ЖК "Родинний Затишок"

Тема в разделе "Днепровский район", создана пользователем Htanya, 9 окт 2012.

Статус темы:
Закрыта.
  1. lex4e

lex4e Well-Known Member

Випадково зайшов неавторізований і побачив пост щодо метли.
    Коментую: прийди і зроби щось краще за ГО!

якщо всі за, то на вихідних проанонсуємо зустіч у вт смс-ками

Последнее редактирование модератором: 22 сен 2016
  2. Denta

Denta Well-Known Member

Тихонов считает Игоря Савенко с 20/1 инвестором 22 дома. Прям так и говорил, что знает хорошо Игоря с 22 дома, он постоянно ходит к нему в кабинет и переживает о судьбе 22 дома...

3. investor204

investor204 Active Member

А потім на попередніх зборах ти на мужика попер, що він не з твого 22 будинка, і щоб він заткнувся.Що ти та ГО тільки все робите для 22 будинку. А про інші секції тобі байдуже. І він ще щось пропонує.Ти почитай про що ти пишеш. У тебе взагалі нема своєї думки. У тебе 7 п'ятниць на неділю. Що тим нам цікавого можешь сказати?

4. Nikola

Nikola Well-Known Member

Без выделения земли стройка незаконная: Киевэнерго, водоканал, ТЕЦ не дадут своих услуг, не будет ввода домов в эксплуатацию и мы не получим прав собственности.

5. investor204

Ну Алексей на зборах покричав, руками помахав, йому аплодували, але його шоу не вирішило наших проблем. Якщо він думає, що він робе добре для інвесторів, то він помиляється.

Denta нравится это.
  6. Denta

Denta Well-Known Member

Земля сейчас под арестом, после снятия ареста земля уходит в пользование Голенкову.

Последнее редактирование: 14 сен 2016
  7. Nikola

Nikola Well-Known Member

Валентина, вы были невнимательны: Голенков к РЗ не имеет никакого отношения.

В собственность Голенкову она никогда не может быть передана, он может ее только арендовать.

Denta нравится это.
  8. dior

dior Member

А я проти денти!!!!!! Не хочу довіряти такій людині свої метри. Дайте їй владу і це буде другий вітя флагмановський!!!! Я за Ніколу.

9. nadiya20/1

nadiya20/1 Active Member

А це вже серйозна заява, я вважаю Ігор має відповісти

10. Nikola

Nikola Well-Known Member

К сожалению вы во многом правы, после отделения Флагмана (переход в руки Голенкова) нам придется достраивать все за свой счет, другой вариант бросить все на произвол судьбы.

11. dior

dior Member

Вона не здатна щось зробити!!!! Крім гадості на Вас писати. На вашому місті я б на неї вже до суду подала за образи!!!!!!!!!

12. Тренажер

Тренажер Active Member

Согласен

13. Nikola

Nikola Well-Known Member

Был на этом собрании, но что-то таких слов от Тихонова не слышал. Может прослушал?

14. Тренажер

Тренажер Active Member

Куда делся Дмитрий Серибриян он уже писал про ЖСК

15. dior

dior Member

Він сказав що не хоче вас слухати, а не щоб ви "заткнулися". Запитав чого ви не принесли своє звернення? Я ви якраз почали знов "мямлить" своєї пісні: тієї ж що й тут на форумі. Вам же пропонували віднести ще й своє звернення до КМДА. Та вже мабуть пізно (((

16. Тренажер

Тренажер Active Member

А что говорит Анисимович?или его уже нету?

17. Denta

Denta Well-Known Member

может

18. investor204

Та хоть за Обаму. Ви ніжками де в повітрі, чи підлогу відчуваєте. Ви завтра на рахунок ЖБК повинні принести спочатку десяточку зелених. І завтра. Бо якщо післязатвра, то й квартиру будите отримувати післязавтра. А крім цього будівництво треба охороняти, і якщо це буде довго, то вже не десяточка, а двядцяточка. А сьогодні це 560 тисяч гривень. І це всі повинні принести. І як за кого Ви?

19. Nikola

Nikola Well-Known Member

Совсем мало.

20. investor204

Це ти про кого дівча?

Статус темы:
Закрыта.

Поделиться этой страницей