ЖК "Молодежный городок" ветка инвесторов по ул.Одесской 36,38, 34

Тема в разделе "ЖК Молодежный городок", создана пользователем divine_ш, 15 янв 2014.

1. Liubov!!!

Liubov!!! Active Member

Думаю, зривати не потрібно, раз вже встановили, сушіть одяг вночі:). А пилі зі стройки дійсно занадто багато, помийти вікна і подивіться через декілька днів.

Последнее редактирование модератором: 10 июл 2016
  2. Поділля

Поділля New Member

Є правила життя (в різних сферах). Можна їх просто порушувати, а можна їх порушувати зі шкодою для оточуючих. Так от на рахунок зовнішньої сушки я погоджуюся про псування естетики (хоча свою вважаю охайною), але в жодному разі білизна не повинна заважати обзору сусідам. Життя складне й деякі правила так чи інакше мусиш порушувати, але це не повино шкодити іншим.
    Свобода людини безмежна, однак закінчується там д
    Намагатимусь. На сьогодні змушений сушити й вдень бо я там вже живу, а вдень ще доробляють ремонт. Кожного ранку відбувається складання та розкладання речей в пакети так що речі в квартирі сохнути не можуть. Дякую за розуміння)))
    P.S. Головне не так

Вложения:

3. ганс

ганс Active Member

а вы наверно еще и в днепре не купаетесь?там столько микробов!!я понял все про вас.... хотите хоть над газовой горелкой сушите,это ваше дело....заставляйте квартиру сушилками,зимой пусть по неделям сохнет..короче говоря,теперь назло вам повешу себе большую сушилку и о воспитании речь не идет!тем более об образовании,тут еще можно поспорить,два высших ..так что за собой следите!!!!сушка будет висеть!
    П.С. мед тоже не ешьте-его пчелы едят потом изрыгивают-вы что рыгли чужие будите есть??!

4. Liubov!!!

Liubov!!! Active Member

Прошу не забывать, что Вы живете не в частном доме!!!

UJN нравится это.
  5. burun

burun Well-Known Member

Я понял.
    У нас неправильные пчёлы... Они какают и рыгают...

ганс нравится это.
  6. ганс

ганс Active Member

очень даже ничего! может людям сильно жарко и они попросили соседей сделать им тень??:)
    П.С.для тех кто в танке-это шутка! :)

вот это и есть Большая проблема всех коробок,что приходится подстраиватся под всех..но каждый все равно сделает по своему...

Последнее редактирование модератором: 11 июл 2016
  7. Опасная

Опасная Well-Known Member

a podymat?

UJN нравится это.
  8. zver_SICH

zver_SICH Moderator

А давайте не переходити на особистості.

headman нравится это.
  9. ганс

ганс Active Member

нема питань!я ж не злой :) yr9

:Dby-by-by:negative:

Последнее редактирование модератором: 17 июл 2016
    Люси нравится это.
  10. Serg 69

Serg 69 Active Member

Доброго дня шановні сусіди!
    Не підкажете а що зранку з електрикою, постійно вимикається та вмикається?
    Одеська, 34.

11. Liubov!!!

Liubov!!! Active Member

Не тільки зранку, всю ніч вмикалась і вимикалась:(

12. @Irina@

@Irina@ New Member

Шановні сусіди по 5му під`їзду по вул. Одеській,34.
    Я чудово розумію, що ремонт в квартирі наразі стоїть у Вас на першому місці (сама як найшвидше хотіла переїхати з орендованої квартири). Але, будь ласка зважайте на те, що в даному будинку вже живуть сім`ї з дітьми та без них. Скільки вже ходила та прохала в період з 13:00 до 16:00 дати нам тиху годину (дитя 2 років від звуку перфоратора "підривається " з істерикою). Що ще потрібно зробити для того щоб мене почули??? Сьогодні постараюся в під`їзді повісити оголошення-прохання щоб нагадувало Вам про те що, маленькому організму потрібно відпочивати.
    Питання: чому до 13:00 робляться тихі роботи, а потім ніби "прориває" - дрель, перфоратор, молоток.....ніби знущаєтесь......
    По вихідних, то взагалі інше питання, але розуміємо, що необхідність, і стараємося йти з дому, хоча по законах, які в нас прописані лише на папері, у вихідні та святкові дні взагалі заборонені ремонтні роботи.

Прошу, по-людськи віднестися до своїх сусідів. Невже потрібно влаштовувати скандали-сварки, щоб "викроїти" собі пару годин для відпочинку.

Якщо будуть питання, чи пропозиції, звертайтеся до кв.77. Спілкування ніхто не відміняв. (чи каву з тортиком).

Последнее редактирование: 15 сен 2016
    exp1n нравится это.
  13. Поділля

Поділля New Member

Кава з тортиком для нормальних та адекватних людей.
    1. В разі порушення норм проводиться спілкування з робітниками, які повинні передати замовнику (господарю картири) аргументовані зауваження.
    2. Якщо недійшло - викликати поліцію та складати адміністративний протокол.
    Сваритися не сваритися. Ви не вимагаєте чогось надприродногоо.
    P.S. Цей пост потрібно було розмістити в роділі "кота Леопольда "Ребята! Давайте жить дружно" І потрібно вже перейти до практики, що якщо комусь щось не доходить то зробити дошку ганьби на якій буде написано: "Мешканці квартири № ... ганьблять наше містечко й по можливості вивішгувати фото." А якщо антисоціальну ініціативу проявляють робітники, бо їм треба пошвидше все зробити й заробити багато грошей то ПЕРФОРАТОР ЇМ В ОТВІР!!!

14. Caroalex

Caroalex Member

Дорогі сусіди, хитів би у Вас спитати у кого стоїтьсигналізація і якої охоронної фірми? Бо їх так багато...а яка працює в крюківщині я не знаю?

15. zver_SICH

zver_SICH Moderator

29 квітня генеральне прибирання в ліску!

metelskiy и headman нравится это.
  16. Lukas_

Lukas_ Active Member

10/06 Собрание инвесторов!
    Встреча 11.00 отдел продаж.
    Тема - тарифы.

Поделиться этой страницей