ЖК "Родинний Затишок"

Тема в разделе "Днепровский район", создана пользователем Htanya, 9 окт 2012.

Статус темы:
Закрыта.
  1. dior

dior Member

Наскільки мені відомо, то мітинг один уже був. А прийшли на нього АЖ, близько 100 людей! І це з усього РЗ і сусіднього комплексу. А на останньому зібранні інвесторів РЗ і того не набралося. Максимум, людей 50 прийшло.

2. investor204

investor204 Active Member

Так! Я і далі сиджу та читаю. Читаю вже багато років. Мітинг пропонують постійно. Але всі пропонуючи хочуть 100 -відсоткову явку інвесторів на мітинг. Тільки мітингів було надто багато, а майнові права не трансформувалися у квартиру, тому інвестори чекають коли їх очолить людина, або кілька людей, які реально здатні організувати інвесторів для отримання їх мрії в реальності. Тому пропонуйте реальні плани і за вами підуть інвестори на барикади.

3. gexman

gexman Well-Known Member

Одного или двух митингов недостаточно. Нужно их проводить до тех пор, пока власть нам хоть чем-нибудь не поможет. Cтройка уже давно заглохла полностью, да и последние события и бездеятельность власти должны заставить даже самых пассивных инвесторов принимать участие в митингах. Для того, чтобы перекрывать дороги хватит и 100-150 человек. И делать это нужно не у нас на районе, а поближе к административным зданиям (КМДА, администрация президента, ген.прокуратура и т. д.). Нужно бороться, а не заражать других пессимизмом. Даже если ничего не получится, то мы хоть будет знать, что сделали все, что могли.

Последнее редактирование: 25 авг 2016
  4. investor204

Вода водяниста, масло маслянисте. Скажіть будь ласка!, хто боїться ваших мітингів? Забудовник? Смішно. Влада? Ви їй сказали про себе, вона і заборонила будівництво та не пролонгувала оренду земельної ділянки. Тепер ви благаєте владу допомогти вам. Яким чином? Скасувати заборону будівництва і надати всі привілеї Войцеховському? Як міська влада може вам допомогти? Напишіть всім інвесторам. Тільки дуже прошу - без фантазій.

Владимир998 нравится это.
  5. gexman

gexman Well-Known Member

Заметил, что когда речь зашла о митингах, темные силы форума активизировались: пытаются отговаривать, сеять сомнения и пессимизм ). Если вы отрицаете митинги, как метод давления на власть, то хотя бы не вносите смуту среди тех людей, которые возлагают на них последние надежды. Никто вас не заставляет ходить на митинги, сидите на своем уютном диване и дальше...без вас справимся. Ну, а если вы тролль от застройщика, то Бог вам судья!

Последнее редактирование: 25 авг 2016
    IRINA72, Uran, Snvssw и ещё 1-му нравится это.
  6. lex4e

lex4e Well-Known Member

Вы б еще рассказали слезную историю о том что имеет место заговор против честной семьи Войцеховских.

Вы из какой секции?

Последнее редактирование модератором: 2 сен 2016
  7. dior

dior Member

А що ж ви крім читання нічого більше не зробили? Адже ж багато років читаєте?!!! Якщо ці люди не являються для Вас лідерами, то стан те ВИ для них лідером!!! Та таким як ви це СЛАБО!!! Ви тільки критикувати можете. А самі нічого не робите. Чекайте!!! Тільки якщо там найближчим часом не з'явиться дах, то почне руйнуватися і те що вже побудували. А ви читайте, критикуйте, чекайте і далі читайте! Або візьміть руки і ноги і почнуть щось робити. Самі не можете,то пропонуйте свої ідеї. Явно ж за багато років щось з'явилося. Або зберуть свою групу і теж щось робіть. "Одна голова добре, а дві краще!" Я думаю що і груп це теж стосується! То одна група писала звернення,ходила до депутатів..... А так буде дві. Їм більше мороки і роботи, може почнуть "шевелитися".

8. Denta

Denta Well-Known Member

А кому застройщик должен передать контроль над объектом?

Как вы собираетесь получать права собственности в незаконном объекте строительства ? С незаконными коммуникациями ?
    Приведите живой пример, кто-то получил уже право собственности во Флагмане или в Новой Волне? Субсидии на коммуналку есть-будут ?

А в этот раз будет 20 человек.

Последнее редактирование модератором: 2 сен 2016
  9. investor204

Опа! Опа! шо ви налетели шо пчелы на мед. шо сразу предъяви. шо сразу обидки включать. шо сразу тролли на х... шо курите чуваки? походу галюники у вас робя. Видать вы насправлялись, тока не живем мы в своих хатах, а сидим на уютных диванах и митингуем! и снова митингуем! а потом опять митингуем!
    Панове! Я з вами згоден, що мітинг - це впливовий важіль. Але це працює один чи два рази. І все. Потім це вже не мітинг. Це збори клубу постраждалих від лохотрону Войцеховського. Як би ви панове пояснили інвесторам, що мітинг має мету отримати нарешті квартиру з відповідними документами, а результатами мітингу будуть наступні дії -конкретизовано з датами та виконувачами. І ці дії не будуть йти в розріз чинного законодавства. То на мітингу будуть всі інвестори, та ще приведуть свої родини. Збирайте пропозиції від інвесторів, обговорюйте їх на форумі, дзвоніть і пояснюйте інвесторам, пишіть їм листи, зустрічайтеся з невеликими групами інвесторів. Об'єднуйте їх. А до цього ви прості зазивали на сходняк клубу вищезазаначеного.

