Загородная, 4

Тема в разделе "ЖК Молодежный городок", создана пользователем Veta, 22 дек 2014.

1. alexandrums

alexandrums Active Member

Допалату вносили за допметры? Сколько насчитали, во сколько обошлось?

Последнее редактирование модератором: 15 июл 2016
  2. Zamis'ka4

Zamis'ka4 New Member

За квадрати платити будемо при оформленні документів. А поки нового нічого не кажуть.

3. Чепурный

Чепурный Active Member

Пока нет декларации о готовности дома,оплаты за доп метры о документы,брать не будут.
    Сегодня забрал ключи от квартиры. Спустился в подвал -трубы на воду еще не допаяны,хотя работы им осталось максимум на день,но никого там не было. В щитовых - счетчиков тоже не наблюдается. Хотя мусор с этажей немного подбирали. Ждем электричество и воду для начала ремонта.

Forumchanka нравится это.
  4. Перенесли на вторник получение ключей,света нет.
    Жене фонтан понравился))

5. happylive

happylive New Member

Привет Соседи, мы уже получили ключи,делаем ремонт, а фонтан на самом деле очень крутой

6. exp1n

exp1n New Member

Если подписать акт -приема передачи квартиры - то вы подтверждаете отсутствие каких либо финансовых, имущественных и иных претензий. А как же свет, вода, канализация, газ и исправление недоделок? ....

Последнее редактирование модератором: 17 июл 2016
  7. Чепурный

Чепурный Active Member

Надеюсь на честность застройщика...

8. Sidorus

Sidorus Member

Привет, а как вы без света воды и канализации делаете ремонт? неизвестно когда дадут?

exp1n нравится это.
  9. happylive

happylive New Member

основной, грязный ремонт мы сделали еще прошлым летом, делал все нам отдел ремонта( сделали: положили все провода,стены выделали, звукоизоляцию, вообщем все грязные работы) а теперь с 20 плитки обои и заежзаем. Вода и свет будут на следующей неделе.

10. Forumchanka

Forumchanka Active Member

Вітаю всіх!
    Бачила Небогу на цьому тижні. Наче б то очікуємо 11-12 на отримання декларації про введення в експлуатацію. Подивимось.
    Також мала сьогодні розмову з одним з інвесторів Подільської 1. Вони приїхали подовжувати попередню угоду. Так їм наполеглево пропонували подовжити її до 20 грудня 2016! Вони не погодились.
    Прошу всіх звернути увагу, що на зборах Небога сказав, що подовження буде на 1-1,5 місяці. Це зафіксовано в протоколі №2.
    Особисто я буду керуватися цим терміном і ,якщо це все ще буде потрібно, довше ніж до 1 вересня подовжувати не збираюсь.

Шановні інвестори! Сподіваюсь, вже всі ознайомились з Протоколом №2.
    Прошу висловити свою точку зору та/або пропозиції щодо компенсації за прострочку введення в експлуатацію. В протоколі озвучені два варіанти, що застосовуються до вартості додаткових метрів.
    Заздалегідь вдячна за оперативну відповідь!

Последнее редактирование модератором: 17 июл 2016
    alexandrums и exp1n нравится это.
  11. Чепурный

Чепурный Active Member

Сегодня разбирал стены,буду делать перепланировку, вода и все остальное пока не нужны.

12. Zamis'ka4

Zamis'ka4 New Member

Я в шоці трішки з термінів здачі. Мабуть, так довго газ не проводили нікому. Оскільки, менеджери лиш на це посилалися зі здачею будинку. "Наш забудовник дбає про свою репутацію і конкурентну спроможність. "

І вони тепер нікому не здаватимуть в терміни передбачені договором. Не буду своїм друзям радити тут купувати квартиру. Хтось є із першого під*їзду. Я не думала, що так криво можна покласти плитку на підлогу. Жах. За що їм платять?

13. Чепурный

Чепурный Active Member

Забудовник з початку будівництва Молодіжного не додержувався термінів будівництва,ви при інвестуванні в ММ про це не читали? Але ж будівництво хоч і повільно,але триває. В другому під'їзді наче нормально плитка лежить.

