ЖК "Родинний Затишок"

Тема в разделе "Днепровский район", создана пользователем Htanya, 9 окт 2012.

Статус темы:
Закрыта.
  1. nadiya20/1

nadiya20/1 Active Member

Вставлю свої 5 коп. Особисто я сумніваюсь, що Кличко виділить гроші й буде добудовувати.
    Погрожувати відставкою Кличка несерйозно, ну лохонулись ми, то мер до чого.
    А ОТ ВНЕСТИ ПРОПОЗИЦІЮ ДО ТЕКСТУ ДОКУМЕНТУ-ЗВЕРНЕННЯ ДО КЛИЧКА ПРО НЕОБХІДНІСТЬ УЗАКОНЕННЯ БУДІВНИЦТВА ЖК НЕОБХІДНО!!!

АДЖЕ УЗАКОНЕННЯ - ЦЕ ГОЛОВНИЙ МЕСИДЖ НАШОГО СТРАЙКУ. ЧИ НЕ ТАК?!!!

Denta нравится это.
  2. dior

dior Member

Всім привіт і всіх зі святом! Читаю форум і чесно кажучи "офигеваю!" від деяких коментарів. Я інвестор 22 будинку. Там більше 250 квартир, якщо не помиляюся, з них 5 людей взяли ініціативу в свої руки і намагаються для нас щось зробити. Натомість деякі особи крім як "чухати собі потилицю" і виправляти граматичні помилки тих людей, не роблять більше нічого для того щоб отримати свою квартиру як найшвидше. (SABRINA_L я не вас мала на увазі) Чесно кажучи мені за нас соромно! Я ще дивуюся як наша ініціативна група ще продовжує свою роботу.

Snvssw и lex4e нравится это.
  3. lex4e

lex4e Well-Known Member

Якби той за кого ми так бьэмося щодо узаконення хочь щось робив - я з вами б погодився.

Найголовніше - ДОБУДУВАТИСЯ ТА ОСЕЛИТИСЯ. Узаконення - це відготртання уваги, щоб можно було далі виводити наші гроші. За пів року ми достатньо переконалися.
    А загалом, складіть своє звернення - ми таке складали вже.

Последнее редактирование модератором: 1 сен 2016
    dior и Светлана0 нравится это.
  4. Дядя САША

Дядя САША New Member

когда вы прекратите херню всякую писать противно читать

5. nadiya20/1

nadiya20/1 Active Member

Я запропонувала свій додаток про узаконення. На нєт і суда нєт.
    Але не треба вказувати, що мені треба складати, у мене зовсім нема таких повноважень та компетенції.

Поясніть будь ласка, мету мітингу. Я за мітинг. Але з яким гаслом ми прийдемо?

6. SABRINA_L

SABRINA_L Active Member

Я так поняла, что наш лозунг на ближайшем митинге - СКОРЕЕ ДОСТРОИТЬ ДОМ 22 И ЗАСЕЛИТЬСЯ В НЕГО

Denta нравится это.
  7. lex4e

lex4e Well-Known Member

Мітінг з вимогою притягнення до відповідальності забудовника та чиновників, які проявили свою бездіяльність і халатність.

шалаш нравится это.
  8. SABRINA_L

SABRINA_L Active Member

А КАК ЭТО УЛУЧШИТ НАШУ СИТУАЦИЮ?

9. Ромбик

Ромбик Active Member

Знаете что: Дядя Саша..... Хрень не хрень, а мы хоть где то можем написать как нас поимели. Вайцеховский нашёл 14000000 на заставу, а лифтов в нашем 22 доме дот сих пор нету. Инвестора 20/3 давно забыли о нашем существовании. Хотя кричали громче всех:- мы вас не бросим. Бомжи обжились на наших стройках. В отделе по РИ глядя тебе в глаза нагло доказывают что они работают. Бьются головой о стену и продолжают доказывать, что я слеп как -крот. Не для этого я горбатился всю жизнь, что бы какое то мурло жило в своё удовольствие.

