БЫДЛО Нашего городка!!!!!!!

Тема в разделе "ЖК Молодежный городок", создана пользователем King Lion, 13 авг 2015.

1. В 19:00
    Стоял примерно с 11 утра

А это мне не спалось ,когда была гроза))
    Не ругайтесь если не по теме))

Вложения:

• image.png
      image.png
      Размер файла:
      384,6 КБ
      Просмотров:
      391
    • image.png
      image.png
      Размер файла:
      418,3 КБ
      Просмотров:
      446
    • image.png
      image.png
      Размер файла:
      393,9 КБ
      Просмотров:
      424
    Последнее редактирование модератором: 24 июн 2016
    Люси, Iriska_31, fumigator и ещё 1-му нравится это.
  2. Мебель это конечно хорошо,но вы немного ошиблись темой!

3. Поділля

Поділля New Member

Подивився на номерний знак і мені стало соромно. ВХ - ганьбить мою Батьківщину(((

4. Чепурный

Чепурный Active Member

Доброго ранку! Вибачте кого сьогодні розбудив стукаючи. Не розрахував що буде гарно чути в сусідніх будинках. Більше так рано працювати не буду.stesn9us

marzen и King Lion нравится это.
  5. King Lion

King Lion Active Member

Приятно видеть у нас людей, способных признавать свои ошибки... и искренне просить за них прощения.
    Добро пожаловать!

6. Лично я,ничего не слышал))

7. Опасная

Опасная Well-Known Member

так будівельники уже о 7ій грюкають на новому будинку під лісом, тому окрім цьгоо нічого й не чути ))))))

8. Чепурный

Чепурный Active Member

Я в Заміській 4 , пів сьомої почав оббивати штукатурку,сусід з Одеської 36 зробив зауваження що дуже голосно я це роблю. Я зараз живу біля Великої Кільцевої дороги, там цілодобово гуркіт авто із вікна лунає... як же тихо і затишно в Молодіжному !

marzen и Опасная нравится это.
  9. headman

headman Active Member

На годиннику...1:16...Під вікнами, не група людей, а отара овець в дуже захмілілому стані не дає людям відпочивати...Якісь дикуни вийщли подихати....До речі,тітки верещать та матюкаються гірше за чоловіків...Не люди, а якісь недорозвинуті тварини....

Вибачаюсь...Тот не під вікнами...То Од.38, кв.11..., при відкритих вікнах...

Последнее редактирование модератором: 24 июл 2016
    iricha, marzen и politikanka нравится это.
  10. King Lion

King Lion Active Member

Всегда удивляет другое - неужели у НЕПОСРЕДСТВЕННЫХ соседей (сверху/снизу/сбоку) не возникает желание приструнить дебоширов?! Неужели они никому больше не мешают своими криками?!

11. headman

headman Active Member

Вибачаюсь...Тот не під вікнами...То Од.38, кв
    ...мабуть інші на такеж здатьні...

12. Trocik

Trocik Active Member

Живу на втором этаже в 38 ,мне лично никто не мешал вчера спать (усталость наверное победила чувства восприятия -сплю как убитый....

Последнее редактирование: 18 июл 2016
  13. Опасная

Видать, народ новоселье отмечал...:cool:

Чепурный и Ekaterina_z нравится это.
  14. headman

headman Active Member

Мабуть вікна Ваші не с тієї сторони..., будинку по Од.38...Я не зміг заснути...

Та я за перехіщини обома руками...Але здоровий глузд має бути зверху...Сумно стає, коли люди перестають бути людьми..., по своїй суті..

Последнее редактирование модератором: 26 июл 2016
  15. Опасная

Наступного разу може спробуйте поговорити з ними. Хоча у спянілому стані навряд чи будуть слухати....:grabli:

Последнее редактирование модератором: 27 июл 2016
    headman нравится это.
  16. marzen

marzen Member

Нужно колеса спускать..
    До того как проехать в МЖ я жыл месяц на позняках и ставил машуну на тротуаре(тротуар широкий и как я думал никому она мешать не будет), но как то утром пришол за машиной и у видел какртинку, добрый люди которые доходчиво умеют обьяснять без слов, при этом подтянуль под задний и передний бампер,впритык, две клумбы с резины от грузовика полных земли и цветочков. Пришлось немного попотеть чтоб от ехать....
    Некоторые не понимаю словами.....

17. Grizvold

Grizvold Active Member

Не перестаю дивуватися ідіотизму деяких жителів нашого містечка. На газоні біля Одеської 24 якесь ... вирішило посадити кущ чорнобривців. Не розумію я таких вчинків взагалі. Це мені нагадує коли монтують сушку для білизни під вікном, постільна білизна неймовірно круто доповнює фасад будинку!

Опасная нравится это.
  18. Поділля

Поділля New Member

А я думав, що про сушки вже всі поговорили. Але Ви, так гарно почавши чорнобривцями, закінчили сушкою.

Последнее редактирование: 9 авг 2016
    Опасная нравится это.
  19. Опасная

Еще Вам соседями похвастаюсь:cool:
    Сюда прошу добавить завидную регулярность, регулярные обширные пьянки с периодической руганью и курение, высунув "пятачину" с лоджии (с пятого на первый этаж не набегаешься) image.jpeg , при этом пепел у нас на подоконнике....
    У меня все, теперь можно завидовать :cool:

20. Поділля

Поділля New Member

Я ні над ким не втішаюся і нікого не підбурюю. З огляду на фото я розумію Вашу нетерпимість до сушок. У Вашому випадку це дійсно хамство та неповага. Так я користуюся сушкою (в силу обставин, пояснювати та виправдовуватися не має сенсу). Так вона можливо не дуже вписується в інтерєр будинку, але найголовніше про що я думаю коли сушу випране - це, щоб воно не дай Боже не потрапляло в поле зору сусідів знизу (це при тому, що вони там ще не живуть). Вчора опівночі розвісив - сьогодні о 7 ранку зняв. Спіднє не вивішую.

Ну в своїй квартирі нікому не заборониш курити, але можна струшувати попіл в попільницю чи собі в кишеню. Враховуючи Вашу активність мені здається, що Ви робили йому зауваження?

СВОБОДА ЛЮДИНИ БЕЗМЕЖНА, АЛЕ ВОНА ЗАКІНЧУЄТЬСЯ ТАМ, ДЕ ПОЧИНАЄТЬСЯ СВОБОДА ІНШОЇ ЛЮДИНИ!!!

headman и Опасная нравится это.

Поделиться этой страницей