Загородная, 4

Тема в разделе "ЖК Молодежный городок", создана пользователем Veta, 22 дек 2014.

1. Forumchanka

Forumchanka Active Member

Кгм.... пожалуйста, прочтите еще раз мое сообщение, а также посмотрите скан письма, где подпись. Напротив подписи все написано :)

2. burun

burun Well-Known Member

А вы сколько ошибок можете сделать при написании своей фамилии?

3. Alex@ndr

Alex@ndr Well-Known Member

там нет ошибки, это особенности почерка :) буква "б" немного налезла на "0"

4. Ievgenia

Ievgenia Member

Всем доброе утро! Пытаемся организовать встречу с Небогой на 18.06.16 на 10:30 .Точно скажу в пятницу.

Forumchanka нравится это.
  5. Forumchanka

Всіх вітаю! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!!!!!!
    Ситуація наступна:
    сьогодні стало відомо від начальника відділу продажів, що отримання декларації про введення в експлуатацію будинків 3-ї черги знову перенесено на невизначенні 2 тижні. І це окрім перенесення термінів початку ремонтних робіт від 1 до 2 місяців в залежності від будинку. В той час як 30.05 при особистій бесіді з Небогою ним було завірено, що документи на введення в експлуатацію вже готові для подачі і 31.05 будуть подані (що і було зафіксовано в листі за його підписом). Термін розгляду документів і видачі деклараці складає 1-2 тижні. В чому причина чергової затримки - невідомо!
    В Протоколі №1 від 14.05.16 зазначено, що у разі затримки в отриманні зазначеної декларації має бути організоване засідання на 18.06.16 р. Про це сьогодні було повідомлено Небогу В. через начальника відділу продажів та додатково завтра буде надіслано листа з порядком денним запланованого засідання.
    Тому будемо дуже вдячні всім за участь в данному засіданні на 10:30 в цю суботу (в п'ятницю плануємо з Ievgenia отримати підтвердження участі Небоги та додатково Вас проінформуємо.)
    Особливо це актуально для Вас, оскільки відсутність декларації може стати причиною чергового перенесення початоку ремонтних робіт по Загородній 4 з 01.07. Окрім цього дуже потрібна Ваша підтримка, бо по Подільській 1 взагалі ситуація вкрай удручаюча (наприклад, початок ремонтних робіт буде можливий фактично аж на початок осені, якщо знову не перенесеться.) Хоча Небога обіцяв додаткові бригади ще на кінець травня для прискорення темпів, що було зафіксовано і в Протоколі №1 і в листі за його підписом. По факту ні бригад, ні прискорення.
    Мене і всіх з ким я спілкувалася дуже цікавить причина затримки строків з декларацією та ремонтними роботами. Тих хто не переукладав додаткову угоду на новий термін має зацікавити той факт, що відшкодування неустойки за прострочнення термінів відбувається лише в тому разі, коли відсутні зовнішні чинники (тобто причиною затримки не є державні та ін установи, організації тощо, а сам забудовник). Таким чином будемо повторювати запит на документальні підтвердження впливу зазначених зовнішніх чинників. У разі ненадання є привід виставляти претензії у кого підійшли строки. Ці та інші нагальні питання будемо вирішувати на засіданні. Порядок денний скину завтра.
    Заздалегідь вдячні за Вашу участь!

Последнее редактирование: 15 июн 2016
    exp1n нравится это.
  6. Forumchanka

Доброго дня!
    Щодо зборів на 18.06 - нажаль Небога не прийде! Він написав, що в цю суботу зайнятий і надасть у вівторок 21.06. письмову відповідь на наші запитання в Колективному зверненні (додається).
    Пропоную попередньо запланувати збори на наступну суботу (25.06.16 на 10:30). Подивимось на зміст відповіді Небоги В. та вирішим необхідність зібрання.

Вложения:

7. nix

nix New Member

Здравствуйте, собрание сегодня будет? я бы хотела поучаствовать.... хотя бы с соседями познакомимся да и затягивание с вводом в эксплуатацию уже не смешно как то по срокам... и подскажите, пожалуйста, место проведения

Последнее редактирование: 18 июн 2016
  8. Forumchanka

Здравствуйте! Нет, собрание предварительно перенесено на 25.06. Ознакомимся с официальным ответом Небоги В. и тогда при необходимости предметно будем обсуждать все вопросы на собрании. Пожалуйста, оставьте свой номер телефона или отправьте мне смс с ФИО и номером квартиры, я включу Вас в список смс рассылки.

