ЖК Echo Park

Тема в разделе "Петропавловская Борщаговка", создана пользователем 123, 25 апр 2016.

  1. Арсен

    Арсен New Member

    Горячая тема для многих жителей Петропавловки и Чайки:
     

    Вложения:

    • 12121.JPG
      12121.JPG
      Размер файла:
      57,2 КБ
      Просмотров:
      541
  2. ЛарисаБ

    ЛарисаБ New Member

    Добрый вечер. Добавьте в группу в Viber, пожалуйста.
     
  3. Olegonchik

    Olegonchik New Member

    Добрый вечер. Добавьте в группу в Viber, пожалуйста квартира 23
     
  4. наталья21

    наталья21 New Member

    Доброе утро. Прошу добавьте в группу viber пожалуйста
     
  5. Nikolett

    Nikolett New Member

    Доброе утро! Добавьте пожалуйста в группу Viber
     
  6. QQ_2

    QQ_2 New Member

    Добрый день! Как добавится в группу в Viber?
     
  7. Женя 220

    Женя 220 New Member

    Добрый день!
    У меня корпус 3, добавьте пожалуйста в Viber!
     
  8. 123

    123 Active Member

    На правах вишеньки на торт, ми згадаємо ще про одне порушення, яке допустив забудовник - порушення закону України "Про будівельні норми". Так вийшло, що населений пункт Петропавлівська Борщагівка, в якому розміщений об'єкт будівництва, має статус села. А, відповідно до будівельних норм, забудова територій сільських населених пунктів здійснюється будинками до 4-х поверхів...................................Повеселило............остальные ЖК села все 4 этажные))))
     
    Natali777 нравится это.
  9. Тіна_1990

    Тіна_1990 Member

    Чому ви видаляєте повідомлення, люди мають право знати. Вони мають право на інформацію. http://znaj.ua/news/regions/76937/m...givki-boryutsya-z-nezakonnoyu-zabudovoyu.html


    всі ЖК, які збудовані вище 4 поверхів- збудовані з порушеннями,окрім тих,які отримали дозвіл від МІнрегіонбуду порушити цю норму.
     
    Последнее редактирование модератором: 1 дек 2016
  10. А где какие-то документальные подтверждения того, что стройка незаконна? У застройщика все документы на строительство есть, насколько я знаю, и нет закона, который прямо запрещает строительство выше 4 этажей, в законе № 1704-VI ни слова об ограничении этажности нет. Наброс?
     
  11. Юрий1976

    Юрий1976 New Member

    Мне не трудно каждый раз отправлять вас изучать нормы: дбн б.2.4-1-94 в которых нет запрета на превышение этажности, а есть лишь рекомендации. Если вы понимаете смысловую разницу этих слов.

    Из ваших слов можно сделать вывод, что 95% ЖК в нашем селе построены с нарушениями и что 20-ти этажные дома 2-й очереди ЖК Счастливый не будут построены :) Но вы замечаете нарушения только одного застройщика:)
     
    Последнее редактирование модератором: 3 дек 2016
    Natali777 нравится это.
  12. Ведунья

    Ведунья Active Member

    Тина,а как же сотни остальных новостроек в пригороде(Нова Конча-Заспа, Нови Петривци(Смарагдовый)...где возведены 10-ти этажки..Вы на их форумах тоже активно предупреждаете людей? Что Вы к нашему застройщику цепляетесь и за нашу жизнь переживаете?Здесь грудничков нет,здесь все взрослые люди и сами отвечают за выбор застройщика,сами решают где и что им покупать..Совета у Вас здесь никто не спрашивает.Мы вложились уже давно.Дом наш сдан в эксплуатацию.Вчера проезжала в 19.30 мимо дома,работа кипела даже в темное время суток.Проведены газ и вода,вот-вот запустят.Идет обустройство придомовой территории.Все двухкомнатные квартиры раскуплены...Остались однокомнатные большого метража.Произведены замеры БТИ.Застройщик нас не подвел(как многие застройщики Киева,когда квартиры оказываются на 4-5 м больше и людям приходится доплачивать большие суммы),моя квартира оказалась на 80 см меньше,застройщик возвращает нам разницу.Так что кв моя не 19060,а 18600 долл.,что очень радует..Прекращайте писать пакости на застройщика,просто смешно уже..Как кто-то пишет отзыв,вы уже,Тина,тут как тут с какой-нибудь пакостью..
     
