Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Kirra, 7 ноя 2012.

1. Justos

Justos Well-Known Member

А в чём проблема сделать из 2х очень тяжёлых пакетов, 4 не таких тяжёлых и сходить не 1, а 2 раза?

2. Anetsha

Anetsha New Member

Если дождь или снег, то так не удобно. А чем так не удобно если машина постоит пару минут? Если коляска нормально проезжает, чем ещё мешает машина это короткое время?

Ярослав1984 нравится это.
  3. irri_79

irri_79 Well-Known Member

а я в прошлом месяце наблюдала, как на территории человек под забор мочился... видно ему тоже "неудобно" дойти было. уборщица жалуется, что в парадном тоже в туалет ходят.

А еще ужасно неудобно по снегу идти мусор выбрасывать, там совсем не почищено, давайте под парадными оставлять.

Тут спор между людьми с принципом "после меня хоть потоп" и "не мешаю ли я другим"

lusie, Businka_V, ЯнинаYanina и ещё 1-му нравится это.
  4. Клім71

Клім71 Well-Known Member

Просто є дві категорії людей, пішоходи і водії, і потрібно поважати один одного і ставити себе на місце іншого. Сьогодні я водій, а завтра пішоход. Не зловживайте своїми можливостями, і машини будуть цілими і нерви здорові.

До речі, восени також бачив картину; катається на роликах з дочкою батько, пару кругів намотав, під'їхав під забор попісяв, і поїхав далі і притом це серед білого дня. І він не приїхав з села, в не надзюрив під своїм під'їздом і під своїм балконом, жалію до невстиг сфоткати, але постараюсь на другий раз, нехай полюбується.

Вложения:

Последнее редактирование модератором: 24 ноя 2016
    zver79 нравится это.
  5. gari73

gari73 Member

Горького 5 в, квитанцию по отоплению получил, количество 0.303, сумма 430.47 грн. Квартира двухкомнатная, балконы застеклены, в квартире 22-23 градуса. Проверить ЖЕК не могу,запутался в квитанциях. Делитесь сколько у кого счетчик накрутил.

6. Tanchyk

Tanchyk New Member

Чубинского 4 сколько платите за 1кВт электроэнергии? Спасибо)

7. onix77

onix77 New Member

1.29

8. Screenshot_2016-11-16-19-36-32.png
    После целого дня разного рода переписок я получил ответ от нашего жильца. Вывод делайте сами, как вам себя вести в следующий раз. Не было тяжелых грузов, был "облом" искать. Кому интересно можете почитать в группе на ФБ https://m.facebook.com/groups/496524790509623?view=permalink&id=656408051187962

9. Палич

Палич New Member

Кількість 0,207,сума 294 грн,квартира однокімнатна,балкони засклені,в квартирі 22-23 градуса.Через кілка днів прийшов ще один рахунок з перерахунком МЗК (49,50грн) за пів місяця,загальна сума 340 грн

10. vaskabww

vaskabww Member

Кількість 0,136 сума 193,21 МЗК 130,70 сума 323,91 в першій платіжці. Потім прийшла платіжка з МЗК 63,24 (чого не 49,50 як у попередньму пості ?) Будинок 5В, кв. однокімнатна, терморегулятори на 2, рушникосушарка гаряча (нема на ній терморегулятора) . Вікна пластикові хороші, балкон засклений теж вікна хороші. Температура в квартирі 22,4. Давайте, інші пишіть, цікаво ж :)

11. Melluni

Melluni Well-Known Member

я вже писала, 115 грн за все ( це з лічильником і регуляторами), 1 км. В квартирі як у Каліфорнії ;)

12. Вітуся

Вітуся Member

Горького, 5В - 0,468Гкал сума 664,88грн, МЗК - 118,24грн. Загальна сума - 783,12 грн. Квартира трьохкімнатна, температура в квартирі - 23-25град. (люблю тепло). Балкон не засклений. терморегулятори на 3.

13. vaskabww

vaskabww Member

Але як то у вас вийшло так мало ? а рушникосушарка є ?

14. Melluni

ні) але у мене тепло, ось сиджу в футболці ;)

15. vaskabww

vaskabww Member

та у нас теж тепло, більше 22 градусів. але ж різниця з вами в три рази :)

16. Melluni

я більшість часу ставлю на 1 регулятор, я люблю вночі вкритись одіялом, а коли на 3-4 - це не можливо))

17. vaskabww

vaskabww Member

ага, а у нас регулятори стояли на 2

18. Victor

Victor Well-Known Member

Яна, треба фото докази ;)))

Karina5В нравится это.
  19. Клім71

Клім71 Well-Known Member

Черговий герой парковки Чубинськог 2.Вже три години " розгружається і сумки носить".

Вложения:

20. Melluni

ага, насправді я тут в шапці-вушанці і дутіках)))

Поделиться этой страницей