ЖК Пионерский Квартал, ул.Первомайская 23

Тема в разделе "ЖК Пионерский квартал", создана пользователем escape, 24 дек 2014.

1. сімка

сімка New Member

Так ото ж! Кажуть ставите котел, міняйте двері, а як і що робити без води і газу? скоро ж морози :wall:А за вітання дякуємо!

2. Akvos

Akvos Member

сімка, а як відбувається процедура видачі ключів? чи вірно я розумію що менеджер проводить у квартиру, Ви її оглядаєте, якщо нема зауважень підписуєте договір з жеком і отримуєте ключі?

3. сімка

сімка New Member

Да:)

4. Шановні сусіди, хто з ключами, що вам казали коли дороблять дорогу і дофарбуюють фасад?

А хоч світло є?, бо читаю в Сакурі, то в них дають ключі, то немає ні світла, ні води (ну і газу, то зрозуміло) і прохід до будинку тільки сьогодні дали.

Последнее редактирование модератором: 14 сен 2016
  5. letox

letox Member

тут поки те ж саме)

6. А хоч світло є, бо читаю в Сакурі, то в них дають ключі, то немає ні світла, ні води ну і газу, то
    що й світла немає?

7. letox

letox Member

поки нема) ну й будинок ще не зданий, так що таке

8. сімка

сімка New Member

Нема нічого, паркан прибрати і вільний доступ зробити обіцяють після 10 вересня!:)

9. сімка

сімка New Member

Як я вирішував який котел ставить!​
    Поїздивши по магазинах котлів мені всі сказали на 18 кв є але краще на 24! Я приїхав в ППо, щоб дізнатись чи можна встановлювати котел на 24 квт, там є такий Костя , сказав їдьте в газовий якщо дозволять , ставте! Поїхав в газовий в м Боярку вул. Білогородська 17, там довго мене ганяли по кабінетах і з` ясувалось , що проекту на наш будинок НЕМА ! тому який котел нам ставити котел вони не можуть. (В них навіть такий будинок не числиться) Їду в ППо, там , кажуть нііііі проект є, просто він не в тій газовій, наш проект знаходиться в центральному офісі на виноградарі , чи на оболоні? Проект розробляв субпідрядчик і в нього також є, на моє прохання показати проект чи хоч титульну сторінку сказали в ППо, що в них його поки що НЕМА ! Висновок: я вирішив поки що ніякого котла не ставити! (Не бачу сенсу) :wall:

Akvos нравится это.
  10. letox

letox Member

без котлів не буде газу, без газу води, а без цього там нічого робити. Те що немає проектів і газконтора нічого про наш будинок не чуло додає надій))

сімка нравится это.
  11. AmberIT

AmberIT Well-Known Member

М-да, ну что сказать... Попросите Костю, или зайдите в ППО и попросите там, сделать вам распечатку проектной документации по вашему дому. Там черным по-белому будут указаны требования к газовому оборудованию. Хотите договариваться отдельно - ничего невозможного нет. Только учтите, что официально такое согласование никто не даст, могут просто "закрыть глаза" на нарушение за определенную мзду.

Как альтернатива - обратитесь к нормальному сантехмонтажнику, и он подскажет, как уменьшить недостатки 18кВт котла таким образом, чтобы вы их не замечали.
    P.S. На систему отопления достаточная мощность ~ 100-150Вт на 1м2 помещения. Вся соль в обеспечении комфортного горячего водоснабжения.

12. сімка

сімка New Member

НЕМА проектної документації на наш будинок по газу НЕМА!!!! а домовитись, якби я хотів то домовлявся б з газовиками і пізніше,! проблема в тому, що раз нема проекту на руках в ППо він не скоро появиться в газовиків, а отже купляй колонку не купляй ні газу ні води до холодів не буде !!! Ще раз кажу в ППо НЕМА проектної документації на облаштування будинку газом!

13. AmberIT

Ох, уж эти сказочники из ППО! Каждый раз придумывают новые отмазки. У нас по Ватутина 25 сейчас про 90% котлов только поют. На вас, видно, решили оторваться по полной. Но оно и понятно - шансы пустить газ до зимы минимальны, ППО хочет выглядеть Дартаньянами, и чтобы инвесторы не задавали неудобных вопросов. Нету документации, и все тут... Они, похоже, народ совсем за идиотов держат...

Не совсем понимаю, как вода зависит от газа. Понятно, на зиму без газа и воду спустят, но как-то далеко еще до зимы... Да и устанавливать котлы не очень хорошая идея. Недавно в доме по Ватутина такой вот котел сперли. И человек на пустом месте на деньги попал. Имеет смысл их установить непосредственно перед пуском газа, а потом так же оперативно снять до момента окончания ремонта...

Akvos и сімка нравится это.
  14. сімка

сімка New Member

З приводу 90% котлів, в газовому мені сказали, якщо в пректі записано, що будинок здається за наявності 90% котлів! то да, дійсно, треба щоб вони були, але це проблема забудовника! і вони її переклали на плечі інвесторів,(я думаю їм так дешевше було) адже раніше будинки здавали з котлами!

15. letox

letox Member

Перестраховываются ибо не со всего могут спустить, например с теплых полов и тд и будет тогда проблема

16. AmberIT

Ну, это проблема будет касаться конкретного владельца конкретной квартиры, ведь там изолированные контуры... А ПК должны волновать исключительно общие инженерные коммуникации. Но да, скорее всего перестраховываются...

17. Ми сьогодні отримали СВОЇ КЛЮЧІ))))) В ППО кажуть якщо ми організуємось і швидко поставимо котли, то є великий шанс що газ до зими дадуть. Про введення будинку в експлуатацію обіцяють на кінець жовтня. Будемо надіятися))))

Taniushik нравится это.
  18. Akvos

Akvos Member

Что за тишина повисла? Отпишитесь что нового? Ключи второй секции уже выдали? в дом свободный проход сейчас?

19. letox

letox Member

все в вайб конфах, по вопросу: прохода нет

20. май

май New Member

добавьте меня пож. Вебконф.0677035811

Я с второй секции

Последнее редактирование модератором: 27 сен 2016

Поделиться этой страницей