ЖК Молодежный городок, Крюковщина, ул. Одесская

Тема в разделе "ЖК Молодежный городок", создана пользователем Alenka 21, 8 апр 2012.

1. Gremlin

Gremlin Member

Сегодня с Одесской 32 первое парадное с лестничной площадки был украден ДЕТСКИЙ велосипед!!! И это не первая кража в подъезде!!! Понятно,что велосипед уже не вернуть, хочется предостеречь,не оставляйте ничего в подъездах и на лестничной клетке!!! Будьте осторожны!!!

2. Grizvold

Grizvold Active Member

Двері усіх під'їздів обклеєні оголошеннями про крадіжки і з проханням НЕ лишати особисті речі без нагляду у під'їздах.
    Але попри попередження при вході в під'їзд стоїть купа колясок, великів ітд...

3. Ekaterina_z

Ekaterina_z New Member

Честно говоря я вообще первый раз вижу, что оставляют свои велосипеды и т.д. в подъезде....напоминает общежитие... а потом еще и возмущаются, что украли... интересные люди )))))))

4. julia)))

julia))) Member

а у вас дети есть?)

iricha нравится это.
  5. Ekaterina_z

Ekaterina_z New Member

Нет, но будут))) но я все равно не буду оставлять свои и детей вещи в общедоступном месте))))

6. julia)))

julia))) Member

ну це діло звичайно особисте, але коли ви по два рази на день будете зносити дитину, пакет з речами і грашками та велосипед дитячий чи каляску з 3,4 чи 5 поверху, то я думаю думка у вас трохи зміниться))))) простоі всі розраховують що ми живем в цивілізованому комплексі де всі своі і нема кого боятись, а виходить не все у нас так добре(((

iricha нравится это.
  7. Ekaterina_z

Ekaterina_z New Member

Все свои, но территория без охраны, без ограждений, а в подъезде какая безопасность, код на двери, который можно угадать с первого раза??)))
    Потому я и говорю, что оставлять вещи на виду - не серьезно)
    Да и все равно....свои, не свои, но люди разные.... давно уже пора понять, что в современном мире доверять стоит только себе

8. Gremlin

Gremlin Member

Мда, такое чувство,что раз оставили,значит можно и украсть...вообще суть в том,что здесь воруют и пофиг,что детский, и по сути прошлись по этажам и вы смотрели и дождались,когда оставили и как обычно никто ничего не видел,и объявления жека до одного места,х отя бы код за все время хоть раз поменяли, и мы не одни оставляем вещи,коляски, для коляски даже пандуса нет из подъезда,а попробуйте её туда сюда на 4й этаж поносите за день пару раз.

iricha и Ирина26 нравится это.
  9. Поділля

Поділля New Member

Позавчора на другому поверсі будинку 38 по вул. Одеськіій знову була вечірка "ГАЗ-КВАС" з діджеєм Буйним та МС Безстрашним. "Девушки рыдают матросы смеются".
    Десь 2 -3 тижні тому тут вже обговорювали їхнє попереднє міроприємство. Хоча це я напевно такий сноб, а бо заздрю. Добре коли люди 10 разів можуть грати новосілля це показник))).

І ще звертаюся до мешканців Одеської, 34 та сусідніх будиніків. Там здається в 4 чи 5 підїзді живе справжній РЕНЕГАТ. В нього моторолер із повною, на мій слух, відсутністю глушника. Давайте скинемося йому на придбання такого??? Бо може хтось не витримати і спалити бідолагу))) "Земля дрожыт от мощности такой, когда он жмет на газ наш Вася"

King Lion, UJN и Опасная нравится это.
  10. Опасная

Опасная Well-Known Member

Сусід, що все ще продовжує "святкувати", живе в повній ейфорії від "нарешті переїхали" і власного помешкання. Головне, щоб у них ця ейфорія не затягнулась на рік, як от у нас у сусідів:cool:
    Практично щотижня і застілля :wall:

Последнее редактирование модератором: 23 авг 2016
  11. iricha

iricha Member

А я не розумію чому когось так харять квіти, я не бачу тут нічого поганого, у нас біля Заміської 2 теж посадили. І чому зразу якесь?

