ЖК Сакура

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем Trump... Donald Trump!!!, 9 ноя 2014.

  1. Werty4

    Werty4 Active Member

    Я Вас вітаю! А у мене більша на 0,4 і у мене таких умов не було, так що віддав я вчора свої кровні 7 кусків, буду тепер дозбирувати на котел, хоча там спочатку двері потрібно буде поставити, вчора як відкривав їх то о..., моща-БРОНЬ. А у Вас не форвардний договір?
     
    Tymy нравится это.
  2. Прохід вже вчора вільний був?
     
  3. Sabbah

    Sabbah Active Member

    Вчора ще загороджено було. І жодного робітника ми не бачили((
     
  4. Werty4

    Werty4 Active Member

    Прохід не вільний, проте забор уже стоїть, лише маленька частина залишилась і забрати той, що заважає. А я пятьох робітників бачив на фундаменті третього будинку, у них був консиліум-один працював, четверо морально допомагали.


    Доречі, у акті отримання ключів прописана умова, що потрібно встановити котел протягом місяця.
     
    Последнее редактирование модератором: 5 сен 2016
  5. neighbor_new

    neighbor_new Active Member

  6. Sabbah

    Sabbah Active Member

    А як можна встановити котел, якщо ще труб не має?
     
    Последнее редактирование модератором: 5 сен 2016
  7. Werty4

    Werty4 Active Member

    Пообіцяли, що через дві неділі зявляться. Хоча по квартирі вже труби розвішені.
    Особливим БОНУСОМ було те, що зливна труба в кухні, а не у ванній - вершина архітектурної майстерності, б... Да ще й провод провели у квартиру не 4 мм2, а 2,5 - щоб не зажирались!
     
  8. little_ketti

    little_ketti Member

    Перший будинок!
    Давайте все-таки зробимо кроки до подачі газу в наш будинок! Якщо вже 2му будинку в акті пп пишуть умову про встановлення котла, то, можливо, дійсно це важливо. Дійсно я вперше бачу забудовника, який продав без опалення квартири і в цьому є плюс бо можна вибрати і труби і котел кращий, але ось таким нехорошим боком нам всім це вилізло ((( Це тільки забудовник винен в цьому, тому що мав попередити одразу, але я бачу там такі "всезнайкі" працюючи, що їм і байдуже і самі тільки дізнались... Від вини забудовника мучимось тільки ми з Вами...
    Ми не для того вкладали сотні тисяч гривень щоб не вірити що квартира все таки буде наша, вона буде це 100%! Котел і двері це одне з перших речей що має зробити кожен на початку ремонту. Всі ми збирали гроші на цей ремонт, давайте виконаємо ці умови.
    Я особисто не вірю, що нам до опалювального сезону не дадуть газ, вони ПОВИННІ, або ж забудовника просто з'їдять. Але ж давайте спробуємо цей останній крок назустріч, щоб потім не вини ти себе, що ми не використали всі можливості і залишились без квартир ще на одну зиму.
    Надіюсь на розуміння!
     
    Последнее редактирование модератором: 5 сен 2016
    Tymy, natali_happy, Лерчик и ещё 1-му нравится это.
  9. neighbor_new

    neighbor_new Active Member

    Пожалуй, повторю вопрос. Неужели никто не интересовался?
    Кто-то уже пробивал вопрос с оформлением прав собственности в ППО? Здесь: http://sakura-city.com.ua/news/pervyij-dom-zhk-sakura-vveden-v-ekspluatacziyu.html указано, что нужно обратиться к ним для получения деталей. Кто-то уже спрашивал?
     
  10. Форвардний (ну у нас 2 договори - майнові права і деривативу,щось таке). Можливо у "Сакури" інші умови, ми з Піонерського. Ми теж були дуже приємно здивовані)))
     
  11. Werty4

    Werty4 Active Member

    А можете підказати у якому це пункті написано. І якщо не важко процитувати його. Дуже дякую.
     
  12. Договір куплі-продажу майнових прав, пункт 2.5 цитую:" Сторони домовились, що у випадку, якщо за результатами обмірів відповідним суб'єктом господарювання у визначеному законодавстовом порядку загальна фактична площа Об'єкта нерухомості виявляється більшою або меншою від проектної площі, що визначена у Додатку №1 до Договору, ціна що підлягає сплаті Покупцем по цьому Договору підлягає уточненню. Таке уточнення застосовується в разі, якщо відхилення фактичного розміру загальної площі Об'єкта нерухомості за результатами проведення технічної інвентаризації відповідним суб'єктом госопдарювання у визначеному законодавстовом порядку є більшим або меншим від проектної більше ніж 0,5 кв.м. Так от)))
     
  13. Werty4

    Werty4 Active Member

    А у мене:
    "...уточненню. У разі, якщо фактична загальна площа Об'єкта нерухомості виявляється більшою, ніж проектна площа, що визначена у Додатку №1, Покупець сплачую Продавцю суму коштів, якої недостає, виходячи із того, що для мети такої доплати застосовують вартість 1 (одного) кв. м. Об'єкта нерухомості, наведена в Додатку №1 до Договору. Покупець зобовязується провести кінцевий розрахунок із Продавцем до моменту підписання акту прийому-передачі Об'єкта нерухомості."
    РОСТУТЬ!
     
  14. neighbor_new

    neighbor_new Active Member

    АУУУ. Тут есть живые люди, которые уже знают ответ??
    А кто-то уже пробивал вопрос с оформлением прав собственности в ППО? Здесь: http://sakura-city.com.ua/news/pervyij-dom-zhk-sakura-vveden-v-ekspluatacziyu.html указано, что нужно обратиться к ним для получения деталей. Кто-то уже спрашивал?
     
  15. Natalyao

    Natalyao Active Member

    Сказали в середине сентября по первому дому должны начать оформлять
     
  16. HoSe

    HoSe Member

    Всем привет! Во второй дом открыли проход, никто не занет?
     
  17. Ali-Ali

    Ali-Ali Active Member

    Сегодня был еще закрыт! Но в ОП сказали что в ближайшие два дня откроют.
     
  18. HOUSE_2

    HOUSE_2 Member

    Вопрос по котлам. Где и у кого получить проект на установку газового котла???
     
  19. natali_happy

    natali_happy Active Member

    Я перед установкою котла ходила з цим питанням в ППО. Мені сказали : Бачили там у вас є у вас дирка на такому коробі? Ось одразу під нею має бути котел)) От вам і план :)


    Другий будинок, готові?) Фото на даний момент!
     

    Вложения:

    Последнее редактирование модератором: 6 сен 2016
    Werty4 нравится это.
  20. HOUSE_2

    HOUSE_2 Member

    О но то вроде так. Вот только принимать работу по установки котла будут газовщики. И всё должно соответствовать проекту. И если будут нарушения то Вы будете переделывать и платить для решения вопроса в Вашу пользу.
     

Поделиться этой страницей