ЖК "Аметист"

Тема в разделе "Петропавловская Борщаговка", создана пользователем Orho, 27 июн 2013.

1. Andrauzen

Andrauzen Well-Known Member

ПЕрвая очередь,лицо комплекса и рекламма не зря утепляли мин ватой , вторую уже теплили пенопластом с минватой , ну а третья получится как в сказке про 3х сыновей!

Simply и Aleksandr_P. нравится это.
  2. А чем пенопласт+минвата хуже, чем просто минеральная вата? Наоборот,есть свои плюсы. Видимо, вариант утепления выбирают, учитывая разные нюансы.

3. Egooor

Egooor Member

Або вони в Вас відключені, або не бачу, як їх надіслати. (особисті повідомлення)

4. Mihaylo

Mihaylo New Member

5. Mihaylo

Mihaylo New Member

Балкони з внутрішньої сторони двору це гарна ідея і практична необхідність ,на даний час проживання у мене в квартирі два балкони вони додають комфорт і зручність особливо коли є маленькі діти .В корпусі 2 секції 2-3 біля вікна вітальні і кухні є ніша яка так і проситься для балкона бо з середини вітальні це виглядає як тунель.

Молдаван, Kseniya. и Анна_М нравится это.
  6. Появились новые фоточки со строительства:

IMAG2444.jpg IMAG2445.jpg IMAG2446.jpg IMAG2448.jpg IMAG2449.jpg

Последнее редактирование: 6 дек 2016
    Молдаван, ecvilibrum, Kseniya. и 3 другим нравится это.
  7. Oksana_ya

Oksana_ya Member

Крышу парковки заливают?

8. ecvilibrum

ecvilibrum Well-Known Member

Мені така ідея теж подобається - кожен буде робити що хоче, а що ж тут такого ? фсьо правильно, буду справляти нужду під дверима в жильців ( буду економити воду в бачку туалету як справжній господар буду берегти кожну копійку ) , буду розсипати собачий та котячий корм в зеленій зоні ЖК з додаванням маленьких кусочків дроту і металевої стружки - це ж так гарно як вмирають тваринки , можна запрошувати педофілів в гості на дитмайданчик - їм такі зборища дуже подобаються і нарикам кланятися, а що - це ж можна або ще , пейнбольною рушницею з даху розстрілювати людей - а що ж , правила це ж так сумно... тут вагон прикладів поводження можна привести. . .. Такі всі підприємці з манією дитинства... як мінімум королівська кров бурлить, купіть собі кусок землі - побудуйте хату і робіть що хочете. А тих - хто хоче міняти фасад ЖК - тупе бидло... Я нікого не агітую і не лякаю - просто скопіював таке з Букваря, незнаю , можливо це я страждаю манією переслідування і люблю правила...

Последнее редактирование: 6 дек 2016
    Egooor нравится это.
  9. Да, крышу парковки уже заливают

Oksana_ya нравится это.
  10. Молдаван

Молдаван New Member

Каждый человек имеет право высказывать своё мнение . Для этого и существует форум. Судя по вашим комментариям вывод один, тупе быдло это вы! Очень жаль, что такой неадекватный человек живёт в нашем ЖК.

11. ecvilibrum

Так я ж висловив теж своє бачення, чи неможна ? Ви ж самі пишите - це форум , висловлює кожен свою думку тим більше, я це скопіював з Букваря... в чому ж тоді неадекватність ?
    Питання тоді пряме до вас - ви за те щоб кожен ліпив що хоче на фасаді ЖК ?

12. sashkoberdyansk

sashkoberdyansk New Member

Я лично против, всяких сушилок, реклам, кондиционеров в неположенном месте..
    Нужно как в жк Липинке, все подписали документы о том что недолжны портить фасад, а стеклить балконы только по согласованию с ЖЭКом. Определенный цвет и формы. Штраф 10000 грн. Чтоб небыло разнобоя. Ну Слава Богу с балконами у нас проблем нет))

ecvilibrum нравится это.
  13. ecvilibrum

Ну, народу уже бачаться ніші, в які просяться балкони... 10 к грн не так вже й багато, краще 10к у.е

14. Mihaylo

Mihaylo New Member

Фсьо я зрозумів що нашим сусідом буде ЦИРКАЧ від лат. слова ,,еквілібрист,, нам буде не скучно ,бо тільки тупе бидло може так виражатись на форумі , це мені нагадує пролетаріїв які були до нас завезені вчити нас культури

15. sashkoberdyansk

sashkoberdyansk New Member

А ещё во дворе можно гаражи металлические наставить))) мест много просится)))))

Mihaylo и Egooor нравится это.
  16. ecvilibrum

Натяк то я зрозумів ))) нажаль, мушу вас засмутити - мій нік зовсім не так пишеться і не так розшифровується.
    Я розумію, що вам дуже хочеться жити в колгоспі і леніна в центрі поставити, ну то таке... червоні дебільні часи на превелике щастя уже пройшли. Якщо вам в ніші проситься балкон, то в людей інше теж бачиться-проситься, чим це погано ? Ми або будемо жити по людськи або як кожен захоче. Вибирати вам, я пропоную жити всім по загальноприйнятим правилам. Ви як пропонуєте ?
    З.Ы. Думаю ви раніше були прив"язані в партії непогано до кабінетної роботи і дуууууууууууууууууууже жалієте за колишніми розкладами в державі, ну нічого, скоро все та й наладиться

і туВалет обЩій в дворі, Шоб на воді зИкономити і гімн срср грав цілодобово і сталіна на нас всіх і леніну пам"ятників наставити кругом і шоб парковка в дворі була тІкО моя а якщо ні - то камінець положу а куда , то вже хз , і ШоБ в ноги фсі кланялися і цілували в злачні місця і ще дуже багато таких і

Последнее редактирование модератором: 14 дек 2016
  17. Mihaylo

Mihaylo New Member

ecvilibrum- переносно , надзвичайно хитра спритна людина .Словник іншомовних слів . Видавництво Київ 1974 р. ХА-ХА-ХА ,це твій нік ?

Молдаван нравится это.
  18. Саша 176

Саша 176 Active Member

Може і мені собі балкочика зробити? ))
    WkecaCeRWrI.jpg

Andrauzen, Bohdan_P и Молдаван нравится это.
  19. TetianaU

TetianaU Active Member

Вам нечем заняться? Займите свой мозг и время чем то полезным! Этот форум не для провокаций!

Oksana_ya нравится это.
  20. Egooor

Egooor Member

От зальють над паркінгом і знову забудовник розкаже, що все що над його паркінгом - це не наша територія, а його. Дивне місце для заїзду/виїзду, і так в дворі місця мало. Доречі, днів 7-10 назад перший підземний паркінг "плавав". Хтось в курсі, що там сталось?

Simply, 3dclock, Oksana_ya и ещё 1-му нравится это.

Поделиться этой страницей