Потрібна няня для першокласниці, а саме забирати першокласницю із Крюківщинівської ЗОШ в 16-00 і до 19-30 перебувати поруч з дитиною. Вимоги порядність та відповідальність. Заробітна плата договірна. Живемо в будинку 1Д. Звертатися за телефоном 097-752-15-16 Лєна.
Доброго дня, працювала з дітьми 11 років.На постійно роботу та підробіток не шукаю, не впевнена що 5 днів на тиждень в цей час вільна буду,але при необхідності і вільного часу без проблем проведу час з дитиною!!!Проживаю в 1 Г будинку, можливо і в мене вдома очікувати на батьків!!
Добрий вечі! Також живемо в будинку 1г. Шукаємо няню для хлопчика 8 років. Потрібно забирати зі школи в Кадетському Гаю. Школа працює до 18:00 ми додому приїжджаємо о 19:00-20:00. Можете розглянути?
Шукаю няню для першокласника. Потрiбно дитину забирати зi школи та провести з ним годину-двi. Максимум до 19.00. можливо хтось теж iде в цьому poцi до Крюкiвщинськоi ЗОШ та зможе завозить мою дитину додому(за окрему плату) Вул.Жулянська 1б? Буду вдячна за допомогу.
Прохання всіх небайдужих підтримати петицію про недобудову корпусу школи № 1 в м. Вишневому Распространите по вайбер-группам https://petition.kor.gov.ua/petition/?pid=3324