пл.Лесі Українки, 1.

Координатор акції: Мартиненко Людмила, 066 565 00 18, vyshneve.mila@ukr.net

https://www.facebook.com/mila.gimn

8. Ledi X

Ledi X Member

https://ok.ru/konotop1 Промова мера Конотопа про перевізників. После 1 минуты. А наши местные власти говорят, что не их компетенция

9. AnnLavric

AnnLavric Active Member

Что с подписями? Я все пропустила. Уже не собираем? Уже поздно?
    Многие форум не читают. Нужно пускать и по вайбер группам подъездов. Я например тоже мало на форум захожу и пропускаю важную инфу. если есть что-то - дублирую в группу. Но про подписи реально пропустила. Если еще собираются - пишите где, прийдем.

10. flori

flori Active Member

З кожним днем активність і обурення стихають. Схоже, легше платити в тридорога за дорогу, ніж проявити трохи активності.
    Ще один вихід з цієї ситуації - запуск муніципального маршруту безпосередньо від Київпастрансу. Написала їм через фейсбук з питанням чи це можливо для нашого ЖК. Ось відповідь:
    Київпастранс: "Доброго дня! Вам необхідно написати листа на ім'я генерального директора КП "Київпастранс" та викласти в ньому всі свої пропозиції. Лист довільної форми. Якщо розрахунки покажуть, що запропонований маршрут дійсно необхідний, то КП "Київпастранс" його запустить."
    Наче нічого складного. Невже забудовники до цього не можуть додуматися? Невже така вартість проїзду ніяк не вплине на продажі тут квартир?

читайте мій попередній пост. думаю, треба зосередитися на цьому питанні. якщо буде свій маршрут на червону вітку, причому муніципальний по адекватній ціні, то і вишневські маршрутки нікуди не дінуться. Згадайте, коли тільки запустили 718, то ціна її була 5грн з нашої зупинки - впевнена тільки тому, що у нас є своя 904 по 6грн. отак і працює закон конкуренції.

Последнее редактирование модератором: 28 янв 2017
  11. AnnLavric

AnnLavric Active Member

Застройщикам пофиг. Единственное что, 904 дорожает на 1 грн. т.е. по сравнению с остальным - терпимо. Нужно говорить за запуск маршрутки в сторону академа с нашего жк, и тогда нам будет просто пофигу. это если думать только за ЖК. У нас будут маршрутки на обе ветки метро. А по большому счету, вот я лично на работе и не могу присутствовать на всех собраниях в рабочее время. НА выходных активность, я уверенна, увеличилась бы в разы, но не будет тих долбоМЭРОВ на раб местах и представителей власти.

По маршрутке на красную. Давайте писать, решать! Готова постараться поднять наших жильцов. а 904 уже будет по 7 грн. У нас ЖК огромный, народу валом. Подключить Вишневое - то эти огромные автобусы , а - ля как на 56 маршруте или 37 от ЖК "Чайка" на Святошино , очень были бы кстати.

По маршрутке на красную. Давайте писать, решать! Готова постараться поднять наших жильцов. а 904 уже будет по 7 грн. У нас ЖК огромный, народу валом. Подключить Вишневое - то эти огромные автобусы , а - ля как на 56 ма
    Можно начать с этой ветки, распространить по веткам форума по домам, там вайбер группы, + консьержи - думаю может что-то получиться собрать кучу подписей. Нужна группа активистов.

Ledi X нравится это.
  12. flori

flori Active Member

Як мені поянили через Фейсбук, підписи поки що не потрібні. Потрібен грамотно складений лист з обгрунтуванням, чому нам потрібен цей маршрут. Потім (за їх словами), з нами звяжуться і пояснять наступні кроки (тоді вже, мабуть, і будуть потрібні підписи). Я думаю, що в листі, потрібно вказати мінімальну статистику - кількість заселених будинків і приблизну кількість сімей (квартир), що тут проживають. Позвонила в ЖЕК жк Софії. Там дуже вяло до цього віднеслися і інформацію таку не надали. Можна подумати, самі на вертольотах на роботу літають.

Ledi X нравится это.
  13. AnnLavric

AnnLavric Active Member

ЖЕК Слободки тоже еще тот. Какой-то процент ездит на машинах. Какой-то не выезжает в принципе. Но, городок растет и можно все расчитать навскидку. Помнится в этой ветке кто-то красиво письмо в антимонопольный сочинил. Взять карту, почитать дома, приблиз кол-во подъездов этажей и квартир на этаже. мы получим приблизительное число жильцов и будущих жильцов. Это очень перспективное направление на самом деле.

Да и без того направление Академа для выезда из нашего ЖК утром весьма проблемное. Готова по возможности и нагруженности на работе участвовать.
    Да, и очень интересна история появления 904 маршрута.

