ЖК МОЛОДІЖНЕ МІСТЕЧКО, вул.Подільська,3

Тема в разделе "ЖК Молодежный городок", создана пользователем olejok, 17 фев 2015.

1. Yaradost

Yaradost New Member

Добрый вечер форумчане по Подольской 3! Скажите по п.3.4. в части пролонгации предварительного договора и его нотариального заверения уже кто-то обращался ? Заранее спасибо.

TatkaP. нравится это.
  2. Forumchanka

Forumchanka Active Member

Вітаю всіх!
    Бачила Небогу на цьому тижні. Наче б то очікуємо 11-12 на отримання декларації про введення в експлуатацію. Подивимось.
    Також мала сьогодні розмову з одним з інвесторів Подільської 1. Вони приїхали подовжувати попередню угоду. Так їм наполеглево пропонували подовжити її до 20 грудня 2016! Вони не погодились.
    Прошу всіх звернути увагу, що на зборах Небога сказав, що подовження буде на 1-1,5 місяці. Це зафіксовано в протоколі №2.
    Особисто я буду керуватися цим терміном і ,якщо це все ще буде потрібно, довше ніж до 1 вересня подовжувати не збираюсь.

Шановні інвестори! Сподіваюсь, вже всі ознайомились з Протоколом №2.
    Прошу висловити свою точку зору та/або пропозиції щодо компенсації за прострочку введення в експлуатацію. В протоколі озвучені два варіанти, що застосовуються до вартості додаткових метрів.
    Заздалегідь вдячна за оперативну відповідь!

Последнее редактирование модератором: 17 июл 2016
  3. Добрий вечір! А де можно подивитися протокол №2?

4. Forumchanka

в кінці на попередній (8й) сторінці форуму.

5. Yaradost

Yaradost New Member

Мое предложение по данному вопросу-максимальная скидка к цене за дополнительный кв.м ибо компенсация усложнит весь процесс . Я думаю они скорее тоже пойдут на скидки чем на выплату компенсаций.

Forumchanka нравится это.
  6. julia)))

julia))) Member

і я за знижку на додаткові кв м) бажано відсотків 50)))))))

Forumchanka и Чепурный нравится это.
  7. Forumchanka

В протоколі №2 зазначено: знижка або більш "кращий" курс. Я також за знижку. ;)

TatkaP. нравится это.
  8. Forumchanka

Доброго всім ранку!
    Хто планував робити будь-які ремонтні роботи за участі відділу ремонту, прошу зауважити!
    Мала розмову з одним з інвестрів Подільської 1. Відгуки нажаль негативні. Він замовив і проплатив чималий обсяг робіт і зіткнувся з наступними проблемами:
    - неможливість проконтролювати хід робіт ( його не пускали до квартири під будь-якими приводами);
    - відсутність документального фіксування прийому-передачі самостійно придбаних матеріалів (зі скандалом надали розписку і лише при наступній партіїї. Кажуть, що такої практики у них нема, їм всі довіряють);
    - виявлений факт обману та заміни половини якісного матеріалу, закупленого інвестором, на неякісний непотріб (інвестор чудом потрапив до квартири під час робіт і побачив, що в половині квартири застосований зовсім інший і з першого погляду очевидний неякісний матеріал. Вдалося лише зі скандалом заставити зняти цей непотріб. Але проконтролювати, що вони поклали взамін, вони не дали, не пускаючи до квартири);

Також, раджу звертати увагу на зміст договору щодо обов'язків та відповідальності сторін, а також прописати форму контролю за ходом робіт на будь-якому етапі. Але - це на Ваш розсуд.

Сподіваюсь, ця інформація буде Вам корисна при прийнятті рішень та підписанні з ними договору на ремонтні роботи.

Якщо у когось є додаткова інформація або певний досвід щодо роботи з відділом ремонту, прошу написати.
    Всім гарного дня!

