Подольская, 1

Тема в разделе "ЖК Молодежный городок", создана пользователем alexandrums, 9 авг 2015.

1. Jeka2102

Jeka2102 New Member

для начала перемеряйте квартиру сами. Я перед покупкой квартиры сам померял - получилось + 2,8 м к квартире 33 квадрата. мерял бегло, не сильно вымеряя +- пару см из-за кривых стен

А про курс или скидку Вам что-то сказали?

Последнее редактирование модератором: 1 окт 2016
  2. nidej

nidej New Member

Спасибо за совет, так и сделаем , поедем и сами перемеряет.
    Если не сойдется тогда вызовем частное бти.

3. Ievgenia

Ievgenia Member

Я тоже сама перемеряла, вот теперь жду сколько они мне скажут. По цене видимо придеться уточнять по срокам просрочки ввода дома в эксплуатацию, посмотрим что они скажут.

4. nidej

nidej New Member

Мне нащитали + 2,9 кв.м. Сегодня сообщили

5. Ievgenia

Ievgenia Member

Вам уже сказали, мне еще не звонили, буду завтра сама звонить уточнять. Мы просто сами меряли квартиру пару раз и есть отклонения от плана застройщика. Так же надо оговаривать скидку за просроченые сроки сдачи. Так как по моему договору это март месяц, а не октябрь !

6. nidej

nidej New Member

Так мне тоже никто не звонил. Сама звонила. У них уже есть данные про дополн. метры по всем квартирам. Вот только по поводу компенсации я ничего не знаю. И не знаю могу ли я компенсацию требовать ведь ми инвестировали вот только в июле и долго ждать нам не пришлось, хотя обещали запустить на ремонт в начале августа.

7. Ievgenia

Ievgenia Member

Это надо уточнять, мы просто слушаем обещания с марта и уже голова от них кругом))) Я когда звонила своему менеджеру, она сказала что Мила сама будет звонить, но видемо не судьба, сами позвоним))))

8. Jeka2102

Jeka2102 New Member

Просто они опять неправильно поступают - надо было дать задание менеджерам по обзвону людей, сообщить всем квадратуру - а потом уже прозванивать по оформлению. А теперь мы сами будем наяривать...
    Мне сегодня в отделе продаж сказали что оформления доков еще неделю точно не будет (я так понимаю что из-за почтового адреса). Я думаю, что и ждать звонка по допметрам на след неделе тоже не стоит. Вот с началом оформления и начнутся обзвоны. Начнут как всегда с 4-5 подъездов, скажут квадратуру, предложат оформить, согласны - запишут на дату, не готовы - позвонят следующим...как-то так.

9. alexandrums

alexandrums Active Member

Таблица "Жители Молодежного городка "

https://goo.gl/jtzeYv

Суть ее в том, что можно будет увидеть реальное заполнение по квартирам, по каждому адресу отдельно, кто-то может обзаведётся новыми соседями. Есть конечно один недостаток, о нашем форуме не все знают, поэтому данные не будут отображать 100% картину о всех владельцах, ну по крайней мере они будут правдивыми относительно собравшихся на этом форуме.
    Дело сугубо добровольное, возможно некоторые поля не обязательны к заполнению. Надеюсь вещь будет полезной.

10. Polishchuk

Polishchuk New Member

Всем добрый вечер!!!!
    Вопрос!!! Кому-то звонили уже по поводу получения документов????
    Мне сказали что дополнительные метры оплачивают по реальному курсу $$$.
    Все не довольные((((
    Собрание будет????

Всем добрый вечер!!!!
    Вопрос!!! Кому-то звонили уже по поводу получения документов????
    Мне сказали что дополнительные метры оплачивают по реальному курсу $$$.
    Все не довольные((((
    Собрание будет????

Последнее редактирование модератором: 13 окт 2016
    alexandrums нравится это.
  11. Ievgenia

Ievgenia Member

В пятницу будет собрание четвертой очереди на 15:00, мы так же хотим ( 3-я очередь) приехать и попробовать выяснить вопросы по метра и цене на них.

12. Polishchuk

Polishchuk New Member

А "3-я очередь" отдельно собрание будет?

