ЖК Сакура

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем Trump... Donald Trump!!!, 9 ноя 2014.

  1. natali_happy

    natali_happy Active Member

    До речі, за котли! Давайте пришвидшемо процес! Нам вчора пообіцяли смс-розсилку, але давайте не чекати її, а самі хто постав вже котел одразу набераєте ППО і кажете -квартира така-то котел стоїть. Спробуєм.
    Надіємось на краще, але готові до... всього!
     
  2. Ali-Ali

    Ali-Ali Active Member

  3. Tymy

    Tymy Active Member

    По тсн показували цей матеріал,там люди піднялися не на шутку,залетіли в сесійну залу там саме засідання депутатиків було,то принесли воду в пляшці набрану в ставочку поряд із свалкою (вода була чорна як нафта)і заключення екологів а там в заключ.було ой-йой-йой ну плюс були самі екологи які розяснили те що ця вода просоч.в грунт і потрапляє до скважин з яких ми п'ємо воду іт.д.і т.п.було зразу в письмовому вигляді+затверджено депутатами звільнення керівника і помічника(не пам'ятаю якої установи) які до цього причепні+судебне розбирання.з ними.Адже мусор львівський мав попадати на мусороспалюючий завод,але це показалось за дорого їхнім представникам от вони тихенько за грошики договорилися з цим керівником,якого звільнили відбашляли йому грошиків і почали звозити....короче якось так,можливо не все внятно,але я сюжет мельком бачила от шо запам'ятала тей пишу.В кінці там перегородили тереторію,поставили охорону щоб нікого не пропускати +місцеві активісти позмінно чередували з охороною щоб перестрахуватись в правдивості мерії ну +вирішувалось питання куди діти весь мусор який назвозили і назносили всім кому було не лінь,адже там ніякої не повинно бути свалки.
    Я думаю якби після сюжету тсн продовжувалась та сама картина-то місцеві мешканці знову позвали б тсн кореспондентів.Короче якось так,якщо в когось є друга вже інфа то поправте мене))))
     
  4. Ali-Ali

    Ali-Ali Active Member

    Я в шоке!
    Я там очень часто на озере "Крючок" с детьми отдыхал, а вот куда теперь ехать везде грязь. И как пить воду, ужас!
     
    Последнее редактирование: 1 авг 2016
  5. Tymy

    Tymy Active Member

    Ну наскільки я зрозуміла,то це не озеро Крючок а якийсь такий маленький ставочок...
     
  6. Ali-Ali

    Ali-Ali Active Member

    Надеюсь!
     
  7. VadymUsyk

    VadymUsyk Member

    О возрадуйся первый дом, сегодня были на сакуре, обратили внимание на установленный газовый распределитель. Да, хотели попасть в ППО, а он, как оказало, не работает в воскресенье.

    По первому дому:
    Срач ужасный, кроме второго подъезда, где вчера поубирали, куча мусора. Внутри в подьездах ппц как грязно, углы отбиты, стены залапаны, пятна и грязь. Не пойму почему жильцы сами не увирают пока что свои этажи и лестничную клетку. Как бы вам было не приятно читать, можете бросать "какашкти" что это не мой дом и не мои проблемы, но у Вас СВИНАРНИК. Потом будете ныть, что вам жэк не освежает ремонт.

    По второму дому:
    Из того что видел из окна, делаю придомовую территорию, крайние подъезды - уже оформлены входы, стоят двери везде, тянут вокруг дома бордюр, с обратной стороны все готово (нет только земли в клумбах), и на заднем дворе уже красят трубы газовые... По-маленьку дело движется.

    По третьему дому:
    Уже разбили сваи по всему периметру, и практически полностью залили бетоном, сколько цоколь, а дальше как гриб вырастет дом, по тихоньку дело движется. Потому ниже фотки надвигаюегося на Первый

    дом газа) и 2 вопроса:
    1. Первый дом, когда Вы получали ключи, Вы подписывали акт приема передачи?
    2. При чем тут пуск газа к установке котла? Есть счетчик, ставиться пломба, нафига вешать котел до пуска?
    20160731_133649.jpg
     
    Tanichka, Ali-Ali, natali_happy и 2 другим нравится это.
  8. Лерчик

    Лерчик Active Member

    Тем не менее, скорее всего вода в той или иной степени заражена и в близлежащих водоемах.
     