12. Опасная

Тому що це як мінімум повний несмак:cool:
    Кому хочеться квітів - хай замовляють ящики та вішають біля вікон.
    І вигляд нормальний і газони не псуватимуся.

А біля Заміської ще газону немає. Тому й квіти ніхто не чіпає, поки що

Последнее редактирование: 16 авг 2016
    Grizvold нравится это.
  13. Поділля

Поділля New Member

Скільки людей стільки й думок. От мені наприклад не подобається назва нашого містечка "МолодЁжнЫй ".

14. zver_SICH

zver_SICH Moderator

Оголошую збори для зміни назви на "Старечий"stesn9us

Evgeniy 1984 и politikanka нравится это.
  15. Поділля

Поділля New Member

Я думаю Ви зрозуміли, по виділених літерах, що мені не подобається. Не зміст, а...
    Ну добре напишу прямо: сприймаю лише назву "Молодіжне містечко".

Последнее редактирование: 16 авг 2016
  16. Опасная

Ну а я про що?
    Іншими словами - у одних людей є почуття гумору, у інших немає; у деяких є музичний слух, у інших немає; у одниїх є почуття смаку, а у деяких, нажаль, немає....
    Прикладів багато, одним із них можу навести, коли більшість мешканців замовляють вікна в тон до кольору фасаду, або якісь нейтральні білі, а деякі, щоб виділитись, якогось божевільно-диссонансного кольору:cool:
    По 723 маршруту навпроти Крюківщинської школи збудували будинок (здається Вишнева Оселя), і деякі сусіди вже зашклили балкони, більшість у тон до фасаду, а деякі в кислотно-салатовий, якийсь навіть жовтий кольори :wall: тому про шо можна говорити?

чесно кажучи, мені ні українською, ні російською назва нашого ЖК не подобається tiho-wa
    Це, мабуть, чи не єдина річ, яка не подобається....:rolleyes:
    А решту поки або вдавалось змінити, або змінити своє ставлення;)

Последнее редактирование модератором: 24 авг 2016
    burun нравится это.
  17. Solomon

Solomon New Member

Продам 1-ую кв. Загородная, 4. 35 м2 (реальных 37) без ремонта.
    Планировка: http://mgorodok.com.ua/kvartiry/3-ochered/zagorodnaya,-4/
    Первый подъезд, второй этаж, окна на запад. Номер квартиры №9
    Цена 19 000 у.е.

Продам 1-ую кв. Загородная, 4. 34 м2 (реальных 36) без ремонта.
    Первый подъезд, третий этаж, окна на восток. Номер квартиры №18
    Цена 18 500 у.е.
    Телефон: 093 417 3000, 093 421 13 67

18. zver_SICH

zver_SICH Moderator

В 24 будинку буде магаз "Обжорка"... пропоную його спалити!!!!tiho-wafriends

Performance City? Progresive Town?:beer:

Опасная нравится это.
  19. Поділля

Поділля New Member

Та я не натякав палити чи ще щось. Трохи пізніше я пограюся з назвою в інший більш цікавий для мене спосіб. А магазини тут скоро можуть відкритися не тільки "обжорки".
    Діти гуляють, а мами з татами курять і бухають - потрібно ж знімати стрес після важких трудових буднів.

Опасная нравится это.
  20. Опасная

та ну його....
    по факту, назва ЖК абсолютно ніде не відображається окрім реклами від забудовника. Навіть зупинка без назви (слава богу).
    так шо скоро будівництво скінчиться, а відділ продажу лишиться:).
    Вивіска на відділі продажу , думаю, зміниться, як тільки розпочнуть піарити новий ЖК навпроти нашого:cool:
    Хоча, як подумаю про можливі варіанти замість Молодіжного..... перші ідеі шось на зразок ЖК Лісовий, чи Крюківщинский, то хай вже буде те Молодіжне містечко:super:

Поделиться этой страницей