Тоді, у кого є бажання створити группу у вайбері, можете скидати мені в приватні повідомлення Ім'я, номер квартири та телефон. Будемо створювати)) Увага! На мене дані скидають ТІЛЬКИ інвестори 4-ї секції 2-го будинку!!!
Хтось мав справу з вхідними дверями таких фірм: Двері України Стілгард Арма ? Цікавлять відгуки, яка якість цих дверей, і що з цього Ви б порадили поставити в квартиру?
мы тоже из 4-й секции, поддерживаю идею! Только viber ом не пользуемся, как вариант можно обменяться телефонами
Тоді, у кого є бажання створити группу у вайбері, можете скидати мені в приватні повідомлення Ім'я, номер квартири та телефон. Будемо створювати)) Увага! На мене дані скидають ТІЛЬКИ інвестори 4-ї секції 2-го будинку!!! Вважаю, що доцільніше було б гуртуватися усим будинком одразу, а то й двома, як кажуть - гуртом і батька легше бити) Скажіть, хто з 2 будинку вже розпочинав ремонт? Скористалися одразу майстер-ключем чи залишили можливість доступу будівельникам? А то планую привозити матеріали - і якось непевно їх там залишати коли хтось зможе шастати...
Группа для 4 секции уже создана Sabbah. Присоединяйтесь. А с теми дверями, которые установлены, не рекомендую оставлять в квартире ничего ценного.