ЖК Пионерский Квартал, ул.Первомайская 23

Тема в разделе "ЖК Пионерский квартал", создана пользователем escape, 24 дек 2014.

  1. BTT

    BTT Member

    Работы по дому осталось на месяц максимум, если б они конечно не оставляли наш дом на потом
     
    CвєтаТоля нравится это.
  2. 100%
     
  3. 23/76

    23/76 Active Member

    Как управляющий строительного объекта не соглашусь с Вами. Внешняя картина не дает адекватно оценить состояние в целом. У меня заказчик ходит по объекту, мебель расставлена, телики установленны, и он непонимает почему мы не даем ему вселиться. А ведь еще пусконаладка вентиляции в процессе, интернет глючит(управление медиа и совещением по вайфаю), умный дом програмируется с отоплением, вентиляцией, шторами, светильниками, где то уже побили стенку(подкрас), деформационные швы заселиконить, стыки, примыкания, есть дефекты в работе механизмов мебели и т.д. и т.п.. Но заказчик это все не слушает, он видит мебель и не видит препятствий :)
     
    CвєтаТоля нравится это.
  4. Можливо й так, просто вже так хочеться пошвидче почати ремонт:)stesn9us
     
  5. май

    май New Member

  6. http://pionerskiy.com.ua/progress.html?galAlbum=16 Нові фото) У ППО запитувала про видачу ключів нашого будинку. Відповіли за умов сухої погоди заплановано на середину літа.
     
    Рина нравится это.
  7. kabaeva a

    kabaeva a Well-Known Member

    5.jpg
     
    CвєтаТоля и escape нравится это.
  8. TV 68

    TV 68 New Member

    Красота! Я общалась с ППО две недели назад, сказали , что выдачу ключей планируют на июль, что в БТИ заказали замеры, когда будут готовы сделают смс рассылку.
     
    Рина, CвєтаТоля, 23/76 и ещё 1-му нравится это.
  9. BTT

    BTT Member

    темпы совсем плохие! они дом красят уже полгода. и такими темпами еще месяца 3 будут красить
     
  10. Fil

    Fil New Member

    А по документам когда вообще сдача и заселение?
     
  11. BTT

    BTT Member

    2 квартал
     
  12. Щось і правда темпи будівництва не радують останнім часом. Чому вони затягують роботу????:mad: На моє питання коли планується видача ключів,начальник постпродажного відділу дала таку відповідь, цитую:"Наразі актуалізується інформація по початку видачі ключів, повідомимо трішки пізніше. Зараз наші будівельники працюють над фасадом та вхідними групами. БТІ вже виконало заміри, чекаємо від них Технічний паспорт. По отриманню Тех. паспорту зателефонуємо та повідомимо кінцеву площу." Таку відповідь я отримала 23 червня, хоча перед цим відповідь була, що видача буде в середині літа. Можливо ще хтось спілкувався з постпродажним відділом, кому що відповіли?????


    доречі на офіційному сайті нові фото http://pionerskiy.com.ua/progress.html?galAlbum=16 . Видно що робота робиться, але не так швидко як нам би того хотілося!!!
     
    Последнее редактирование модератором: 8 июл 2016
  13. 23/76

    23/76 Active Member

    они 25-ый не сдали, так шо нам, как я раньше и писал, в лучшем случае осенью.
     
  14. tanya1d

    tanya1d Member

    скоріше за все так і буде, вчора вирішила поглянути у них на сайті чи є якісь новини і, в чаті, менеджер озвучила, що ключі видаватимуть у серпні.
    Починаємо мріяти, що все ж новий рік (шкода, що не навчальний) зустрінемо у власних кв. м. :)
     
    CвєтаТоля нравится это.
  15. Анка23

    Анка23 Active Member

    IMG_7591.JPG IMG_7592.JPG Доброй ночи всем. Были вчера (суббота) на стройке-дело кипит, на самом деле быстрее, чем обычно. Это радует. На сайте новые фото.
    Соседи, кто знает, что будет на первом этаже первой секции?, с торца дома делают отдельное крыльцо со ступеньками....


    Может, кто-то знает, есть ли наши замеры БТИ? Спасибо)
     
    Последнее редактирование модератором: 24 июл 2016
    CвєтаТоля нравится это.
  16. Клас))) З приводу замірів БТІ, менеджер декілька тижнів назад казала, що будинок обміряний, але їм ще не передали інформацію. Коли в них будуть дані, вони зроблять смс-розсилку!!!
    А за перший поверх першої секції і нам цікаво))))
     
    Последнее редактирование модератором: 25 июл 2016
  17. alenka - belo4ka

    alenka - belo4ka New Member

    Всем привет. Сегодня звонили из ППО. Наконец-то пришла информация по обмерам БТИ. Поменялись номера квартир. Но все пока что только на словах. Тех паспорта отдельно на квартиры пока что не готовы. Документов подтверждающих данные замеров они ни дать, ни показать не могут, но доплачивать за лишние пару сантиметров сказали уже надо. При чем назвали суму доплаты совершенно не понятную и завышенную почти в два раза. Так как договора перед глазами не было спорить не стала, а вот сейчас сижу смотрю и совершенно не понимаю откуда нарисовали цифры. Может кому - то еще звонили?
     
  18. pioneer i ko

    pioneer i ko Well-Known Member

    парковка - це щось міфічне, чим кожного із інвесторів кормлять вже три роки точно. та й по ціні, котра запропонована ЖК простіше в оренду гараж брати - і машині комфортніше і вам легше буде.
    на мою думку парковки не буде. якби була і була запланована - вона б робилась ще коли п'ятиповерхівки робились. а зараз. вони навпаки роблять все, щоб між дев'ятиповерхівками зробити менше місця для паркування, дебільні газони посеред двору зі стовпами освітлення, нереально великі газони перед під'їздами і т.д. причому чим більший будинок - ти менше місця для паркування біля нього.
    у них завдання зробити все так, щоб у вас не було іншого вибору як купувати місце на міфічній парковці
     
    mtania нравится это.
  19. Akvos

    Akvos Member

    Тоесть для Вас, идеальный двор - это закатанная в асфальт территория под бесплатный паркинг? Обходить бесконечно маневрирующие по территории комплекса корчи, дышать выхлопами, засыпать и просыпаться под звуки сигнализации... ммм как заманчиво.
     
    andrik_lu нравится это.
  20. pioneer i ko

    pioneer i ko Well-Known Member

    ви читаєте лише те, що хочете читати. я писав газон посеред двору - зайдіть у двір між БЗХ 63 і БХ 59 і подивіться на це "чудо природи" котре комусь захотілось вліпити.
    а щодо безкоштовного паркінгу - паркінг має бути, платний чи безкоштовний. і якщо жк вішає всім локшину на вуха, щодо паркінгу за дорогою- то тоді варто робити двори, щоб можна було паркуватись біля будинків. хоча б на час ,котрий потрібно, коли приїхав до дому, розвантажитись.
    ну а щоб ви зрозуміли про що я кажу - зайдіть у ЖК Європеське містечко -ось там є приклад файно розташованих газонів, дитячих площадок і паркінгу, котрі робляться відразу із завершенням будівництва кожного з будинків. це не реклама - це просте порівняння клієнтоорієнтованого ЖК і жлобів із піонерського. котрі роблять все аби як, для файної картинки в інтернеті.
     
    dimas85 нравится это.

Поделиться этой страницей