Могу посоветовать мониторить территорию строймусора, там они периодически появляются. Также можно пройтись по этажам корпуса 3, может у кого стоит без дела, спросить и если не надо, то даже спасибо скажут, что не им выносить его на строймусор)
Подскажите пожалуйста, с окнами как в "Аметисте" с улицы, при включенном свете в квартире, все видно, что в квартире делается? Т.е. окна, которые выходят во двор, смотрят друг на друга, жалюзи сразу надо покупать?
разве что у нее рядом никто не живет, а приезжают только днюху кому то отметить, тогда может быть и то очень теоретически правдой)
Юхуууу!!! Дякую за фото))) П.с. щось вони затримуються, сьомий поверх вони ще тиждень тому почали будувати і все ніяк не закінчать...
Это точно! Немного волнует как они будут утеплять минватой если дожди будут идти . Ну и впринципе все наружные работы...
Дождутся снега Народ, кто будет на стройке, гляньте какие окна установили? Какой бренд и толщина Спасибо Кстати уже вроде трубы отопления завели
у мене програматор SALUS проводний. На 2к раніше біло 250-270 м3 в холодну пору, після встановлення 200-210 м3 приблизно. більше точні заміри не проводилися якщо світло ввімкнуте то видно, якщо я штори то звісно ні. у нас пока нема штор але й світло на балконі не включаємо... якщо світло ввімкнуте то видно, якщо я штори то звісно ні. у нас пока нема што в первом корпусе окна не важного качества. может вам повезет. у нас не три стекла как обещали а два, с окон иногда дует а при сильном дожде на панорамніх окнах сверху просочується вода
Всем привет, На сколько я понял больницы у нас нету, а относится наша Борщаговка к больнице в Боярке и я так догадываюсь там больница не лучшая. Подскажите, где тут поближе нормальная клиника и как записаться, кто-нить в курсе?
Не можу не поділитись своїми думками щодо обслуговування будинку Аметист 1-го корпусу з боку ЖЕКу БД Сервіс Аметист. Добре те, що: швидко відповідають на дзвінки - навіть ввечері пізно черговий є охорона приватний сектор - що краще ніж комунальний/державний по швидкості реагування/якості є своя техніка по прибиранню прибудинкових територій мусор вчасно вивозить фірма, не вивалюється з баків Але ложка дьогтю і тут є (жековці прочитают - приймайте міри) Поки йдуть продажі і будівництво начебто всьо ок - і травку міняють, і двірники підмітають, але останні півроку помітне погіршення якості надання послуг/прибирання підїздів, травка почала жовтіти/портитися тощо Висить графік в кожному підїзді на дошці оголошень щодо сухого / волого прибирання підїзду. Так от вже 4 дня назад як поверхом вище і на нашому працювали будівельники - дрелили/сверлили - нападав величезний шар бруду від сверління та збивання стяжки відбіним молотком. Так от цей шар вже лежить більше 5 днів, люди коляски позатягували додому, бо неможливо... Провів міні експеримент - поставив навпроти своєї двері/трохи ближчи до ліфта/ пусту пластикому пляшку моршинська 0,7л. Що ви думаєте? Правильно ви здогадались. Вона до сих пір стоїть вже 3+ день там же. Прибиральник би її помітив одразу - адже світло горить, бляшанка пластикова майорить своєю яскравою етикеткою.... Щодо вартості, комунальні послуги+прибудинкова територія - ціна послуг місячної плати за квартиру (це газ+світло+вода) = ціні за прибудинкову територію (420 грн., або 5,65 грн/м2). Але воду світло газ ми бачимо , а послуги жеку (дуже прикро:confused:, нажаль) сміємо констатувати погіршуються в якості, або про них "забувають". Як бачимо, є позитив, але зявилися і негативні моменти після сдачі будинку та після року роботи і зміні 3 жеків з петропавлівський/бд сервіс/бд сервіс аметист. п.с. як би ви зробили скорочену назву (абревіатуру) БД Сервіс АМетист? вікрили нову 3 поверхову амбулаторію ближче в Києві на Академмістечкі або Боярка/Вишневе