    Последнее редактирование модератором: 5 дек 2016
  13. Тіна_1990

    Тіна_1990 Member

    Ні, я мешкаю в Петропавлівці і по територіальному принципу,читай, місця,де Я живу, і в першу чергу зацікавлена в нормальному житті для себе і своєї родини тут.Так повинно бути і це нормально, так само як і ви зацікавлені, щоб ваш будинок здали,дали вам ключі. Як людина яка дбає про своє життя і життя своє сімї,а також людина з активною громадською позицією,мені не всеодно що робиться за моїм парканом, адже той зовнішній здвалося б, світ дуже впливає на якість мого життя , і тепер навіть на якість повітря мене і моєї дитини. Місце,де ви придбали документи на квартиру - називаєтсья селом, не селищем,не містом. Також конкретно місце вашого будинку було лісом. В цьому селі є ліси,на щастя в деяких з них,ще є статус лісу, не змінений неправомірно сільською радою, і цим лісам поки що не загрожує вирубка,поки що.....Є надія зе врятувати ті дерева,що лишились. Можливо,колись ви стане разом з нами їх рятувати,бо зрозумієте,що це вже тепер і ваше повітря і ваш вигляд з вікна...

    А тепер, Я Пишу я тут не для того,щоб вам щось порадити, а подаю інформацію, ви як інвестори в Ехо парк,повинні знати про боротьбу за Вумівський ліс і про боротьбу з цим забудовником місцевих мешканців. Читайте, робіть собі свої висновки. http://glavcom.ua/news/na-kijivshch...idno-yakogo-lis-yshov-pid-virubku-382319.html


    Також і тут досить цікава інфа, ви маєте право знати, що коїться там, де ви хочете невдовзі жити: http://kiev.pravda.com.ua/columns/582ad0d0af649/
     
    Последнее редактирование модератором: 5 дек 2016
    Venlena нравится это.
  14. Юрий1976

    Юрий1976 New Member

    А зачем делитесь заказными статейками?
    Вот, ознакомьтесь и вы, житель Петропавловки. Иногда полезно посмотреть со всех сторон на ситуацию.
    http://ladyportal.in.ua/novosti-ukrainy/item/20581-1478524117
     
    Natali777 нравится это.
  15. С каких пор заказные статьи начали называться "информацией", хотелось бы знать. И с каких пор кто-то из жителей села решил, что он больше прав имеет, чем другие жители, пытаясь кого-то из села выгнать или сделать кому-то нервы? Тина, хотите нормальной жизни - не портите её другим, и будет вам счастье.
     
  16. Ведунья

    Ведунья Active Member

    Я игнорирую любые негативные сообщения о нашем застройщике...Полюбовалась только что фото с Эхо парка в вайбере и порадовалась в перую очередь высаженным молодым сосенкам...Чем больше их там будет-тем лучше! Застройщик не обманул..сосен завезено действительно много..От белобусеньких коридоров веет свежестью..Балясины(или как их там!?) под перила блестят и оч. стильный вид у них..Я ожидала будут проще...и приятно удивлена..)) Думаем все положительно! Со временем село преобразится..Да и наш дом стоит на окраине села..он -почти Киев..Не обращайте на него внимания,если он вас чем-то раздражает.Меня тоже 2 года назад пугало это захолустье.А с появлением дома все преображается на глазах в лучшую сторону.Одним словом-красота!


    Тина,я вам ответственно заявляю:все инвесторы нашего дома осведомлены о борьбе за Вумивськый лис.И вина здесь не наша,а местных жителей:вы допустили до такой ситуации.А хотите нас сделать крайними..Как-то не серьезно..Теперь все вокруг виноваты..Мы здесь-пол года.А вы прожили всю жизнь и ничего не предпринимали..годами...теперь посторонние люди виноваты в ваших проблемах? На этом диалог наш здесь исчерпан.Спасибо за понимание.Мы хотим общаться здесь с реальными соседями.


    Господа-соседи! Игнорируем все негативные сообщения,не отвечаем и не подпитываем энергет. вампиров..))
     
    Последнее редактирование модератором: 6 дек 2016
  17. Echopakr

    Echopakr New Member

    Добрый день!
    Добавьте пожалуйста в Viber! Корпус 2, этаж 6.
     
  18. Тіна_1990

    Тіна_1990 Member

    На жаль,якраз Ви ділетесь замовними статтями,але можливо про це не знаєте. Це називається медіаграмотність,якою на жаль в нас володіє дуже мало людей. Блиьзко 70% читачів не розрізняють якісну пресу від непотребу,де друкують джинсу. Як спеціаліст в медіа-галузі можу скинути пару посилань, де почитати і що, щоб стати більше медіаграмотним.Якщо вам цікаво пишіть в приват.
     
