Подольская, 1

Тема в разделе "ЖК Молодежный городок", создана пользователем alexandrums, 9 авг 2015.

1. antivariant

antivariant New Member

щось про компенсацію за затримку нічого не чути від Небоги. чи те що він обіцяв на минулих зборах- пустозвонство?

2. Forumchanka

Forumchanka Active Member

Вітаю!
    Поки що новини не дуже.
    Для Подільської 1 озвучені умови для доп.метрів: 13000 грн/м2. З минулого чт ведуться переговори, поки їх змінити не вдалося. Чекаємо щє декілька днів для остаточної відповіді.
    Вчора була в МГ, вже розкладали по квартирах газові лічільники для встановлення.

ЩОДО ГАЗОВИХ КОТЛІВ - прошу всіх до 21 числа надати цю інформацію до відділу продажу та продублювати мені в лічку (будинок, № квартири, дані по котлу). Встановлювати їх зараз не вимагають. Достатньо поки придбати та надати інфу.
    Також прошу звернути увагу на вимоги Облгазу:
    Котел двухконтурний, димоходний (не турбірований), не більше 24 квт.
    Скоріш за все додатково необхідно буде забезпечити газовий фільтр, стабілізатор напруги на котел та газоаналізатор.

3. alexandrums

alexandrums Active Member

В Таблицу "Жители Молодежного городка" добавил колонку марка котла. Думаю будет полезная информация для тех, кто захочет вместе запускать котлы одной марки (не раз встречал подобные просьбы на форуме и в вк) или посоветоваться в плане качества работы котла.

https://goo.gl/jtzeYv

Forumchanka нравится это.
  4. Polishchuk

Polishchuk New Member

Добрый вечер!!! Как у Вас дела?? Сказали нам метры.... цена 13 000 грн. Это как бы со всеми скидками.
    Два менеджера подают разную информацию про квадратные метры!!!!((((( Кому верить!!!!!!!!!!!!!!!!
    За котел у отделе продаж кому информацию подавать?

Завтра поеду разбираться!!!!!!!!
    Скину инф про котел завтра в личку))))

Последнее редактирование модератором: 27 окт 2016
    Forumchanka нравится это.
  5. Denis2112

Denis2112 New Member

Фотоотчета нет последнего

6. Фунчоза

Фунчоза New Member

Доброго дня сусіди,хто може дати на вихідні 19-20 листопада чи продати козел для роботи чи сремянку

Последнее редактирование: 14 ноя 2016
  7. Forumchanka

Вітаю всіх. ЩОДО ГАЗУ
    Все ж таки для пуску газу необхідно кожному встановити в своїй квартирі газоаналізатор!
    Тому бажано не затягувати і здійснити це до 22 листопада.

8. Forumchanka

Вітаю всіх!
    Тільки що Небога повідомив, що газ мають підключити до 22.12.16.
    Будь ласка, подбайте про купівлю газоаналізатору

Наталия_К нравится это.
  9. Игорёк

Игорёк New Member

Кто то в курсе был уже пуск газа и дали кому то документы?

10. Forumchanka

Вітаю всіх!
    Підключення газу розпочнуть з 05.01.17!

11. Zamis'ka4

Zamis'ka4 New Member

Продам унітаз для будівельників! Кому потрібен звертайтесь))!

12. gif

gif Member

Підключили?

13. kln

kln New Member

Узнавала за газ, опять разочарование... теперь предположительно 19.01 будут подключать... в общем смотрю к весне может и подключат....

14. gif

gif Member

А свет?

15. kln

kln New Member

а что свет? идите в жэк пишите заявление, платите 500грн за вывоз строймусора и вам сразу поставят счетчик на свет... пока ремонт- до 300квт- 0,8грн, все что больше намотает- 1,5грн/квт. У нас с конца октября или начала ноября и свет, и вода, и канализация есть... ждем газ. Без него не можем закончить ремонт и въехать в квартиру.

16. Варсак

Варсак Member

Тут пишуть про газоаналізатор. А який це має бути? я погуглив для квартир не видає результату. Що треба купити?
    Звонив Івану данні якого були на оголошенні на парадному по питанню придбання котла та надання інформації. Він якось не впевнено на питання пуску газу сказав 19.01 а про газоаналізатор "ну да купіть".
    Так от і питання це необхідна умова? і що це має бути якщо так.

17. Чепурный

Чепурный Active Member

Я купував газоаналізатор у відділі ремонту,за 550 грн. Це для вашої безпеки. Якщо не купите, газ вам і так дадуть.

18. Варсак

Варсак Member

А підкажіть марку та назву? подивлюсь в неті на цей пристрій

19. Чепурный

Чепурный Active Member

20. Варсак

Варсак Member

Я особисто думав що це річ яка ставиться на трубу і в разі спрацювання буде перекривати подачу. а тут якась пищалка. Я коли буду дома і так унюхаю. Вся суть в тому щоб воно автоматично працювало.

Denis2112 нравится это.

Поделиться этой страницей