Последнее редактирование: 24 авг 2016
    IRINA72, Yasya-Alexander и dior нравится это.
  10. Viktor2004

Viktor2004 Active Member

11. Nikola

Nikola Well-Known Member

Кличко деньгами не распоряжается. Этим занимается Киевсовет (Київрада), т.е. депутаты.

12. lex4e

lex4e Well-Known Member

Оновили зміст нашого звернення. Дякую) Кидаю нову редакцію:

Шановний Віталію Володимировичу!

Доводимо до Вашого відома, що після тристоронньої зустрічі, яка відбулася 26.05.2016 р., на якій були присутні представники ЖК «Родинний Затишок», ЖК «Флагман», Ваші заступники, представники комунальних служб та представник забудовника наших ЖК Войцехівський Віктор, який безпосередньо керує будівництвом та фінансовими надходженнями від інвесторів, будівництво ЖК «Родинний Затишок» майже не велося.

Ті звіти фінансових витрат, які нам надає забудовник, не відповідають фактичним витратам на будівництво. Зокрема, кошти, які надходять від виплат розстрочок та оплата додаткових метрів є достатніми для забезпечення задовільного темпу будівництва. Проте будівельні роботи є вкрай мізерними. На будмайданчику подеколи можемо побачити 2-3 робітників, які створюють вигляд зайнятості.

Ми вже вкотре наголошуємо на тому, що має місце факт нецільового використання наших коштів. Уточнення: людей поставили в умову, що невиконання їх зобов’язань, зокрема виплат по графіку, призводить до розірвання угоди з боку забудовника в односторонньому порядку, а забудовник, користуючись цим, виводить гроші з будмайданчику, і як наслідок, майже нічого не будує.

Поясню нашу позицію інвесторів. Ми вже рік звертаємось до Вашої ДОПОМОГИ. По факту на сьогодні квартири майже всі продані і люди завершують виплачувати залишки розстрочок або виплачують за додаткові метри. Найближчим часом і цих надходжень на залишиться. Сумарно ЖК «Родинний Затишок» не добудований більш ніж на 60%. Ця проблема набуває глобальних масштабів і торкнеться не лише інвесторів ЖК «Родинний Затишок», а і м. Києва в цілому. Недовіра до Войцехівського В. А. та всієї його родини перейшла всі межі. Ми не віримо йому, не бачимо в ньому порядності, чесності та головне ця людина не тримає свого слова перед інвесторами. Майже все, що ним обіцялось, не тільки не виконано, але й не виконано умисно. Тисячі людей ризикують залишитись без житла.

Ми змушені вже сьогодні починати судові тяжби проти забудовника і всіх державних установ, які мають діяти в цій ситуації ЗАХИЩАЮЧИ ПРАВА ПРОСТИХ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ, а не захищаючи існуючі та не існуючі закони та свавілля, яке вже призводить до масових протестів тисячі українців − їхня доля та їх родин розтоптана бездіяльністю та байдужістю.

Знайте, що сотні з нас налаштовані рішуче і після проходження всіх інстанцій готові звернутися до Європейського Суду з прав людини.

IRINA72, Y20, Меркантон и 3 другим нравится это.
  13. Lenin-F

Lenin-F New Member

Мій коментар був не задля образи, просто вважаю що листування має бути грамотне (можливо це моя суб'єктивна думка), раз вже взялись писати у "верхи". і я інвестор 22 б., і на зборах по можливості буваю, тому я з вами. Повторюсь не мала на меті когось ображати чи викликати агресію в свою сторону

gexman нравится это.
  14. dior

dior Member

І ще один "мордобій", а суті немає! Що це вам дасть? А кращому випадку дізнаєтеся у кого, самі знаєте що, більші?! А ліфта так і не буде, як і вікон, як і даху і всього іншого теж!!!!! Краще б цю єнергію і правильне русло направили! Є ініціативна група,вони чогось вже досягли,а якби і ви свою єнергію направили і правильне русло,то може б досягнень більше було! Кожен може щось робити, а обмежуються, переважна більшість, сварками на форумі! Хто не згоден з ініціативою групою пропонуйте свої варіанти - ціль то в нас одна!
    P.S. Я не входжу в цю групу, я лише їх підтримую. Поки що це єдині люди які намагаються хоч щось для нас всіх зробити!!!

