Уже понедельник, какая стоимость квадратного метра? Может кому-то сообщили? Или всё так же 800 уе,по текущему курсу ? Есть соседи которые уже заплатили?
це всій третій черзі по 14000 грн доплата, чи тільки вашому будинку, просто фіксована ціна 14000 не залежно від доларового еквівалента та курсу вказаного в договорі ?)
Все вопросы к Миле. Сосед сегодня к ней ходил, она озвучила такую сумму. Застройщик нас пожалел,скинул цену.
Вітаю всіх! Сьогодні зустрічалася з Небогою В.В. Отже по порядку: 1) Ціна за доп.метри: Подільська 3 та Загородня 4 - по 14000 грн/м2, про це вже писали. по Подільській 1 - кінцева відповідь буде завтра. Можлива розстрочка, але в цьому випадку ціна буде зафіксована в долл. Щоб оформити розстрочку достатньо буде розписки. 2) Оформлення права власності для 3ї черги Можна подавати пакет документів з понеділка (17.10). Перед цим необхідно буде закрити питання по оплаті за доп метри (внести всю суму або надати розписку по розстрочці). Термін оформлення 1-2 тиждні. 3) Зібрання Зібрання 15.10 не буде. Небога не зможе. Але вирішили, що всю інформацію, в тому числі що буде завтра, буде зафіксовано протоколом і підписано Небогою. Якщо у когось є додаткові питання, які необхідно задати Небозі, будь ласка напишіть до 12:00 13.10.
1)Я так понимаю цена розстрочка, будет по действующему курсу ? уже по 14 не пройдет? А какой максимальный период рассрочки? 2)До какого периода необходимо оформить права власності? 3)Компенсация будет учитываться при оплате доп метров или в каком то другом виде? Если разстрочка при оплате в долларах то каким образом будет учитываться компенсация? Спасибо! 4) Или возможен ли какойто микс часть по 14 а часть в разстрочку?
Цена 14000 за м кв. я так понимаю и будет компенсацией за просрочку? И рассрочка под какой процент и на какой период?
Доброго дня! Отже, щодо заданих питань. 1)По Загородній 4 та Подільській 3 в попередніх договорах зафіксована вартість м2 по 800$. Небога запропонував в рахунок компенсацій здійснити розрахунок за додаткові метри по ціні 14000 грн/м2, тобто в перерахунку на нинішній курс це 538$/м2. Таким чином економія на кожному метрі складає 262$. В середньому у всіх приблизно по 2 додаткових м2 (+-). Економія на 2х метрах =524$. При розрахунку 5% від вартості квартири 32м2 в середньому вийде ((10800*32)*0,05)/26=664$. Отже компенсація на 2х метрах складає майже 80% від цих 5%. 2) Розстрочка безвідсоткова і може укладатися терміном до 1 року. В цьому випадку вартість 14000 грн/м2 фіксується в долл в перерахунку по курсу на день написання розписки. Наскільки я розумію Ви здійснюєте оплату в суммі по Вашим можливостям, а решту можна розбити на період, який Ви самі обираєте. 3) Права власності Ви можете оформлювати як зараз так і пізніше за Вашим бажанням. Граничний термін наскільки я знаю не визначений, але має бути розумним. Кращє уточнити його у відділі продажу.
остался только умывальник за 100грн могу завтра подвезти(без трещи и сколов), старенький, но в хорошем состоянии Да уж... у меня в договоре и так кв.м около $450. 14000 за квадрат, это издевательство, никакой компенсации, только увеличение стоимости. Где можно достать номер Небоги? Мила не отвечает на звонки. Пообщаться с ним лично, кто знает?