Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Kirra, 7 ноя 2012.

1. Zheka

Zheka Well-Known Member

Мне трудно общаться с людьми на профессиональные темы, когда собеседник в этих темах - невежда. Въезд в комплекс - это не жытлова зона. По поводу жытловых зон - это отдельная история, да и там пешеходы имеют приоритет, но не должны мешать автомобилистам. Почитайте внимательно. И еще тепро права и обязанности пешеходов, https://vodiy.ua/pdr/4/.

CATIP и Alexxxey нравится это.
  2. irri_79

irri_79 Well-Known Member

Невежественно огражденную территорию жилого комплекса называть проезжей частью. Возле ворот находятся мусорник и распред станция - это часть жилищной инфраструктуры.

3. Melluni

Melluni Well-Known Member

може, якщо ЖЕК там не посипає на спуску дорогу, нам самим по черзі це робити? мені не шкода купити дві пачки солі) мм?

Последнее редактирование модератором: 14 дек 2016
    Karina5В и Zheka нравится это.
  4. irri_79

Так о чем и речь - непосредственно переход очень скользкий, поэтому все и стараются его обойти, переходя в неположенном месте.
    И одно дело не создавать искусственных препятствий водителям, а другое, по какой-то грусти водители решили, что только они имеют право воротами пользоваться

Последнее редактирование модератором: 14 дек 2016
  5. Victor

Victor Well-Known Member

да там не вистачить солі.... там треба ділянку від пригорку до низу сипати, бо там реально складно втримати авто.

Karina5В нравится это.
  6. Melluni

Melluni Well-Known Member

знаю, нас там постійно заносить, а вчора йшла на маршрутку, то чуть не стала свідком аварії там же.

Karina5В и Victor нравится это.
  7. Victor

Victor Well-Known Member

ну а я бачив, та якби не побачив там якісь негаразди, міг би стати наступним....
    бо реально було як по скляній вологій поверхні

8. alex.jf

alex.jf Well-Known Member

Якщо вже йде така активна дискусія, то взагалі, логічніше було, щоб спочатку йшла «калітка» для пішоходів, а потім ворота – а так, у будь-якому разі, пішохід вимушений проходити повз ворота до «калітки».

А ще є така штука, як вмикання поворотів, що особливо актуально - бо я гребу, куди він/вона зараз поверне.

Последнее редактирование: 6 дек 2016
    Rus lan, ЯнинаYanina, Vredinka и 5 другим нравится это.
  9. irri_79

Да, й виносячи сміття перед роботою, теж треба йти повз ворота до хвіртки, знову ж-таки заважаючи шановному панству за кермом

10. Victor

Victor Well-Known Member

ну іноді бувають в житті нелогічні речі, а наш комплекс - теж не виключення. але вже треба якось з цим жити, та не думаю, що буде великою проблемою водієві поступитися дорогою пішоходу, а пішоходу - водієві.
    На справді, я завжди пропускаю водіїв, що хочуть заїхати бо вони на проїзжій частині, а мені не є проблемою перечикати у дворі лишню секунду.
    а миритися якось прийдеться, бо калітку не перенесуть, дай ворота також.
    ну і перехід внизу вулиці теж завжди буде на спусках ... то вже якось відштовхуємося від обставин що є ...

Martin_Iden и Melluni нравится это.
  11. Zheka

Zheka Well-Known Member

Согласен, логичней. Но маємо те, що маємо. И должны исходить из реалий. А так получается какая то дискредитация водителей: у пешеходов два входа-выхода, а у водителей всего один? :)

12. alex.jf

Пішоход завжди може спокінйо проскочити в момент відкриття воріт - коли вони відкриваються перед машиною і вона ще не може проїхати, а пішохід, проскочити може, звісно ж, у випадку, коли він не створює аварійної ситуації).

Vredinka нравится это.
  13. alex.jf

Дуже сподіваюсь, що водії свідомо не заїзджають через "калітку"))
    Також, є ще ворота біля будмайданчика - так що - 1:1

Victor нравится это.
  14. Zheka

Zheka Well-Known Member

Ворота со стороны поля - не в счет, можем их отдать пешеходам :) А вот калитку реально хорошо бы расширить! ;)

NITRO нравится это.
  15. Клім71

Клім71 Well-Known Member

Були би Ми всі так активні при створюванні ОСББ, ціни б нам небуло.

ЯнинаYanina, Lito, Businka_V и 5 другим нравится это.
  16. irri_79

Та шо тут, шо в житті, хто в ліс, хто по дрова. Кому пішоходи заважають, кому водії, кому собаки, кому діти, й так далі. Нема терпимості один до одного. Немає єдності. Так шо не в активності справа...

CATIP, alex.jf и Martin_Iden нравится это.
  17. NITRO

NITRO New Member

В жилых зонах максимальная разрешенная скорость движения - 20 км/час!

18. Zheka

Zheka Well-Known Member

Я в курсе.

19. NITRO

NITRO New Member

Я как водитель - честно был рад, когда времмено был заезд с поля.
    1) С удовольствием выезжал и заезжал со стороны поля (только что бы дорогу сделали)
    2) Пешеходы не мешают водителям и наоборот.

ЯнинаYanina и Victor нравится это.
  20. Як ходив через ворота так і ходитиму. І нехай відкриваються стражі порядку ворота. Також зроблю внесок в поломку воріт, бо ремонтуватимуть однаково як за рахунок пішоходів так і водіїв)

Поделиться этой страницей