ЖК "София Клубный"

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Manet, 31 май 2015.

1. lastochka.

lastochka. New Member

Спасибо за фотки :) и спасибо всем за информацию!

2. GNN

GNN New Member

Добрий день!
    Підкажіть, будь ласка, чи працюють ліфти по вул. Зелена 1 і якщо так, то в якому режимі

3. vecnyanka

vecnyanka Member

Соседи, подскажите изменялась ли площадь вашей квартиры после замеров бти? И как замеры бти повлияли на стоимость квартиры?
    Заранее спасибо!

4. lastochka.

lastochka. New Member

Всем привет! Про газ менеджер вчера сказал что все готово для подключения, только ждут когда сотрудники с предприятия подключающего газ назначат дату и приедут. Со дня на день должны подключать. Как подключат газ в квартирах разрешат поменять замок.
    Территория красивая, тихо, спокойно. Стройка идет.

Калиновая 3, а у вас какой подъезд?)

Калиновая 3 нравится это.
  5. Супер)) Это очень хорошая новость :) первый подъезд, а у вас?)

lastochka. нравится это.
  6. lastochka.

lastochka. New Member

Значит это вы там внизу ремонтируетесь :) 1й подъезд :)

Калиновая 3 нравится это.
  7. Круто :) Да, наверное это я :) :)

8. iwwwanova

iwwwanova New Member

Добрый день ув.Соседи!калиновая 2,есть новости?

9. Привет Соседи!
    Есть ли какие то новости по ГАЗу на Калиновой 3?

yuliyapr нравится это.
  10. MankoYY

MankoYY Member

Привет Соседи! Может есть у кого то свежие фото. Скиньте пожалуйста.

11. OlyaB

OlyaB Member

Добрый день!!!
    Подскажите, по ул. Абрикосовая 5, когда буду выдавать ключи? Обещали 30 мая ((
    У кого-то есть информация?

12. Katerinka

Katerinka Active Member

Файл 01.07.16 14 59 01.jpeg
    На 30 травня обіцяли не ключі, а оформлення основного договору. Ключі дадуть не раніше вересня.
    Вчора спілкувалася з менеджером, документи ще не оформлюють. Але в них в базі вже з"явилася інформація по фактичним розмірам квартир (в нас збільшилася на 0,9м). Будемо надіятися що протягом липня питання з документами буде вирішено.
    Утеплювати-фарбувати будинок будуть бригади, як тільки завершать ці роботи по 2-х сусідніх будинках.

Якщо хтось буде на будівництві на вихідних, напишіть які роботи зроблені-роблять всередині, бо ззовні вже нічого давненько не змінюється.

Последнее редактирование: 1 июл 2016
    VikaMMM и Olya5/12 нравится это.
  13. Kalinova2

Kalinova2 New Member

Добрый день! Тоже интересуют новости по Калиновой 2. Есть у кого-то свежие фото со стройки?

14. OlyaB

OlyaB Member

Спасибо, за информацию!!!)

15. nadejda

nadejda Member

Доброго дня, чесно кажучи не зовсім розумію, з повідомлень вище видно, що спочатку основний договір, а через кілька місяців ключі. Наприклад, якщо в попередньому договорі вказано, що введення дому в експлуатації ( Калинова, 2) не пізніше 30 вересня 2016 року ( і підписати основний договір менеджер обіцяв у вересні), що ключі я отримаю - скажемо в листопаді/грудні? Можливо я не права, але в моєму розумінні - введення в експлуатацію - це підключенні комунікації, це по простому дім, який готовий до ремонтних робіт. Чи я не права?

16. dagger

dagger Member

Ви праві, але в реальності акт здачі квартири ви підпишете вже після підписання основного договору. В моєму випадку це відбулося аж через 5 місяців. Тобто, коли я підписував договір, ключів не видавали.

ПС: 5 місяців (з них 2 місяці морозів, в які не велися будівельні роботи)

Последнее редактирование: 4 июл 2016
  17. massa

massa New Member

да, есть, 7-й этаж ))))

18. yuliyapr

yuliyapr Member

ооо ну наконец то.)) я уже думала что мы одни. У нас 5-й этаж)

19. massa

massa New Member

кв. 13 ?

Поделиться этой страницей