  9. Sabbah

    Sabbah Active Member

    Три дні не був біля компа, а тут понаписували як на дипломну роботу.
    По усьому написаному у мене є декілька питань:
    1. Загадковий персонаж під псевдонімом "Альбіна", я ж Вам ще після другого Вашого поста казав - фантазії і вигадки людей які якимось чином відносяться до співробітників забудовника нас не цікавять. Досить вже нести ахінею, краще б вже мовчали.
    2. Збори треба починати збирати заздалегіть, а не за два дні. Ось тому мало людей і було.
    3. Пропоную зібратись 13.08
    4. Найнезрозуміліше для мене. Я вважав, що збори були проведені для того, щоб дізнатись істину причину, чому нам не підключають газ. Застройщик казав про 90% котлів, газове господарство казало, що вперше чує про 90% котлів. Так от... Ви задавали це питання? Питали, якого .... нас за лохів тримають? Судячи з коментів, то Вам ще раз повісили лапшу про котли, Ви всі в неї дружно повірили, і вже самі почали агітувати за установку котлів інших інвесторів. Хоча котли не мають ніякого відношення до пуску газу!!!
    5. Скажу за себе - до отримання правовстановчих документів, ніякого котла навіть купляти не будемо.
     
  10. Tymy

    Tymy Active Member

    звичайно задавали питання про причину того що не пускають газ,звичайно говорили про те,що каже газове господарство.Вони один на одного просто грузять тай все,крім того як послухати їх і ще раз повірити у нас не було іншого вибору.А теперер давайте хтось другий організовуйте і збирайтеся і ідіть щось дізнавайтеся можливо вас не розведуть як "лохів"І ви щось доб'єтесь конкретнішого.А з приводу того що мало днів на те щоб зібралися люди-повна маячня,можна і за сутки організувати все,просто все залежить від самих людей.Адже на форумі підписалось значно більше людей що вони будуть присутні у суботу а явилась тільки половина.От і все.Якщо Ви думаєте,що вам конкретніше щось скажуть,ви впевнені,що знаєте як на них надавити-вперед.Ми тільки За....
     
  11. Уважаемый "Sabbah"!
    Во-первых, молчать я не собираюсь (и не надо затыкать рот), так как являюсь таким же инвестором как и вы, имею полное право обсуждать здесь все вопросы и говорить о том о чём слышала и от ППО и от отдела продаж.
    Так что давайте не будем ругаться, так как нам ещё с Вами жить по соседству.

    Во-вторых, всё что говорили по поводу котлов, мы не с потолка все взяли, то что нам сказали то и обсуждали. Ну и называть котлы "лапшой" ну как то...... Я считаю что это не мало важно для нас.

    Вы не хотите ставить котел, так не ставьте!! Или может вы являетесь экспертом по установлению котлов?? Так может тогда расскажите нам всем, как тогда происходят все эти процедуры по подключению, в чём тогда проблема?? Мотет быть вы знаете как происходит вся эта процедура в газовом господарстве??
     
  12. Sabbah

    Sabbah Active Member

    Щось піздно робочий день в Сакурі почався, що Альбіна тільки відписалась)))
    1. Сумніваюсь що Ви інвестор Сакури.
    2. Підніміть номативну базу по газопостачанню і знайдіть там хоч слово про 90% котлів.
     
  13. Ваш сарказм здесь не уместный!
    Сомнение присущее качество каждому человеку, и это нормально! Но запомните "що занадто, то не здраво".
    А вот к вашему совету нормативной базы, обязательно прислушаюсь. И сопоставлю все за и против, прежде чем делать выводы. Что и Вам советую.
     
  14. HOUSE_2

    HOUSE_2 Member

    Мои 5 копеек по поводу подключения газа. Обратите внимание только на днях появился газовый распределитель. А инвесторам будут рассказывать, что проблема в них самих.
     
    Лерчик и Sabbah нравится это.
  15. Slev111n

    Slev111n Member

    https://new.vk.com/sakuracomune


    и еще раз, давайте организовываться.

    В группе созданы обсуждения, текущей ситуации.
    Нужно заполнить гугл таблицу, чтоб при необходимости были контакты и могли действовать.
     
  16. Troleybus

    Troleybus Active Member

    Шановне панество, хтось колись казав, що може унітаз тимчасовий продати\дати в оренду? )))
     
  17. Ali-Ali

    Ali-Ali Active Member

    Соседи посоветуйте какой котел лучше всего поставить, то есть какой фирмы??
     
  18. Sabbah

    Sabbah Active Member

    Дивлячись на який бюджет Ви розраховуєте?
     
  19. Ali-Ali

    Ali-Ali Active Member

    Ну где-то 10 000 грн. можно выбрать?
     
  20. Troleybus

    Troleybus Active Member

    Поставив Ferroli diva f24, так нарадили сантехніки і зауважили, щоб не переплутав і не взяв помилково Ferroli domina 24. Типу його ремонтувати складніше.
     

Поделиться этой страницей