Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Kirra, 7 ноя 2012.

1. DimaDZ

DimaDZ New Member

Добрий день! Підкажіть будь-ласка щодо теплолічильників. Хтось вже собі робив їх установку ? Яка вартість і так далі? Є бажання також поставити та й думаю, чи може хтось на форумі вже з тим питанням звертався.Якщо є група, хто буде собі ставити їх, я був би дуже радий з вами співпрацювати.

2. Rus lan

Rus lan Member

Зацініть вранішнє видовище. Дрібні шматочки то биті пляшки.

Вложения:

3. vlasya

vlasya Well-Known Member

кто то хорошо погудел )))

4. DimaDZ

DimaDZ New Member

Кому потрібен лазерний чорно-білий принтер HP LaserJet 1160 ? Продаю у звязку із відсутністю у ньому необхідності. Принтер працює чудово. Друк якісний та швидкий. Якщо когось зацікавить, ось мій контакт 095 528 67 20) Ціну не пишу) Домовимось)

5. zver79

zver79 Active Member

Тоже выходил, видел это пи..ец полный, муд.к какой-то разбил,нормальных слов нету, одни маты:mad: воняет до сих пор в подъезде:confused:

6. Juliashka

Juliashka Active Member

Соседи, подскажите, пожалуйста, кто уже ставил терморегуляторы... На полотенцесушитель Вы их тоже ставили???
    Заранее спасибо.

7. Rus lan

Rus lan Member

Інформація для тих, хто планує змінити крани радіаторів опалення на терморегулятори. Пропоную варіант на перший погляд не з дешевих, але перевага в тому, що відсутня переробка чи підгонка існуючих деталей. Купував тиждень тому: термоклапан - 300 грн. термоголовка - 250 грн. Таких цін не існує, але якщо пошукати можна знайти. Реальна вартість 499 грн. та 400 грн. віповідно. Маркування деталей на фото. На полотенчик терморегулятор не ставив, зменшив пропускну спроможність жиклером. Але якщо терморегулятор праюватиме в умовах ванної кімнати, доцільно встановити.

Вложения:

Последнее редактирование: 27 сен 2016
  8. M@X

M@X Active Member

9. Caroline

Caroline New Member

Скажіть, будь ласка, чи встановлені на батареях терморегулятори в будинку на Чубинського 4? Чи їх потрібно окремо купувати і встановлювати?

10. "filosof"

"filosof" New Member

Потрібно купувати окремо.

11. DimaDZ

DimaDZ New Member

Так все таки, хтось ставив теплолічильники ?

12. Andreych

Andreych Well-Known Member

Что вы имеете ввиду??
    На форуме периодически проскакивает информация про тепловые счетчики, на данный момент уже установлено около 300 счетчиков и продолжают устанавливаться.
    Какая именно вас интересует информация??

13. DimaDZ

DimaDZ New Member

хочемо найближчим часом також встановити теплолічильники та цікавить така інформація:

1. Яким чином це відбувається (розробка проекту і його затвердження і ЖЕКу)
    2. Скільки по часу це виходить і яка вартість?

Можливо, є контакти того, хто тим займається і міг би допомогти

14. Victor

Victor Well-Known Member

ви просто в пошук спробуйте задати тему теплолічильників, та будете здивовані скільки тут сторінок присвячено цій темі. Більше сторінок, мабудь, у теми охорони ;)))))

zver79 нравится это.
  15. Andreych

Andreych Well-Known Member

Есть родственная ветка по нашему ЖК https://novakvartira.com.ua/forum/threads/4564/page-29 , где новые соседи нашего ЖК и не только новые, организовывают списки с желающими установить счетчик. Уже не раз описывалась процедура установки, в основном все предпочитают установку "под ключ" со всей проектной и согласовательной документацией.

16. DimaDZ

DimaDZ New Member

це все дуже добре що на форумі це питання піднімалось, але мені не вдалось знайти контактів тих, хто займається цим та якогось розуміння як все робити я не отримав тому якщо хтось все таки має змогу надати мені, повторюсь, контакти майстрів та розповість як все робити я буду безмежно вдячний. Опалювальний сезо не за горами, а знаючи як у нас все "робиться" не дуже хочеться платити по 34 гривні за квадратний метр(((((((

17. Nelya

Nelya Member

Продаю остаток столешницы ЭГГЕР (Австрия) с плинтусом - уголком
    Расцветка Мрамор латина F104
    Размеры 1560 x 600 x 38 mm
    Кому интересно звоните 0505603665 Неля :)
    IMG_5468.jpg IMG_5467.jpg

18. Melluni

Melluni Well-Known Member

+380 (93) 037 98 58 Климентій, представник фірми, яка всім ставить лічильники на комплексі

19. Aleksandr_G

Aleksandr_G Active Member

А хтось ставив лічильник у Володі сантехніка?

20. Serg_genesis

Serg_genesis Member

Мабуть теж буду його радити))) Вчора прийшов до дому))) і сюрприз))) Вже поставили лічильник!
    Як і обіцяв Климентій- за неділю встановлять.
    Зараз чекаю звінка для підписання договору, і віддати решту за установку.

Поделиться этой страницей