10. Denta

Denta Well-Known Member

Текст трёхстороннего меморандума (ГО - Войцеховский - КМДА) в студию!

11. dior

dior Member

investor204 в ви були хоч на одному на мітингу? А на зібрання інвесторів ходите? Якщо ходите які пропозиції висували конкретно Ви?

Snvssw нравится это.
  12. Denta

Denta Well-Known Member

Согласна.

13. investor204

Нам треба розробити дорожню карту про створення товариства інвесторів, які отримають всі права на земельну ділянку та відсудити у забудовника кошти, що були виведені на рахунки Войцеховського. А потім найняти будівельну компанію для добудування та введення будинку в експлуатацію.

Firemind нравится это.
  14. Denta

Denta Well-Known Member

Теоретически это сработает, если осталось достроить чуть-чуть. А у нас ещё треть стройплощадки не освоена, с ней что делать - консервировать? Или подарить КМДА в обмен на право собственности почти достроенных секций?

15. investor204

КМДА не потрібні наші будинки. РЗ може спіткати долю Маргарити. Але інвестори повинні через КМДА вирішувати питання подальшого добудування РЗ. Якщо керівництво КМДА зрозуміє, що інвестори зможуть довести все до розуму - тоді вони допоможуть. А якщо ми хочемо бути для них геморем- тоді Маргарита. Але всі інвестори хочуть квартири з "пропиской" вже вчора.

16. Yasya-Alexander

Yasya-Alexander Active Member

"Новая полиция" не имеет право пробивать ip адреса,чтоб кого-то вычислить!)) Тем более не имеет доступа) Так что уберите дешовые понты))Я бы сказала какая у нас "полиция", но думаю и так все знают) Одно название!

Владимир998, dior и gexman нравится это.
  17. lex4e

lex4e Well-Known Member

Таке враження начебто це не я бігав по КМДА, депутатах, всіх поверхах, обзванював людей, збирав, робив пропозиції, в ви ))) Ви зовсім я так розумію не в курсі що відболося. що відбувалося, а вирішили нас тут поповчати трохи. Приходьте на зібрання, яке буде на наступному тижні, або на мітінг який теж буде не забаром і висувайте свої пропозіції. З дівану ви ЛОХ в першу чергу.

Snvssw, dior, Меркантон и 2 другим нравится это.
  18. investor204

Шановний! У Вас хибна політика. Якщо ви так вболіваєте за РЗ то повинні згуртовувати інвесторів. В РЗ всі інвестори лохи. Тому Ви і бігаєте по всіх поверхах. На зборах я на всіх був. На мітингах теж. Я в курсі всього, про що Ви так таємно натякаєте. Але сьогодні серпень 2016 року - а Ви бігаєте по поверхах. Розумієте. Сьогодні не 4 квартал 2013 року. Тому дякую Вам особисто за тяжку працю, що стосується РЗ. І щоб я Вас не повчав з дивану, прислухайтесь і до інших інвесторів. Може вони мають рацію щодо майбутніх дій. Ми повинні разом згуртовано отримати квартири, а не Маргариту.

19. Denta

Denta Well-Known Member

Наши члены ГО уже пытались решить проблему. Трёхсторонний меморандум пытались заключить за нашими спинами. И какие условия они там предлагали от лица всех инвесторов - история умалчивает, инвесторам 20/1 и 20/2 лучше этого не знать. Предлагалось заморозить эти секции, а 20/3 и 22 дом ввести в эксплуатацию и сдать за деньги инвесторов несчастных замороженных секций. ГО НАЛАЖАЛИ и не хотят признавать ошибок и выносить это на всеобщее обсуждение. Естественно, что КМДА такого меморандума не подпишет никогда.

Кстати застройщик договорённости выполняет. Он проводит строительные работы на нашей стройплощадке. Строит Флагман. Спасибо членам ГО за то, что договорились за строительство несчастных флагманцев.

20. lex4e

lex4e Well-Known Member

Стосовно згуртованості - тут я з вами згоден на всі 100. І повірте ми за це бьємося в першучергу - закликаємо діяти всіх. Ніякий таємниць - забудовник виявився мудаком повним, у нас була домовленість: ми сприяємо тому щоб місто йому не ставило паки в колеса, а він нас будував. Вийшло так, що він плюнув нам в спини, і тепер ми маємо зробити так щоб КМДА в решті-решт не проявляло ніякої жалості, бо ця паскуда дозбирає гроші і дрисне. Все банально і просто. На зборах я не раз закликав щоб люди хочь якось обєднували зусилля і думаю мінімальний костяк ми вже маємо.

Статус темы:
Закрыта.

Поделиться этой страницей