Обслуговування будинку

Тема в разделе "ЖК Вишневий затишок", создана пользователем beloterkovskiy, 16 май 2015.

1. Та кожен хоче платити меньше, і я не виключення. Але якщо 50% платить а 50% ні, то знову буде погана якість обслуговування будинку, хоть 10 раз кантору міняй. Перший рік показав що більшості власникам побарабану, і це буде хронічною проблемою. Для експеременту можемо змінити кантору, але враховуйте той факт ,що всі кантори спілкуються одна з одною, і ось перед тим як брати нас на обслуговування нова організація дізнається що в нашому будинку 50% не платило. Як ви думаєте, на яких умовах вони нас приймуть, і по якій ціні?

2. Roach

Roach Member

Питання не в ціні, а у відношенні Кацапа до людей. Якщо він каже:"Спочатку заплати, а потім я вкручу лампочки чи приберу на поверхах", то вже зрозуміло, що він прийшов заробляти бабло, а не виконувати свої обов'язки. Саме тому всі з ким я спілкувався, шлють його на.. Порівняйте ціни і якість сусідніх новобудов.. Платять 4-5 грн, але газон зелений, дерева ростуть, в під'їздах чистота. В нас хоть щось схоже є? Чи може лампочки 25W не підтверджують жлобство вищевказаної людини? (я навіть не знав, що такі існують :))

3. >hbq

>hbq New Member

я за собрание и решение данного вопроса. Когда планируете собрание?

4. Ой, я Вас прошу. Я вже 4 рази ходив на збори де було три каліки, 90% забивають на збори. 10% нічого не вирішить. Я думаю як ліфти виключать то й зберемось:D.

5. Good Kid

Good Kid Member

У нас на этаже лампочки не вкручивают уже 3 месяца. Не плачу принципиально.

6. Ну не знаю, ми завжди телефонуємо приорітету і у нас все є.

Александра Уманец нравится это.
  7. Good Kid

Good Kid Member

Я так понимаю вновь тариф будет 4,6. Что будем делать?

8. Roach

Roach Member

Кто за то, чтобы создать ОСББ и сменить поставщиков некоторых услуг?

Ксения_105 нравится это.
  9. Good Kid

Good Kid Member

Не знаю как ОСББ, но этот приоритет надо менять

10. Roach

Roach Member

Кроме них, Ресурсы тоже наживаются на доме. Они отключают батареи в коридорах, а тариф остается прежний. Расход тепла по стоякам это не меньше 100грн с каждой квартиры. Получается неплохая экономия для них, но не для жильцов. У нас есть время до июля что то решить, иначе останимся со своими проблемами.

11. viktor s

viktor s New Member

Хтось встановив тепловий лічильник і куди треба звертатись

12. tulup

tulup Member

Встановив рік тому. 7000 грн. Звертатись в Ресурсозбереження.

13. Roach

Roach Member

Наш дом не подпадает под конкурс на выбор обслуживающей организации. По этому жильцам двух очередей некуда спешить. Группа активистов собирает информацию о тарифах и правилах создания ОСББ. В ближайшее время будет проведено собрание, на котором все расскажут более подробно.

14. Роксі

Роксі New Member

Щодо обслуговування, то прийшла квитанція за травень місяць, хоча договір ми ще не заключили і послугами відповідно не користуємось. На скільки мені відомо, то близько 70 осіб вже заключили договір. Хотіла запитати скільки людей входить в групу активістів, бо ж ті активісти повинні представляти інтереси всіх жильців? Думаю, що вже з осені більшіть заселятиметься, тому потрібно вирішувати ці питання найближчим часом.

15. tulup

tulup Member

По поводу мусорных баков.

Кто есть на фейсбуке, возьмите приложенные фотографии, пожалуйста, и отправьте их на страницу Ресурсозбереження/БК Приоритет.

С понедельника также прошу всех небезразличных соседей звонить в БК Приоритет (044 502 94 34) и жаловаться по поводу баков возле четвертого подъезда. Я сам тоже буду звонить и жена тоже, но чем больше нас пожалуется, тем лучше. Если не перенесут баки, то придется, наверное, жаловаться в горсовет и санэпидемстанцию, у кого есть контакты и идеи - прошу подсобить.

Я читал объяву, типа украли баки 29.06.16, но я-то тут причем? Есть место для баков отведенное, и это не моя проблема что они это место не согласовали с жильцами прилегающего домохозяйства. Как вариант, можно добавить те самые три бака к мусорке 19-го дома и будем туда носить, близко же ведь. WP_20160702_13_54_13_Pro.jpg WP_20160702_13_55_34_Pro.jpg WP_20160702_13_55_43_Pro.jpg

16. tulup

tulup Member

Звонил, общался с Ярославом. Сказали мне, что они в курсе ситуации и типа решают. Соседи, не будьте пассивными, звоните много и часто.

