Няня для школярів

Тема в разделе "ЖК Европейське місто", создана пользователем Елена 1Д, 25 июл 2016.

1. Елена 1Д

Елена 1Д New Member

Потрібна няня для першокласниці, а саме забирати першокласницю із Крюківщинівської ЗОШ в 16-00 і до 19-30 перебувати поруч з дитиною. Вимоги порядність та відповідальність. Заробітна плата договірна. Живемо в будинку 1Д. Звертатися за телефоном 097-752-15-16 Лєна.

2. lena_5et

lena_5et Active Member

Доброго дня, працювала з дітьми 11 років.На постійно роботу та підробіток не шукаю, не впевнена що 5 днів на тиждень в цей час вільна буду,але при необхідності і вільного часу без проблем проведу час з дитиною!!!Проживаю в 1 Г будинку, можливо і в мене вдома очікувати на батьків!!

3. Kendziora

Kendziora New Member

Добрий вечі! Також живемо в будинку 1г. Шукаємо няню для хлопчика 8 років. Потрібно забирати зі школи в Кадетському Гаю. Школа працює до 18:00 ми додому приїжджаємо о 19:00-20:00. Можете розглянути?

4. lena_5et

lena_5et Active Member

Нажаль ні, мені Кадетський гай взагалі незнайомий ....

Последнее редактирование модератором: 8 ноя 2016
  5. Kendziora

Kendziora New Member

Напишіть, будь ласка, свій телефон

6. English Teacher

English Teacher New Member

+38 095 460 84 03

7. English Teacher

English Teacher New Member

раз все детки уже учат английский - это здорово! приятно , что вы заботитесь о будущемyr9

8. Елена 1б

Елена 1б New Member

Шукаю няню для першокласника. Потрiбно дитину забирати зi школи та провести з ним годину-двi. Максимум до 19.00. можливо хтось теж iде в цьому poцi до Крюкiвщинськоi ЗОШ та зможе завозить мою дитину додому(за окрему плату) Вул.Жулянська 1б? Буду вдячна за допомогу.

9. boss kaktys

boss kaktys Member

Прохання всіх небайдужих підтримати петицію про недобудову корпусу школи № 1 в м. Вишневому
    Распространите по вайбер-группам
    https://petition.kor.gov.ua/petition/?pid=3324

Поделиться этой страницей