  19. Тіна_1990

    Тіна_1990 Member

    Добрий вечір! буде багато,але прочитайте,знайдіть час. По-перше, я вас ні в чому не виню і не виню наших дідів і наших батьків,які це допустили,всі вони як і ви, дорослі вже люди, а когось вже просто немає в живих, всі вихідці з СРСР , де до якось моменту ви цілком вірили державі і довіряли їй,а вона забезпечувала вас житлом і роботою все було стабільно,може бідно і закрито,але принаймні стабільно. Тепер все інакше, житло треба купувати, а чи буде зарплата чи буде те житло - невідомо. Інвестування в житло на етапі будівництва -це великий ризик. Мешканці нашого села, як мені нещодавно стало відомо багато писали на форумах інших(не будемо тепер про надто сентиментальний стиль чи різкість з усіх боків, у всіх емоції, я розумію всіх). Але вони писали і попереджали, що не тому,що ми такі погані майбутні сусіди вас не хочемо, а тому,що дістав цей безпрєдєл, краще пізно ніж ніколи, і в селі проти забудови і корупціїї назрів бунт. Не тільки Інціативна група "Захисти ліс" зайнялася втсановленням законності, зокрема порушеннями зі сторони голови, Компанії БДХ ,зокрема, будівництва у лісі. Насправді БДХ нині зайнялася дуже впритул, як Обласна прокуратура так і ГП, також ДФС області, зайнялися вже майже всі і всім: податками, землею, будинками(всіма обєктами), навіть тими 60 Га, де вони хотіли б будувати чергові ЖК, не в Петропавлівській Борщагівці. Також взялися за ДАБІ та Кодебського. Керівникові ДАБІ,який видавав дозволи на будівництво для БДХ нині оглошено про підозру, саме через рішення ухвалені по БДХ. Кодебському можливо теж невдовзі оглосять підозру теж. Судові позови, я не берусь навіть сказати скільки їх,бо є групи активістів, як в Петропавлівці так і в Софіївці,які діють паралельно,та не завжди звітують один перед одним, що вони роблять. І вибачте за простонародні слова - всі вони мочать БДХ і голову. Не "Захисти ліс" один єдиний,такий сякий. Як кажуть "не спинити ідею час котрої настав" . вже буде неможливо спинити ДАБІ і прокуратуру, подавати позови,а також нічого не зробити з рішенням суду винесенем іменем УКраїни. Особисто я і мої сусіди прийняли той факт,що ви будете нашими сусідами. Тому я буду писати тут на форумі. Почитайте.Приходьте на збори , приходьте без агресії. Ви колись приходили на збори, на яких в нас була мета говорити з сільрадою, бо вона винна в роздребаненні лісу. Ми не збиралися говорити з вами на цих зборах. Думаю після того, як ви отримаєте свої ключі (якщо ви отримаєте,ні, я не бажаю вам такої біди,але є усілякі дії з усіх сторін щодо Ехо парк і БДХ описані вище,і які ми контролювати не в змозі), ми маємо всі зустрітись. І я сподіваюсь, що ми зрозуміємо,що наша мета не повинна обмежитись лише молодими сосенками,які завезли на Кільцеву,9 -там було близько 700 дерев,колись...... Хотілося б бачити сотні дерев завезених,які ми всі разом посадимо і зробимо в яру,по Великій Кільцевій 11, чудовий, дендропарк,якого більше ніде немає в районі. Я все таки думаю,що перспектива жити біля парку і озера краща,ніж жити в Шанхаї. Я там була,там жахливо,повірте. Я сподіваюсь, що після отримання ключів, ви підримаєте нас,оскільки тиск громади, як з боку ЖК так і з боку старого села,забудовникові буде важче подолати. І всі дії правохоронних органів щодо діяльності БДХ,я описала вище, щоб ви розуміли,що перспектива створити в нас парк реальна саме зараз. Саме тепер. Я багато думала і корила себе,що ми,вибачте,просрали ліс, але я розумію, що в 2002 році,коли десь в темну по ньому виносились рішення про скасування статусу лісів 1 категорії, громада і держава не були такими як зараз. Все стається тоді,коли має статися. Тільки тепер, є спроможність боротися,ми змінилися як не крути і держава таки міняється. давайте їй допоможемо мінятися,покажемо що громада МОЖЕ.
    Нам всім треба парк -це НАШЕ повітря. Кільцева перевантажена,треба захистити себе. Тих дерев, які вже знищили, реально дуже не вистачає,повітря змінилось,а що буде коли вирубають все? Треба відновити баланс і зберегти існуючий ще ліс і зробити чудовий парк.


    Думайте,радьтеся і долучайтеся.
     
    Последнее редактирование модератором: 7 дек 2016
    Maryna_mouse и Venlena нравится это.
  20. GUV

    GUV New Member

    Добрый день!
    Корпус 3, добавьте в Viber
     

Поделиться этой страницей