Меркантон, Snvssw и lex4e нравится это.
  15. investor204

investor204 Active Member

Чытаю ваши маляви та прозреваю!
    - первое - бабло на достройку от бюджета мы не получим никагда. Есть закон Украины, который деребанит бюджетные надходження. В нем мы не прописаны.
    - второе - вам поначалу нада доказать шо бабло шо приходило от нас всех на счет застройщика ушло за работы которые не выполнялись стройматериалы не покупались и конешно на счета Войцеховского.
    - трете - ми не прости громадяни - ми инвестори.
    Але ми можемо винести недовіру забудовнику, як інвестори через КМДА, суд з подальшою перевіркою всіх оплат забудовника. Хто цим буде займатися, де взяти кошти на суди? Мітінг нам хату не дасть. Нам треба розробити дорожню карту про створення товариства інвесторів, які отримають всі права на земельну ділянку та відсудити у забудовника кошти, що були виведені на рахунки Войцеховського. А потім найняти будівельну компанію для добудування та введення будинку в експлуатацію. А спитайте всіх інвесторів - вони цього хочуть?

Владимир998 нравится это.
  16. lex4e

lex4e Well-Known Member

Краще давайте посидимо, попостерігаємо чим весь цей каламбур закінчиться.
    Насправді Ваш план с точки зору законності - єдиний варіант, но Ви просто не в курсі всіх процесів, що відбуваютьься. Цей план навіть не спрацює, але сидіти і спостерігати - нейгірше.

Славный парень нравится это.
  17. dior

dior Member

Більшість інвесторів хоче щоб їм все принесли на блюдечку! А якомусь сенсі я їх розумію: ми вклали гроші в будівництво, яке мало б давно закінчитися. Та маємо що маємо! Самі винуваті, чи, можливо, влада, а може обставини..... у всих по різному. А квартир немає ні і кого!!! Хто точно провинився - так це забудовник. А його застава - це, явно, не заощадження на "чорний день" - це і є наші ліфти, дах, вікна, комунікації....... От і думайте. Можна вийти на мітинг і вимагати конфіскації його майна на користь інвесторів, можна ще чогось вимагати на нашу користь! Але робити це треба разом! Тому що як не крутіть але "один в полі не воїн"! А можна й далі сидіти на дивані і чекати з "моря погоди". То вже що кому до вподоби.

А Ви можете і далі просто сидіти і читати!

18. investor204

investor204 Active Member

Гаразд. Не спрацює! Бо кошти ми не отримаємо. Але що ви пропонуєте : мітінг, далі :європейський суд, потім - що? Напишіть свою програму про отримання замість майнових прав - приватну квартиру з відповідними документами.

19. gexman

gexman Well-Known Member

В Европейский Суд и в Гаагский трибунал иски подавать - это, конечно, хорошо, но о том, что мы собираемся прибегнуть к митингам, прямым текстом в обращении не написано... Создается впечатление, что ГО митингами только пугает и проводить их не собирается в ближайшем будущем, то есть планирует и дальше бегать по кабинетам.
    Считаю, что можно чего-то добиться только посредством митингов, а все остальные методы давления на власть должны быть приложением к ним.

Последнее редактирование: 25 авг 2016
  20. Арчер

Арчер Well-Known Member

Если в ближайшие 48 часов не будет достигнута договоренность с застройщиком о передачи контроля над обьектом, тогда будут и митинги и 200-300 заяв в ГПУ и полицию и т.д. А текущий застройщик переедет жить в сторону лукьяновки... С номинальными директорами я думаю мы договоримся , иначе поедут в гости к нему. Главное чтоб не сбежал...

Статус темы:
Закрыта.

Поделиться этой страницей