9. Forumchanka

Доброго дня!
    Прошу всіх в цю суботу 25.06 о 10:30 прийняти участь у зборах інвесторів. Небога В.В. підтвердив свою участь.
    Обіцяного листа від Небоги поки що не отримано.
    Свою участь, будь-ласка, підтвердіть через форум чи смс на мій моб 0957914152.
    Дякую!

10. К сожалению не смогу поучаствовать.И скорее всего многие так как 4 выходных.

11. Forumchanka

Вітаю всіх. Розумію, що 4 вихідних і у багатьох є плани. Сама відклала поїздку на другу половину дня.
    Інформація про планування засідання на 25.06 розміщена давно. Тому дуже сподіваюсь на Вашу підтримку!
    Головне, щоб коли доходило до діла всі ми були єдині в своїх пріоритетах. Бо лише на моєму ентузіазмі ми далеко не доїдемо.
    Заздалегідь всім вдячна!

alexandrums нравится это.
  12. Forumchanka

Вітаю всіх! Отже, коротко про результати засідання.
    Всього прийшло 17 інвесторів. Висловлюю їм величезну вдячність за підтримку та участь! Висловлюю сподівання, що наступного разу приймуть участь і всі інші.
    Небога підтвердив строки початку ремонтних робіт, зазначених в його Листі-відповіді від 30.05.2016 та завірив, що більше вони переноситись не будуть. Отримання Декларації про ввведення в експлуатацію заплановано на 4 максимум 11 липня. Небога В. пообіцяв докласти для цього максимум зусиль.
    Звертаю Вашу увагу, що в Протоколі №2 від 25.06.2016 відображено багато важливої для всіх інформації та процедурних питань. Тому прошу всіх ознайомитись!
    Оскільки важливе питання буде винесенно на обговорення на цьому форумі
    з подальшим погодженням з Небогою В.В.
    Протокол зборів додається.
    Тепер можна і відпочити :). Бажаю всім гарних свят!

Вложения:

Последнее редактирование: 25 июн 2016
    TatkaP., Mirabell и Чепурный нравится это.
  13. Чепурный

Чепурный Active Member

Був на будівництві,і якщо чесно мені сподобалось те що я побачив. В 20-30 ще працювали робітники,підключали воду і каналізацію. В самому будинку внутрішні роботи майже зроблені ! Приємно було походити по своєму майбутньому дому в зробленому стані! Єдине що не сподобалося -відсутність лічильників на електроенергію . Можливо і на воду ще нема- проте в квартиру зайти не було можливості.

14. nix

nix New Member

Дуже цікаво... Невже двері поставили

15. Чепурный

Чепурный Active Member

Хто хоче почати ремонт,треба написати заяву забудовнику. Я сьогодні написав,обіцяють понеділок - вівторок дати ключі від квартири!!!:build::build::build:yr9yr9yr9

16. Чепурный

Чепурный Active Member

Чому так мало бажаючих робити ремонт? За ключами звернулося менше 10 людей...

17. Я не как с работы вырваться не могу,завтра с утра собираюсь поехать 6.07.16

18. Sidorus

Sidorus Member

Ооо, соседи вам уже дали ключи? А ремонт уже можно делать свет, вода канализация?

19. Чепурный

Чепурный Active Member

Надо приехать после 10.00 . Жек с этого времени работает ,и до 17.00 ,ключи там. Я сегодня приехал после 17,и ключи так и не получил. Подписал только акт -приема,передачи квартиры.

Свет,воду, канализацию -обещают в течении недели.

Последнее редактирование модератором: 13 июл 2016
  20. Чепурный

Чепурный Active Member

Немного о работе новой полиции. Поехал с утра в Молодежный, и на Жулянском мосту попал в ДТП. Это случилось в 10.00. Наша доблестная новая полиция приехала на вызов через 6 часов!!! До 16.00 проторчал на мосту,звонил раз десять точно,отвечали "чекайте ,патруль до вас виїхав". Покращення настало и я это ощутил в полной мере... В Молодежный так и не попал...

Опасная нравится это.

Поделиться этой страницей