Опасная и alexandrums нравится это.
  14. alexandrums

alexandrums Active Member

Для тех кому интересна информация по свалке в Тарасовке
    Снимок.JPG

Опасная, Forumchanka и exp1n нравится это.
  15. Zamis'ka4

Zamis'ka4 New Member

Я здогадувалася. Але на тій стадії, що я купувала щоб все завершити треба було максимум 8 місяців.
    А чекаємо більше півтора року. Зайдете до нас вгості і підніметеся сходами. До мене заходили знайомі всі в шоці.

. Хай би Небога завітав в наш під*їзд і глянув на плитку. Ніхто це не контролює. Як так? Для чого прораб? Чи тех. нагляд? І при передачі квартири всі посміялися з підлоги і все. Дуже сумно, а все ще попереду. Я вже нн кажу за сміття в квартирі. В когось теж такі випадки? Окурки і сміття різне залишилося від робітників?

Forumchanka и exp1n нравится это.
  16. Чепурный

Чепурный Active Member

А може дійсно Небогі запропонувати завітати в Заміську 4 ? Якщо все так погано. У мене сміття не було,але на стіні на штукатурці написано -тут був Женя...

Далековато...

Последнее редактирование модератором: 18 июл 2016
  17. Forumchanka

Доброго всім ранку!
    Хто планував робити будь-які ремонтні роботи за участі відділу ремонту, прошу зауважити!
    Мала розмову з одним з інвестрів Подільської 1. Відгуки нажаль негативні. Він замовив і проплатив чималий обсяг робіт і зіткнувся з наступними проблемами:
    - неможливість проконтролювати хід робіт ( його не пускали до квартири під будь-якими приводами);
    - відсутність документального фіксування прийому-передачі самостійно придбаних матеріалів (зі скандалом надали розписку і лише при наступній партіїї. Кажуть, що такої практики у них нема, їм всі довіряють);
    - виявлений факт обману та заміни половини якісного матеріалу, закупленого інвестором, на неякісний непотріб (інвестор чудом потрапив до квартири під час робіт і побачив, що в половині квартири застосований зовсім інший і з першого погляду очевидний неякісний матеріал. Вдалося лише зі скандалом заставити зняти цей непотріб. Але проконтролювати, що вони поклали взамін, вони не дали, не пускаючи до квартири);
    Також, раджу звертати увагу на зміст договору щодо обов'язків та відповідальності сторін, а також прописати форму контролю за ходом робіт на будь-якому етапі. Але - це на Ваш розсуд.

Сподіваюсь, ця інформація буде Вам корисна при прийнятті рішень та підписанні з ними договору на ремонтні роботи.

Якщо у когось є додаткова інформація або певний досвід щодо роботи з відділом ремонту, прошу написати.
    Всім гарного дня!

Необхідно звернутись письмово з Колективним зверненням інвесторів від Вашого під'їзду з вимогою усунути недоліки. Зразок Колективного звернення та таблиця з підписами викладався на форумі, коли ми збирали перше та друге зібрання.

Наскільки мені відомо до цієї проблеми нещодавно вже привертали увагу суспільства. Були пікети та протести. Сподіваюсь, матимемо в недалекому майбутньому позитивний результат. До речі прямо біля цього сміттезвалища знаходиться коттеджне мітечко. Реально людям співчуваю.

Последнее редактирование модератором: 19 июл 2016
  18. Forumchanka

До речі! Відповідно до Протоколу №2 наступне зібрання 16.07.2016 р.
    На ньому маємо обговорити питання отримання Декларації (якщо її все ще не буде) та організаційні питання щодо отримання техпаспортів та правовстановлюючих документів. Також маємо чітко визначити порядок компенсації за прострочку (це знижка чи курс і т.д). Крім цього можемо в порядок денний вставити питання якості оздоблювальних робіт по Загородній 4 та інші нагальні питання. Прошу всіх запланувати участь та бажаючих включити питання в порядок денний - подати пропозиції не пізніше вівторка.

19. Zamis'ka4

Zamis'ka4 New Member

Я не проти. Хто з першого під*їзду ? Якраз напишемо звернення про підлогу. Я сумніваюся, що її перероблять але спробувати варто. Також ха сміття в квартирах. Коли я запитала чи приберуть, то сказали чекайте через місяць почнете робити ремонт!!!

20. Nikolai9852

Nikolai9852 Member

Тобто з 01.08.2016?????:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Поделиться этой страницей