В мене другий корпус, другий поверх, перша секція, третя черга) а в остальгих навіть на першому є видові
22.08.2016 Доробляють 7-й поверх 1-го корпуса і закладають 8-й поверх. Завершують дах 2 корпус секція 2. Крутять перегородку-арку між 1-м та 2-м корпусом, буде вона по ідеї геометрично рівною, я думав вона буде як арка вигнутою... хоча там можуть зробити ще впритул кілька квартир... і скоріше за все це буде газоблок. Частина другого корпусу , секція 1, котра прилягає до 2-го корпусу - секція 2 будується з газоблоку, по ідеї так буде до самого верху ( 10 поверхів )... чим це пояснити ? я поки не оприділився з таким не самим стандартним рішенням. Але скоріше за все банальна економія, часу, матеріалів... Хоча на загальному плані те місце зовсім не так позначене... Там мав бути розрив. Сьогодні засипають асфальт біля "поребрика" ) Уже все виглядає набагато приємніше .
Подскажите, пожалуйста, во сколько обходится коммуналка в среднем в летние месяцы в квартире 35 кв.м? Так там видовое окно, разве нет?
к сожалению нет, во всем втором корпусе на вторых этажах будут обычные окна, разве что тем у кого терасса сделают какой то проход)
посмотрел только что на опалубку , там где частично кладут газоблоки , так вот газоблоки не являються несущей опорой для потолка!
Я цей момент аналогічно думав. Ладно якщо це жилий будинок ну 2 поверхи... а тут 10-ть буде. Більше а ніж економія, закупили газоблоку більше ніж треба і мабуть ліплять як є ... Ну , будівельникам скажуть - вони із золота будуть ліпити... тут логісти тупого включили
Можливо щоб зменшити навантаження на арки, стіни над ними роблять з газоблоку, це єдина можлива причина
Я підписав петицію - Приєднати Софіївську та Петропавлівську Борщагівки до Києва та створити новий адміністративний район Києва (Борщагівський район). : https://petition.kievcity.gov.ua/petition/?pid=4292
красава, візьми пиріжок з полки. П.с. а тепер молимось, щоб встигли добудувати і ввести в експлуатацію наш жк до того як приєднають до Каєва. Всі наші податки теж підуть в Київ, а звідти наврядчи будуть виділяти великі кошти на наш "район"
Можна я візьму не один а хоч два, з полички, один тобі ) Такі рішення не приймаються за 1-2 дні чи місяці, це на майбутнє. Податки ?хм... ти ж молоде покоління, маєш знати - що податкова система не так працює як тобі підказують суфлери... Із всіх плюсів та мінусів даної петиції - бачу більше плюсів. P.S. Твоя квартирка після втілення даної петиції в життя одразу ж виросте в ціні мінімум на 15%.
Не обов"язково продавати. Якщо Борщагівку приєднають до Києва - то автоматично вся нерухомість підніметься в ціні. Купується квартира в селі П.П. Борщагівка а допустим через 2 роки це буде м. Київ
Всем добрый день. А что за новость с выкупом парковки за 3 корпусом? Всех попросили убрать автомобили.
Говорят, жек сказал, что места проданы и дальше там нанесут разметку и передадут в пользование владельцам. Хочу завтра позвонить в ЖЭК и узнать. Конечно такое не радует