Последнее редактирование: 12 июл 2016
    TatkaP. нравится это.
  9. Forumchanka

До речі! Відповідно до Протоколу №2 наступне зібрання 16.07.2016 р.
    На ньому маємо обговорити питання отримання Декларації (якщо її все ще не буде) та організаційні питання щодо отримання техпаспортів та правовстановлюючих документів. Також маємо чітко визначити порядок компенсації за прострочку (це знижка чи курс і т.д).
    Крім цього можемо в порядок денний вставити інші нагальні питання.
    Прошу всіх запланувати участь та бажаючих включити питання в порядок денний - подати пропозиції не пізніше вівторка.

10. TatkaP.

TatkaP. New Member

Мене цікавить ще питання щодо прологації попереднього договору купівлі-продажу. Коли це буде зроблено і за чий рахунок?

11. Forumchanka

В протоколі №2 це зазначено. Пролонгація здійснюється за рахунок забудовника. День приїзду для пролонгації необхідно попередньо погодити через Вашого менеджера. Звертаю Вашу увагу, що в Протоколі зафіксовано пролонгацію терміном на 1-1,5 місяці. Вже є випадки, коли наполегливо пропонують подовжити до 20 грудня. Я вже писала свою позиція з цього приводу: якщо і мені таке запропонують, я не погоджуся. Бо тим самим інвестор погоджується і поністю приймає подібні терміни.

12. Forumchanka

Вітаю всіх!
    Декларації про введення в експлуатацію все ще немає. Валерій, начальник відділу продажу, сказав, що по наявній в нього інформації - не раніше ніж через 1-2 тиждня.
    Небога у відрядженні до кінця цього тиждня. Попередньо плануємо збори на 23.07.2016 на 10:30.

Tusia нравится это.
  13. Yaradost

Yaradost New Member

Значит на 16 июля отменяется ?

14. Forumchanka

так, засідання з 16 переносимо на 23.07. Небога попередньо підтвердив свою участь.

TatkaP. нравится это.
  15. Tusia

Tusia New Member

к сожалению не могла присутвовать на втором сообрании. 23.07 постараюсь быть обязательно

16. TatkaP.

TatkaP. New Member

я 23.07 буду, якщо потрібно включайте у списки

17. Tusia

Tusia New Member

Здравствуйте =) собрание будет в субботу?

18. Forumchanka

Вітаю всіх.
    Щодо зібрання 23.07.
    Небога В. пропонує перенести зібрання на 30.07
    , мотивуючи тим, що буде про що говорити. Бо зараз йому нічого нового сказати. Конкретики щодо змісту "новин" 30.07 я не отримала. Мова буде йти про обговорювані нами питання та ще якісь 2 щодо майбутнього проживання в будинку.
    Декларації про введення в експлуатацію все ще немає.

Виношу питання дати зібрання на обговорення!
    Моя особиста думка - може бути таке, що будемо знову обговорювати обговорюване.
    Очікую Ваші думки з цього приводу як найшидше, щоб визначитися сьогодні з датою зборів.

Заздалегідь вдячна!

19. Tusia

Tusia New Member

в группі вк написано що декларація буде через 2 тижні, але ці 2 тижні уже тянуться півроку
    було б добре в якості компенсації отримати 100 % знижку на додаткові квадрати
    хай би в договорі вказували сроки більш менш близькі до реальних, як це роблять інші забудовники
    люди теж на щось розраховують і терплять збитки.
    с приводу зборів....якщо зараз немає чого сказати, не думаю що буде і через тиждень
    просто треба збиратись, щоб хоч компенсацію отримати, т. як на сроки ми повпливати не можем.
    вони нам лапшу вішають і роблять своє
    завтра я б не змогла прийти, помінялись обставини, 30-го буду точно

Последнее редактирование: 22 июл 2016
  20. Напишіть, будь-ласка, збори 23 чи 30 відбудуться?

Поделиться этой страницей