14. LeFeRe

LeFeRe Well-Known Member

З ФБ активістів, пост за сьогодні:

5-й день битви перевізників і людей: нас нарешті почули!
    Друзі, завдяки вам, небайдужим мешканцям Вишневого, Боярки, Софіївської Борщагівки, Крюківщини, Петропавлівської Борщагівки, Капітанівки, журналістам, фейсбуку і нашим акціям протесту у місті Вишневе про нашу проблему значного підвищення тарифів на пасажирські перевезення знають!
    Сьогодні ми зібралися біля КОДА о 10.00. Вимагали зустрічі з Головою КОДА Горганом О.Л. (в народі – губернатор:), який не виходив з нами на зв'язок вже третій день. Вимагали наполегливо, передали бажання людей перекрити дорогу в суботу! Тільки після цього нас запросили на 11.30 увага! на зустріч Горгана О.Л. з перевізниками. Співпало? Чи спланована була зустріч з перевізниками заздалегідь, ми не знаємо. Але на зустрічі був аж 1 перевізник і 3 представника асоціацій перевізників)
    Слово надали, дякую, озвучила:
    1. Вимагаємо 3 гривні проїзд містом Вишневе!
    2. Вимагаємо обґрунтування цін на проїзд до Києва з усіх куточків Києво-Святошинского району. А поки з Вишневого – 9 гривень!
    3. Створити комунальний транспорт сполученням Святопетрівське-Боярка-Вишневе-Київ!
    4. Закласти в бюджет і компенсувати перевізникам проїзд пільгових категорій населення!
    5. Звернутись до Кабміну з вимогою повернути державі регулювання цін на проїзд!
    Губернатор Горган О.Л. попросив людей не перекривати дороги, а піти на компроміс, дати декілька днів на детальне вивчення проблеми. Запропонував громаді взяти участь у робочій групі, в нарадах. Друзі, що скажете? Що можете добавити ще до цих вимог?
    Увага! Особливо активним мешканцям Вишневого і Софіївської Борщагівки! Дороги завтра перекривати не будемо. Дамо владі і перевізникам час) І будемо активно працювати з ними і контролювати їх)
    Дякую за підтримку: журналістам центральних каналів ICTV, Україна, 1+1, ПравдаТут, 24 канал, Євгену Цяпенко з ГО «Трипільський край», Правому сектору, ГО «ВПО учасників АТО «Справедливість», ГО «ЗУБР», депутату Нефьодову С.І., активістам Розум Т.П., Максименко Г.О. із Вишневого.
    Звертаюсь до народних депутатів і політичних партій – підтримайте нас у боротьбі за справедливий тариф!

Fell, TetyanaM., krata и 2 другим нравится это.
  15. Sheen

Sheen New Member

Київська ОДА нарешті побачила здорожчання вартості проїзду:
    http://tyzhden.ua/News/183727

Ledi X и AnnLavric нравится это.
  16. AnnLavric

AnnLavric Active Member

Ребят, а что за маршрут на академ из ЖК? или тишина? @flori, Вы писали. маршрут многим интересен, думаю перспективное направление для деятельности, особенно для нас, бомжей безмашинных ;)

17. flori

flori Active Member

письмо составила и отправила в Киевпастранс по электронке: callcenter2@kpt.kiev.ua (которую мне указали в переписке на ФБ). Я общ. транспортом очень редко пользуюсь, езжу на машине. Но меня эта кричущая несправедливость по тарифам достает. Семье из городка нужно в 3 раза больше потратить что бы доехать на работу, чем киевлянам. Мало того, что гос. инфраструктурой мы обделены (ни поликлиники, ни школы, ни садика, куда можно бесплатно устроится - хотя налоги платим, как все), так еще и такая стратегически необходимая вещь, как общ. транспорт обдирает до нитки. Видите ли - мы пригород, - тариф не регулируется государством. Нужен не просто новый маршрут, а комунальный, что бы цена была адекватной.
    Все кому не лень, пишите обращение в Киевпастранс о необходимости комунального маршрута с городка. Письмо произвольной формы. Шапка:
    Генеральному директору

КП «Київпастранс»

Левченко Д.В.

ФИО

Адрес (обязательно!!!)

Тел.

e-mail:

Отправлять на: callcenter2@kpt.kiev.ua

Ledi X и AnnLavric нравится это.
  18. Ledi X

Ledi X Member

AnnLavric и Sheen нравится это.
  19. lera88

lera88 New Member

https://www.facebook.com/mila.gimn
    Увага! Акція протесту 26 січня, четвер, з 9.00 до 13.00 перехрестя вулиць Святошинська та Київська (Вишневе, біля пам’ятника жінки з хлібом).
    ЦЕ ОСТАННЯ НАДІЯ ЗМЕНШИТИ ТАРИФ НА ПРОЇЗД!!!
    НЕБАЙДУЖІ ПРИЄДНУЙТЕСЬ!
    ПРОСИМО З РОЗУМІННЯМ ПОСТАВИТИСЬ ДО ВИМУШЕНИХ НЕЗРУЧНОСТЕЙ
    P.S. Працюватиме польова кухня: чай, кава, козацька каша)))
    P.S. Попередьте, будь ласка, сусіда про акцію протесту, зробіть репост, роздрукуйте листівку, повісьте на дошці оголошень! Разом ми – сила!

20. Ledi X

Ledi X Member

Тоже написала туда письмо.

Поделиться этой страницей