13. Ievgenia

Ievgenia Member

Скорее всего после собрания 4-й, но не факт! Так как мы про собрание не договаривались! Просто очень много вопросов к Небоге, вот и решили приехать !

alexandrums нравится это.
  14. alexandrums

alexandrums Active Member

Особенно недовольны те у кого цена кв. м 800$

Последнее редактирование модератором: 14 окт 2016
  15. Forumchanka

Forumchanka Active Member

Вітаю всіх. В понеділок зустрічалась з Небогою. Обіцяв надати на днях більш точну інформацію. Відповідь досі так і не надав. Тому пишу поки попередньо.
    По Подільській 1 - лічильники на воду вже встановлені та почали встановлючати лічильники на світло ( з 5го парадного). На цьому тиждні мало вирішитись питання, коли підключать воду. Також мали вже встановлювати двері. Але вся партія прийшла з браком. Вони відбирали двері без дефектів. Небога мав сказати, чи вистачить хоча б для нашого активу встановити, поки вирішиться питання з постачальником про заміну. Відповідно і про початок ремонтів при наявності комунікацій. Поки мовчить і не відповідає на мої листи. Може завтра щось проясниться на зібранні 4ї черги, якщо воно дійсно буде.

Також дублюю інформацію, яку вже розмістила на галці Загородня 4 та Подільська 3:

1)Компенсації
    В рамках розмови він не відмовлявся від компенсацій. Мова йшла про компенсайію, але в будь якому випадку не більше ніж 5% від вартості квартири по попередньому договору.

2) Зібрання
    В ці вихідні він у від'їзді. Попередньо говорили з ним про збори на наступну суботу - 15.10.

3) Правовстановлюючі документи
    Вже присвоєна адреса будинкам та подані документи для внесення в реєстр будинків. На цьому чи наступному тиждні очікується внесення в реєстр, після цього можна починати процедуру оформлення правовстановлюючих документів.

4) Запуск газу
    Газовщикам ще потрібно орієнтовно 2-3 тиждні для завершення робіт по 3й черзі та встановленя лічільників (по номерам лічільників потім оформлюються особові рахунки). Наскільки я зрозуміла після цього вони мають запустити газ до будинку. АЛЕ не до квартири. На цьому забов'язання забудовника завершуються. Власник з правовстановлюючими документами має ідти до Облгазу та займатися питанням підключенням газу до своєї квартири. Небога зараз займається питанням, щоб одразу завести газ до квартир. Ведуться переговори з Облгазом. Питання в вартості. Подивимось, чим завершиться.
    Також ВАЖЛИВО:
    До 21.10 - необхідно надати у відділ продажу інформацію про свій газовий котел (Марка, Модель, Серійний номер). Ця інформація має бути передана в Облгаз. По квартирам, по яким буде відсутня ця інформація будуть вписані ліві дані. В подальшому при перевірці газовщиками такі власники можуть зіткнутися з вимушенними фінансовими витратами.

16. antivariant

antivariant New Member

сьогодні дізнався про свої додаткові метри.))(
    дзвінка ждати немає сенсу, треба або самому дзвонити,або їхати до них. про компенсацію Міла нічого незнає. сказала що потрібно писати заяву на імя забудовника,а він уже винесе вердикт,компенсувати чи ні.

17. Polishchuk

Polishchuk New Member

Вам сказали, яка ціна за додаткові метри?

18. antivariant

antivariant New Member

ціна така,як було прописано в договорі на момент підписання.

19. Forumchanka

Forumchanka Active Member

Вітаю всіх! Сьогодні зустрічалася з Небогою В.В. Отже по порядку:
    1) Ціна за доп.метри:
    Подільська 3 та Загородня 4 - по 14000 грн/м2, про це вже писали.
    по Подільській 1 - кінцева відповідь буде завтра.
    Можлива розстрочка, але в цьому випадку ціна буде зафіксована в долл. Щоб оформити розстрочку достатньо буде розписки.

2) Ремонти можна буде розпочати:
    5 секція - з понеділка (17.10)
    4 секція - з середи (19.10)
    3-1 секції - інформація буде завтра

3) Оформлення права власності для 3ї черги
    Можна подавати пакет документів з понеділка (17.10). Перед цим необхідно буде закрити питання по оплаті за доп метри (внести всю суму або надати розписку по розстрочці). Термін оформлення 1-2 тиждні.

4) Зібрання
    Зібрання 15.10 не буде. Небога не зможе.
    Але вирішили, що всю інформацію, в тому числі що буде завтра, буде зафіксовано протоколом і підписано Небогою.

Якщо у когось є додаткові питання, які необхідно задати Небозі, будь ласка напишіть до 12:00 13.10.

20. Lori

Lori New Member

А по состоянию ремонты уже на 19 число точно возможны? И по нашему дому, еще нет стоимости по которой оплачивать доп.метры? А когда будут? Это все так затянулось уже, собрания нет 15.

Последнее редактирование: 13 окт 2016

Поделиться этой страницей