Еще сегодня узнал, что оказывается есть предписание городского совета перенести мусорку на то место, откуда украли баки в прошлом месяце. Так что сейчас предписание нарушается, это еще один агрумент в нашу пользу.

17. Ксения_105

Ксения_105 New Member

Добрый день. А что с собранием? Будут ли оповещать собственников квартир? И кто эти активисты? Как будущему жильцу даного дома хотелось бы принимать непосредственное участие в процессе создания ОСББ.

18. Андрій

Андрій Moderator

Доброго дня, сусіди!
    Спробував написати на сторінці БК "Пріорітет". Поки допис не відображається. Можливо, чекає модерації.

https://www.facebook.com/БК-Пріорітет-1595093254086320/posts

У кількох словах суть звернення

==================

ДЕРЖАВНІ САНІТАРНІ НОРМИ ТА ПРАВИЛА
    утримання територій населених місць

2.6. У разі застосування планово-подвірної системи збирання побутових відходів на об'єктах благоустрою населених пунктів мають бути виділені спеціально обладнані майданчики для розміщення контейнерів для зберігання побутових відходів (контейнерні майданчики) із зручними під'їздами для сміттєвозів.
    2.7. Контейнерні майданчики повинні мати водонепроникне тверде покриття та бути обладнані навісами, огорожею та ізольовані від об'єктів обслуговування населення, господарських дворів і магістральних вулиць смугою зелених насаджень шириною не менше 1,5 м, не повинні бути прохідними для пішоходів і транзитного руху транспорту.
    2.8. Контейнерні майданчики повинні бути віддалені від меж земельних ділянок навчальних та лікувально-профілактичних закладів, стін житлових та громадських будівель і споруд, майданчиків для ігор дітей та відпочинку населення на відстань не менше 20 м.
    На території садибної забудови населених пунктів відстань від контейнерних майданчиків до меж присадибних ділянок зі сторони вулиць повинна складати не менш як 5 м.
    Місця розміщення контейнерів для зберігання побутових відходів на присадибній ділянці та відстань від них до власного житлового будинку визначає власник цього будинку з додержанням правил добросусідства.
    Спірні питання щодо місць розміщення контейнерів для зберігання побутових відходів на території присадибної ділянки розглядаються у порядку вирішення земельних спорів згідно з законодавством.
    2.9. Місця розташування контейнерних майданчиків на об'єктах благоустрою населених пунктів визначаються у складі проектів будівництва житлових і громадських будівель і споруд, а для території садибної забудови - у складі проектів детальних планів цих територій.
    2.10. У виняткових випадках в районах забудови, що склалася, де немає можливості дотримання відстаней, зазначених у пункті 2.8 Санітарних норм, місця розташування контейнерних майданчиків встановлюються комісією за участю посадових осіб спеціально уповноважених органів містобудування та архітектури і державної санітарно-епідеміологічної служби, а також представників балансоутримувача будинку та органу самоорганізації населення. Комісією складається акт довільної форми щодо місця розташування контейнерного майданчика, який підписується всіма членами комісії у чотирьох примірниках для кожної із сторін.

http://zakon5.rada.gov.ua/laws/show/z0457-11/conv

==================

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
    з організації збирання, перевезення, перероблення
    та утилізації побутових відходів

2.1.2. За контейнерною схемою тверді, великогабаритні і ремонтні відходи збирають окремо у контейнери різної місткості, розміщені на контейнерному майданчику.
    Контейнерні майданчики повинні мати водонепроникне покриття, з обов'язковим облаштуванням його навісом та сітчастою огорожею для обмеження доступу тварин до цих об'єктів та за можливості огородженим зеленими насадженнями.
    Майданчики для контейнерів на коліщатах рекомендується обладнувати пандусом від проїзної частини та огородженням (бордюром) висотою 7 - 10 см, що унеможливлює скочування контейнерів убік.

http://zakon3.rada.gov.ua/rada/show/v0176662-10/conv

==================

Є серед нас юристи – підготувати скаргу від нас на БК "Пріорітет" за порушення санітарних норм – необладнання контейнерного майданчика?

19. Ксения_105

Ксения_105 New Member

Доброго дня. Я юрист, можу підготувати скаргу.

20. Андрій

Андрій Moderator

Із задоволенням поставлю свій автограф під скаргою.
    Наша обслуговуюча організація вирішила перекласти свої проблеми на наші плечі.
    Пропоную скаргу адресувати міському голові – нехай буде реакція й наша, не лише наших сусідів із навколишніх будинків. Копію можна адресувати БК "Пірорітет".

Поделиться этой страницей