ЖЕК НАВІТЬ НЕ ВІДПОВІДАЄ ПО ТЕЛЕФОНУ!!!! ВЖЕ ТИЖДЕНЬ НЕ МАЄ НАПОРУ ВОДИ ПО ОДЕСЬКІЙ 28, ІНОДІ НЕ МОЖЕ ЗАПУСТИТИСЬ КОТЕЛ. СЬОГОДНІ В НЕДІЛЮ ВОДИ НЕ МАЄ ВЗАГАЛІ. ВЕЛЬМИШАНОВНИЙ ЖЕК, ЯКИМ ЧИНОМ МОЖНА ЩОСЬ ДІЗНАТИСЬ?
Доброго дня. У звязку з тим, що в унітази змивають сміття, як побутове так і будівельне, вийшли з ладу насоси. Наразі, каналізаційна станція затоплена. Воду будуть подавати періодично, за можливістю. Орієнтовно, 25.10 наслідки буде ліквідовано Особисто у Вас напор води перевірявся, і він нормальний
Особисто в мене не перевірявся: на моє офіційне звернення до ЖЕКу з проханням врегулювати подачу води з метою забезпечення користування водою в повному обсязі, мені через декілька днів повідомили, що прочистили фільтр. Дійсно, протягом одного дня тиск води був значно покращений, за це я дякувала. Але питання знову: чому сьогодні ніхто не відповідає на телефонні дзвінки, чому мешканцям містечка не повідомляють про проблему? Ми купили ці квартири не для "бізнесу", а для життя. До кого нам звертатись, коли щось трапиться? Потрібно, щоб був черговий, до якого будемо звертатись, коли щось трапиться, бо інакше може бути багато біди. p.s. зараз зрозуміло, що є проблема, що її усуненням займаються фахівці, але чому про це не повідомити відразу, щоб люди змогли перепланувати свій день?
На это раз я поддержу ЖЭК - была смс (за что спасибо). И над устранением проблемы действительно работают. А людям хочется сказать - ДА КАКИЕ ЖЕ ВЫ С...КИ, ЧТО БРОСАЕТЕ ВСЯКУЮ Х...НЮ В УНИТАЗЫ !!! НЕУЖЕЛИ СВОИМ СКУДНЫМ УМОМ ВЫ НЕ ПОНИМАЕТЕ, ЧТО ЛЮБАЯ ТЕХНИКА И ЛЮБАЯ КАНАЛИЗАЦИЯ ВЫЙДЕТ ИЗ СТРОЯ, ЕСЛИ В УНИТАЗ СМЫВАТЬ - ПАМПЕРСЫ, ПРОКЛАДКИ, ПОЛИЭТИЛЕНОВЫЕ ПАКЕТЫ, ОСТАТКИ СТРОИТЕЛЬНЫХ СМЕСЕЙ И Т.Д. ??!!! Извините, накипело... просто из-за таких долбо....в страдают все остальные жители Городка! P.S. Стало известно, что по договорённости с Застройщиком, будут ставится сец.фильтры на каждый стояк канализации, которые не будут пропускать крупный мусор к основным насосам... К чему это приведёт? А к тому, что если у кого-то из унитаза польётся г..но на пол, значит по вашему стояку какой-то долбо...б в очередной раз смыл в унитаз что-то крупное и не предназначенное для канализации. Вот и будете разбираться...
+1 ... Только забыл еще указать. Что некое кол-во всякого дерьма, также бросают не сами жители, а те человекообразные, что делают им ремонт, точно также как и гадят в подъездах.
А это уже проблемы сугубо хозяев квартир - если не смогли поставить чёткие требования к работникам, значит будут вместе со всем стояком плавать в г...не... Извините за прозу жизни.
Справедливости ради скажу, что не все входят до круга избранных (из собственного опыта и опыта соседей). Кстати, несколько дней назад я просила ЖЭК включить меня в список информирования через СМС.
Насколько правильно понимаю проблему то каждый канализоционный стояк заканчивается отстойником под домом который должен забиваться в первую очередь ,а у нас поломки на канализационных емкостях,из которых откачивают дерьмо.
Бадьорого ранку. А що це забудовник економить електроенергію на освітленні? Від дороги вже другий весір не горить світло. Чекаємо на першу проломлену голову чи підрізка в тихому закутку 24 будинку?